Previziuni pentru 20 mai 2014

Zilele guvernate de Marte sunt întotdeauna mai agitate, mai dinamice, cu un plus de impulsivitate. Astăzi Marte revine la mişcarea directă după mai bine de 2 luni şi jumătate de retrogradare, in acest fel dinamizându-se multe domenii ale vieţii, şi practic depăşindu-se starea de letargie aparentă în care am fost, sau ne-am simţit. Este interesant de urmărit reacţiile corpului nostru, care pare să revină în formă şi să depăşească inerţia şi cumva lipsa de chef în care s-a aflat. Despre revenirea la mişcarea directă a planetei Marte puteţi citi un articol pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/marte-stationar-direct-in-luna-mai-2014.

Astăzi avem Luna în semnul Vărsătorului, care printr-un trigon, susţine energia marţiană, într-un fel determinându-ne să ne ordonăm acţiunile şi activităţile, concret şi logic.

Pe de altă parte suntem în ultima zi cu Soarele în semnul Taurului, de aceea astăzi atmosfera poate fi mai greoaie, adică suntem mult mai flexibili din punct de vedere psihic decât fizic, este o zi de tranziţie, de trecere, în care este cel mai indicat să observăm, să analizăm, să fim atenţi la semnalele pe care le primim atât din exterior cât şi din interior.

În această perioadă este foarte importantă atitudinea noastră faţă de viaţă, chiar dacă vom trece prin crize sau dificultăţi, acestea ne sunt necesare pentru că acum este momentul unei decizii, care se referă la modul în care analizăm ce se întâmplă şi nu la acţiune. În acest moment, nereuşitele din ciclul acesta pot determina unele crize şi frustrări, forţând luarea unor decizii de schimbare aparent mai dificile

Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Este bine să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de o perioadă de rezolvări extrem de rapide. Este bine să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim.

Apoi o altă lecţie importantă constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Imboldul de a-i vindeca pe ceilalţi poate fi un obstacol major în calea propriei tale vindecări. În primul rând îngrijeşte-te să te vindeci pe tine însuţi, în aşa fel încât să te reîncarci şi să fi capabil să-i ajuţi pe ceilalţi. Aşa că pune-ţi crucea jos şi acordă-ţi timp pentru a-ţi cunoaşte propriile nevoi emoţionale şi spirituale. Meditează la toate acestea pe orele planetare ale lui Marte, şi gândeşte-te că pentru a fi generos şi expansiv cu ceilalţi, întâi trebuie să fi cu tine însuţi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 TAUR

UN COCOŞ FĂCÂND PARADĂ PE TERASA UNUI VECHI CASTEL

În momentele când simţi nevoia să-ţi afişezi realizările, este bine să o faci într-un mod echilibrat, care să nu fie provocator. Cu cât cineva se simte mai mândru de realizările sale, cu atât înseamnă că are mai multe de făcut în continuare, şi atunci modestia şi bunul-simţ sunt instrumente utile pentru a pregăti terenul necesar noilor realizări, fără a stârni reacţii adverse din partea celor care ar putea avea ceva de zis.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 10 BALANŢĂ

O CANOE APROPIINDU-SE DE UN LIMAN SIGUR PRIN APE PERICULOASE

Dacă ştii să vâsleşti printre valurile vieţii, vei reuşi să ajungi cu bine la mal, chiar din furtună. Nu lovi la întâmplare în jurul tău, căci vâsla ta se poate rupe de stânci. Şi nu-ţi pune barca de-a curmezişul valurilor, fiindcă aşa te poţi răsturna. Foloseşte forţa valului ca să ajungi la mal, şi nu lupta cu ceea ce nu poţi învinge. Nu uita că obiectivul tău nu este să învingi valul, ci să ajungi cu bine acasă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top