Previziuni pentru 30 mai 2014

Astăzi suntem într-o zi guvernată de Venus, aflată de ieri în propriul domiciliu, semnul Taurului. De aici dezvoltă în fiecare dintre noi, simţul practic, dorinţa de stabilitate şi frumos, dar şi posesivitatea şi de multe ori gelozia. Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Venus ne poate ajuta astăzi să redescoperim frumuseţea şi simplitatea lucrurilor, iar Jupiter – cu care este în sextil în formare – ne poate susţine să o şi trăim. De aceea astăzi, cu condiţia sincerităţii, putem face exact ceea ce simţim, fără teamă sau complexe, tocmai pentru a deveni sinceri şi egali cu noi înşine.

Putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment…

Astăzi chiar avem şansa de a decodifica de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă…cum, citiţi simbolul sabian al zilei, imaginea lui şi mesajul sau sunt extraordinare.

Tot ca aspect astrologic, astăzi, întreaga zi – mai exact până la ora 17.15, Luna este fără direcţie, în semnul Gemenilor, într-o poziţie destul de plângăcioasă, atât la propriu cât şi la figurat. Simţim o atmosferă răcoroasă în jur şi o lipsă de căldură din partea oamenilor. Avem sentimentul că suntem singurul suflet de pe Pamânt, rămas să se lupte împotriva miilor de greutăţi ale vieţii zilnice. Trăim un moment de pesimism adânc, refuzând totul. Avem tendinţa de resemnare şi de a ne preda. Tendinţa generală este de melancolie şi tristeţe. Am vrea să ne bucurăm dar nu ne putem distra pentru că, într-un fel, avem inima sfâşiată. Rezultatul este un sentiment de nefericire şi înfrângere; un sens al fatalităţii care ne invadează şi care suge şi ultima picătură de putere pe care am mai avea-o. Vrem să renunţăm la luptă încă înainte să înceapă. Puterile ne părăsesc, descoperim o lipsă de voinţă interioară. In acelaşi timp suntem obsedaţi de un putenic, marcant, chiar castrant  sentiment al datoriei. Un astfel de impuls către un comportament fără compromisuri reprezintă o şi mai mare piedică în calea acţiunii. Când reflectăm din când în când la viaţa noastră, ni se pare că am încălcat multe promisiuni; din acest punct de vedere acest tranzit nu este atât de rău, pentru că ne dă voie să reparăm răul făcut unuia din părinţi, unuia din copii, sau partenerului. Fără îndoială trăim o perioadă dificilă, în care nu ne putem baza absolut deloc pe noroc. Inţelepciunea ne sugereză să aşteptăm vremuri mai bune. Sănătatea noastră nu este bună în aceste zile, s-ar putea să suferim de mai multe afecţiuni, fiind mai ales afectaţi dinţii şi oasele, dar şi glandele endocrine.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 GEMENI

O TOLBĂ PLINĂ CU SĂGEŢI

Viaţa pare foarte complexă pentru că există multe obiective de atins pentru fiecare om, dar totul se poate simplifica dacă omul îşi stabileşte principii clare şi simple de urmat în viaţă. Atunci toate ţintele pot fi atinse cu aceeaşi precizie şi uşurinţă, şi toate problemele îşi pot găsi rezolvări aplicând cu sinceritate şi consecvenţă aceste principii.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 2 TAUR

O FURTUNA ELECTRICA

Cind tensiunile acumulate ajung la maximum, se mai intimpla si descarcari violente, a caror energie nu trebuie sa te sperie, caci o poti capta si dirija in scopuri utile. Orice s-ar intimpla in astfel de momente, exista posibilitati pentru a transforma situatiile dramatice sau emotiile violente in resurse constructive, daca dispui de cunoasterea cailor de actiune necesare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top