Previziuni pentru 27mai 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei dintre Venus şi Nodul Sud, cu siguranţă un aspect destul de răscolitori pentru fiecare dintre noi, căci el va scoate la lumină resentimente, nemulţumiri şi răni sufleteşti mai vechi, scopul fiind acela de a ne elibera de ele, şi nici de cum de a le readuce în prezent. Probabil că cea mai simplă tehnică de eliberare este iertarea, iubirea şi compasiunea.

În zona relaţională va fi mai simplu să ne vindecăm sufletul şi gândurile, căci Chiron şi Junona lucrează împreună pentru ca fiecare dintre noi să rezolve tensiuni şi emoţii mai vechi, tocmai pentru a reface relaţiile afectate şi starea de indiferenţă prezentă în ultima perioadă.

După ora 12.00 Luna va fi fără direcţie, aşa că întreaga zi, până mâine dimineaţă de fapt, ne va fi dificil să ne concentrăm sau să fim eficienţi. Luna în semnul Taurului este în exaltare, aşa că vom avea latura subconştientă extrem de activă, şi este important să ne dedicăm timp pentru a analiza, reflecta şi înţelege anumite blocaje sau dificultăţi. În plus ne aflăm înainte de Luna Nouă şi, din acest motiv energia noastră fizică se află la cote foarte scăzute. De aceea în această zi ar trebui să ne relaxăm, să ne ocupăm de sufletul şi corpul nostru, să fim atenţi la propunerile care ni se fac, dar fără a lua decizii.

Opoziţia cu Saturn ne determină să fim destul de lipsiţi de chef şi mult mai detaşaţi şi liniştiţi în singurătate.

Studierea atentă a oricăror detalii, informarea şi comunicarea ne sunt absolut necesare. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, totul trebuie gândit atent, studiat, calculat.
Această atitudine analitică este foarte indicată pentru a depăşi momentele de confuzie în care ne aflăm.

Exactitatea acţiunilor şi respectarea unui plan de lucru ne vor aduce eficienţă şi ordine.

Poate pare totul prea pragmatic, dar aceasta este atitudinea cea mai potrivită.

Putem spune că avem profunzimea de a analiza erorile comise, să înţelegem de ce ne-au fost necesare suferinţele, în acest fel putând să finalizăm corect şi fără datorii perioada aceasta.

Din punct de vedere sentimental, situaţia este cam la fel, se poate asemăna cu un moment de conştientizare, de înţelegere, în care vom avea de ales: să renunţăm sau să ne consolidăm relaţia. Această decizie trebuie luată mai târziu, acum este necesară doar analiza atentă.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.

Pe orele planetare ale Marte meditaţi profund asupra emoţiilor pe care le aveţi, dar mai ales descoperiţi cauzele care vi le determină şi lămuriţi aceste probleme. Sunt cele mai bune momente ale acestei zile.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 GEMENI

SONDORI FORÂND ÎN CĂUTARE DE PETROL

Mari bogăţii şi resurse pot găsi aceia care pătrund în profunzimea lucrurilor, dar dificultăţile trebuie înfruntate împreună cu alţii. De unul singur poate fi foarte greu sau chiar imposibil să ajungi la ţintă, dar dacă te asociezi cu alţii care au acelaşi ţel, împreună veţi putea descoperi filonul căutat. Dar cea mai la îndemână energie este cea care îşi are sursa în propriul tău suflet.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 10 BALANŢĂ

O CANOE APROPIINDU-SE DE UN LIMAN SIGUR PRIN APE PERICULOASE

Dacă ştii să vâsleşti printre valurile vieţii, vei reuşi să ajungi cu bine la mal, chiar din furtună. Nu lovi la întâmplare în jurul tău, căci vâsla ta se poate rupe de stânci. Şi nu-ţi pune barca de-a curmezişul valurilor, fiindcă aşa te poţi răsturna. Foloseşte forţa valului ca să ajungi la mal, şi nu lupta cu ceea ce nu poţi învinge. Nu uita că obiectivul tău nu este să învingi valul, ci să ajungi cu bine acasă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top