Previziuni pentru 4 iunie 2014

Nu am postat de câteva zile, pentru ca am gândit nişte articole noi legate de felul diferit în care astrele ne vor influenţa de acum în colo. De fapt am gândit un fel de exprimare prin care să fie mai uşor de înţeles schimbarea care tocmai a început. Astăzi suntem sub guvernarea planetei Mercur, care ne ajută să relaţionăm şi să comunicăm cu uşurinţă. Ea se află în semnul Racului, care nu-i este tocmai potrivit, de acolo Mercur acţionând mai mult asupra memoriei fiecăruia dintre noi. Pe de –o parte este vorba despre amintiri iar pe de alta despre informaţii subtile legate de trecutul vieţii noastre sufleteşti şi despre memoria ancenstrală, care devine extrem de activă, aducându-ne senzaţii stranii, dificil de înţeles. În plus Mercur şi-a încetinit foarte mult mişcarea, pregătindu-se de retrogradare de sâmbătă. Acum, practic suntem în acea fază în care energia exterioară acumulată de fiecare dintre noi, referitoare la Mercur – informaţii, studii, idei, gânduri, etc. – se orientează şi se acumulează spre interior, favorizând o perioadă de sedimentare, de înţelegere şi maturizare. Peste toate acestea, memoria ancestrală care revine la nivel subtil, va ajuta la alchimizarea unor idei şi luarea unor decizii. De aceea este important să ne scriem toate ideile şi informaţiile care ne parvin, să ne concentrăm pe tot ceea ce simţim sau recepţionăm cu al şaselea simţ. Evident ne este dificil să ne exprimăm, să ne exteriorizăm, dar această stare este necesară pentru ca fiecare să-şi poată înţelege şi asimila cât mai corect informaţiile.

În schimb la nivel subtil apar nemulţumiri şi frustrări datorate temerilor pe care le avem faţă de relaţiile cu cei din jur, faţă de modul în care suntem percepuţi, dar mai ales faţă de ceea ce ne dorim şi nu realizăm aşa cum ar trebui.

Este vorba de perceptele noastre, de motivaţiile interioare şi spirituale pe care nu reuşim să le aliniem la viaţa concretă, exterioară, decât dacă sacrificăm lucruri importante legate de imaginea noastră fizică.

Poate o meditaţie şi încercarea domolirii mentalului sau a ideilor preconcepute ne poate ajuta să ne simţim fericiţi şi să ne bucurăm de această zi minunată, înţelegându-i sensul profund.

Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.

Astăzi Venus şi Neptun formează un frumos trigon care ne aduce creativitate şi inspiraţie, dar şi împlinirea unor vise, chiar dacă pe moment nu înţelegem acest lucru. Să nu uităm că ambele planete sunt puternice, plasate în domiciliu, influenţa lor asupra noastră fiind intens resimţită. De aceea starea noastră de spirit poate fi mai mult visătoare fiindu-ne greu să ne concentrăm atenţia şi să concretizăm. În plus Luna este fără direcţie până la ora 17.30, un aspect în plus care ne determină să nu ne putem focusa concret pe ceea ce avem de făcut.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Nu are rost să fim obsedaţi de propriile greşeli. Sentimentul de vinovăţie este productiv, numai când ne ajută să învăţăm din greşeli şi să acţionăm cu mai multă prudenţă în viitor.

Există momente când nu putem repara nimic, deci este firesc să acceptăm lucruril aşa cum sunt, nu să ne consumăm sau să ne culpabilizăm pe noi sau pe cei din jur. Toţi facem greşeli, este important să reuşim să le privim detaşaţi, chiar să ne amuzăm pe seama lor, oricum dându-le uitării.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 GEMENI

DOI OAMENI, TRĂIND DEPARTE UNUL DE ALTUL, ÎN COMUNICARE TELEPATICĂ

Crezi că singurele forme de comunicare sunt cele care pot fi înregistrate cu tehnologia actuală? Şi totuşi, aminteşte-ţi că adesea ţi se întâmplă să te gândeşti la cineva şi el să apară după câteva clipe, sau se întâmplă să ai o idee şi altcineva să o rostească… Telepatia există, chiar dacă nu avem o explicaţie pentru ea şi nici nu ştim să o folosim în mod controlat. Gândurile tale nu-ţi aparţin total, ele sunt o formă de comunicare nelimitată cu tot ce există. Ai grijă ce gândeşti, că se află!

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 3 RAC

UN EXPLORATOR ARCTIC MÂNĂ UN REN PRIN CANIOANE DE GHEAŢĂ

Dacă ai pornit spre un obiectiv important, trebuie să mergi înainte cu răbdare, învăţând să depăşeşti obstacolele unul câte unul. Nu ai de ce să te opreşti, şi în fiecare zi poţi să înaintezi pe drumul ales, ajutându-te de tot ce ai la dispoziţie şi ţi-ai pregătit tu însuţi pentru această acţiune. Se poate ca obiectivul să fie important doar pentru tine, să fie doar o ţintă pe care ţi-ai propus s-o atingi doar ca să te depăşeşti pe tine însuţi. În asemenea cazuri, nu trebuie să aştepţi nimic de la ceilalţi.

 

ASPECTELE ZILEI

Venus în Taur în sextil cu Neptun în Peşti

Este un aspect care ne aduce armonie şi multe situaţii favorabile, contexte fericite sau chiar succese sau intuiţie în plan financiar.

În general suntem mai visători decât deobicei şi mult mai romantici.

Acest aspect completează imaginea Zmeului de pe cer, care ne aduce posibilităţi şi contexte de acţiona, de a gândi soluţii noi, originale la probleme vechi, rămase nerezolvate.

Este evident că intuiţia şi presentimentele sunt foarte importante, aducând răspunsurile corecte la problemele pe care le avem.

Prea multe inimi neîncapatoare, prea multe suflete sovaitore, prea multe minti nepricepute si brate închise.
Una dintre lipsurile majore ale timpului nostru este curajul. Nu îndrazneala prosteasca, temeritatea inconstienta, ci adevaratul curaj, care în fata fiecarei probleme spune linistit:”Exista cu siguranta o solutie pe undeva, iar eu o voi gasi .”

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top