Previziuni pentru 26 mai 2014

Ziua de astăzi este sub influenţa Lunii aflate în semnul Taurului care ne conferă inspiraţie şi creativitate; în plus simţul practic poate fi extrem de uşor folosit, mai ales că există şi conjuncturi favorabile pentru a reuşi în obţinerea unor rezolvări favorabile în plan material. Pe de altă parte Luna din semnul Taurului formează împreună cu Saturn retrograd, Lilith un Careu în T destul de puternic, care se va resimţi mai ales în a doua parte a zilei, mai exact spre seară. El va aduce tensiune interioară, care poate genera conflicte sau discuţii mai vechi, dacă nu suntem atenţi la sentimentele şi stările negative copleşitoare.

În acelaşi timp Mercur este în trigon cu Nodul Nord, un aspect deosebit de constructiv care ne ajută să găsim cele mai juste soluţii, să depăşim conflictele din trecut, să înţelegem ce avem de îndreptat şi reparat, să ne înţelepţim. Acest aspect poate sta la baza reluării sau revenirii la normal a unor relaţii tensionate, care timp de mai multă vreme au fost dificil de gestionat.

Pe de altă parte Marte în sextil cu Lilith, poate genera rezolvări destul de lucide a unor situaţii neclare, ambigue, care tronau demult, ele nu sunt prea plăcute pentru unii şi pot genera nemulţumire sau tendinţa de a riposta, de fapt este cea mai convenabilă situaţie pentru ca totul să reintre în normal. De fapt în interiorul fiecăruia dintre noi se poate naşte ideea ”aşa nu se mai poate”, pe care cu orice preţ trebuie să o rezolve. Din acest motiv este mai uşor să fim manipulaţi sau folosiţi, este simplu să ne pierdem în războiul altcuiva, sau să ni se prezinte situaţii irelevante sub forme convingătoare. Este important să verificăm toate informaţiile şi să nu acţionăm fără a fi complet informaţii şi siguri pe ceea ce ştim. De aceea să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.

Pe scurt, dacă am pornit spre un obiectiv important, trebuie să mergem înainte cu răbdare, învăţând să depăşim obstacolele unul câte unul. Nu avem de ce să ne oprim, şi în fiecare zi putem să înaintăm pe drumul ales, ajutându-te de tot ce avem la dispoziţie. Se poate ca obiectivul să fie important doar pentru fiecare, să fie doar o ţintă pe care ne-am propus s-o atingem doar ca să ne depăşim propriile limite. În acest caz, nu trebuie să aşteptăm nimic de la ceilalţi. De fapt acum fiecare traversează o perioadă de rezistenţă, un test care trebuie depăşit, totul este să nu stagnăm şi să ştim că ne este testată voinţa.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Noi suntem ca nişte fiinţe „energetice”, ca nişte aparate, care transmit continuu împrejur semnale. Semnalele mulţumirii, ale bucuriei, ale vieţii conţin în ele frumuseţea, belşugul şi bucuria care se întorc la noi… De aceea s-a spus că „primim ceea ce dăm” sau ca „primim tot ce noi cerem”… Să cerem prin rugaciunea care mulţumeşte înainte de a primi. Să mulţumim neîncetat pentru tot ce am vrea să avem, pentru tot ce visăm, pentru tot ce avem, pentru fiecare respiraţie a noastră. Şi atunci vom fi învăţat să ne rugăm şi atunci vom putea vedea ca numai când suntem bucuroşi primim mai multa bucurie. Când iubim devenim iubiţi. Şi când strălucim, strălucirea este atrasă în existenţa noastră.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 GEMENI

O REVISTĂ RADICALĂ CHEAMĂ LA ACŢIUNE, AFIŞÂND O PRIMĂ PAGINĂ DE SENZAŢIE

Adesea, pentru a provoca o schimbare în bine este necesar un şoc, un moment de forţare a opiniei, pentru ca oamenii să realizeze necesitatea schimbării. Toate manifestările radicale au astfel de scopuri, dar desigur că oamenii trebuie să fie atenţi ca să nu accepte orice fel de propuneri radicale. Tot ce atrage atenţia în mod provocator trebuie analizat cu atenţie, şi astfel de momente pot fi semnale pentru mari schimbări în bine.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 3 TAUR

TREPTE URCÂND SPRE O PAJIŞTE CU TRIFOI ÎN FLOARE

Orice urcuş, cu toate greutăţile lui, te poate conduce către o culme cu o perspectivă minunată, în afara cazului când preferi să te vezi pe marginea unei prăpăstii înfiorătoare. Dacă te concentrezi asupra rezultatului minunat şi nu asupra efortului depus, atunci sarcina va fi mai uşoară şi vei putea să te bucuri de ea în loc să te plângi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top