Previziuni pentru 28 mai 2014

Ziua de astăzi se află sub efectul Lunii Noi de seara, energia noastră fizică fiind destul de scăzută. Despre influenţa acestei Luni Noi puteţi citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-semnul-gemenilor-2014.

Tot astăzi Mercur şi Venus formează un frumos sextil care ne ajută să acţionăm eficient şi să ne coordonăm cu uşurinţă activităţile.

Asteroidul Vesta este staţionar, pregătindu-se de mişcarea directă, şi deblocând într-un fel planurile subtile la care părea dificil să ajungem. Este bine sa luam totul în considerare, dar mai ales sa dam dovada de stapânire de sine. Conflictele si situatiile tensionate trebuie evitate cu mare grija si la fel controlate pasiunile, presentimentele sunt puternice si este bine sa tinem cont de ele.

Este o zi armonioasă în care putem să rezolvăm multe probleme sau dificultăţi materiale. În general, mulţi dintre noi ne simţim cam obosiţi sau lipsiţi de energie, dacă simţim nevoia să dormim este indicat să o facem, sistemul nostru imunitar fiind destul de slăbit.

Oricum tot ce se face în această zi, legat de eliberarea de gândurile negre şi tensiuni va creşte, rugăciunile vor fi ca un grăunte într-un sol fertil, vor încolţi şi vor da rod bun. Este cel mai indicat să lucrăm cu energiile fine, şi de asemenea, să nu facem excese de nici un fel.

Spre seară vom avea sentimentul de stabilitate, de siguranţă, vom simţi un fel de maturizare a emoţiilor dar şi a sentimentelor. Vom putea avea întâlniri sau cunoaşte oameni care vor avea o importanţă deosebită în viaţa noastră.

Este un sentiment, pe care de altfel îl simţim de câteva zile, că ne înţelegem menirea, că primim răspunsuri legate de propriul nostru destin.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Când simţim că a venit momentul schimbării, începem  – inconştient- să derulăm filmul de la capăt, pentru a revedea fiecare înfrângere suferită până atunci . Şi, cu siguranţă, cu cât creştem, numărul momentelor dificile creşte. Dar, în acelaşi timp, experienţa ne dă acţiunile cele mai bune pentru a depăşi acele înfrângeri, şi pentru a găsi calea care ne permite să mergem înainte. Trebuie să derulăm şi al doilea film din arhiva noastră mentală. Dacă privim doar pelicula înfrângerilor noastre, rămânem paralizaţi. Dacă privim doar pe cel al succeselor, sfârşim prin a crede că suntem mai înţelepţi decât suntem în realitate. Avem nevoie de ambele benzi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 GEMENI

O FÂNTÂNĂ ÎN STIL VECHI

Pentru a-ţi împrospătă energia şi a găsi noi resurse pentru viaţa ta, obişnuinţa te face adesea să cauţi în tehnologie şi în ceea ce iţi oferă viaţa modernă. Dar nu uita că există întotdeauna resurse naturale, mai simple, care sunt cunoscute din vechime şi nu necesită mijloace complicate sau mari cheltuieli. Cele mai performante soluţii se caracterizează prin simplitate. Numai credinţa ta în soluţii complicate te poate face să nu vezi soluţiile simple, aflate la îndemâna ta. Chiar dacă nu sunt vizibile imediat, ele sunt acolo.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 30 GEMENI

O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top