Previziuni pentru 21 mai 2014

La mulţi ani celor care poartă numele Sfinţilor Constantin şi Elena!

De astăzi Soarele se află în semnul Gemenilor, ceea ce schimbă vibraţia din jurul nostru, atmosfera devenind mai senină, mai veselă, mai detaşată, cu un aer mai copilăresc, mai plin de inocenţă. Acest ingres are loc pe Luna fără direcţie, ceea ce poate aduce o perioadă mai difuză, mai lipsită de substanţialitate, în care cel mai potrivit este să ne folosim imaginaţia şi ideile.

În plus este indicat ca până la ora 15.30, când Luna va trece în semnul Peştilor, să fim prudenţi în acţiuni, evitând acţiunile importante sau deciziile majore. Cel mai indicat este să facem o analiză a ultimei perioade şi să ne propunem ajustări acolo unde lucrurile nu au funcţionat aşa cum ne-am propus. Seara este Ultimul Pătrar, un moment de tensiune şi nemulţumire, care poate genera discuţii dacă nu ne ţinem sub control emoţiile. Luna în semnul Peştilor ne face deosebit de empatici şi receptivi la tot ce este în jur, şi de aceea de multe ori putem confunda emoţiile noastre cu stările celor din jur. „Dumnezeu este umbra omului. Aşa cum umbra repeta mişcările corpului, Dumnezeu repetă mişcările sufletului”. Mi se pare excelenta aceasta descriere a lui  Ellie Wiesel.

Există totdeauna o legatură între ceea ce facem şi ceea ce primim în schimb. Când suntem generoşi, „umbra lui Dumnezeu” repetă ceea ce am facut în beneficiul aproapelui nostru şi ne dă, cu generozitate, de zece ori mai mult. Dacă suntem cruzi, cruzimea noastră se reflectă în plan spiritual şi se întoarce şi ea asupra noastră. În fiecare zi ar trebui să ţinem cont de acest sfat, să îl avem întipărit profund în sufletul nostru, dar astăzi cu atât mai mult.

Căutaţi să vedeţi dincolo de aparenţe, pătrundeţi în adâncul lucrurilor, nu vă mulţumiţi doar cu ce vi se dă sau vi se spune. Veţi găsi că tot ce scrie în cărţi şi tot ce vă spun alţii sunt doar repere pe calea către ceea ce vă spune, mult mai simplu, sufletul vostru.

În plan sentimental ne simţim destul de nesiguri sau chiar nemulţumiţi mai ales din cauza gândurilor negre sau a frustrărilor pe care le avem. Este o tensiune interioară, un fel de încrâncenare care ne face cam arţăgoşi şi puţini cam duri, mai duri ca deobicei în manifestări.

Celor din jurul nostru le va părea straniu comportamentul, dar nu uitaţi că şi ei simt la nivel subtil acelaşi lucru.

Relaţiile pasionale se schimbă cu perioade de izolare si de singurătate. Pasiunea arzătoare este amplificată de respingere si de negare; forta de viată se loveste de apatie. Dorim să ne iubim corpul şi nu  putem. Este o senzaţie contradictorie de iubire şi nemulţumire care ne împiedică să iubim.

Folosiţi energia pe care o simţiţi seara pentru a vă ocupa de persoana iubită, de familie, pentru a comunica şi a vă relaxa împreună.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Când eşti acordat cu viaţa ta, faci totul la momentul potrivit. De aceea trebuie să ne acordăm timp pentru a intra în rezonanţă cu Dumnezeu. Mercur ne ajută să facem cel mai bine acest lucru. Încearcă şi tu pe orele planetare pe care le guvernează, creându-ţi acele clipe de pace şi linişte vitale şi importante pentru a te acorda şi a auzi cuvintele prin care ţi se spune ce să faci.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 GEMENI

UN VAPOR CU FUND DE STICLĂ DEZVĂLUIE MINUNI SUBMARINE

De multe ori se întâmplă lucruri în care avem impresia că suntem implicaţi personal, dar de fapt ele doar ne dau prilejul să observăm şi să tragem învăţăminte din ele. Dacă ştii să te detaşezi de o situaţie, poţi vedea în ea lucruri extraordinare, adevărate minuni. Chiar şi întâmplările pe care le trăieşti tu însuţi îţi pot dezvălui mai multe dacă reuşeşti să le priveşti dintr-un punct de vedere detaşat.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 23 GEMENI

TREI PUI DE PASĂRE ÎN CUIB, SUS ÎNTR-UN COPAC

Când trăieşti în cuibul părintesc, te simţi protejat şi asigurat, cel puţin până în momentul când trebuie să-ţi iei zborul. Atunci îţi vei lua viaţa în mâini şi numai tu vei fi responsabil de ceea ce trăieşti. Acelaşi sentiment de siguranţă îl poţi recrea dacă asiguri, la rândul tău, un cămin protector familiei tale şi tuturor celor care au nevoie de el. Când ştii să zbori singur, poţi să-i înveţi şi pe alţii să zboare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top