Previziuni pentru 9 iunie 2014

Timp de câteva zile la primele ore, se formează o cuadratură Saturn Mijlocul Cerului, aspect care ne face să fim destul de retraşi, dur şi analitici. Pe de altă parte această cuadratură face parte dintr-un aspect holistic, denumit Aripi de pasăre, ca şi denumirea sugerează potenţialităţile de a înţelege şi acţiona pentru a ne elibera de anumite griji sau obstacole.

Altfel Neptun tece de astăzi la mişcarea anuală aparent retrogradă, aflându-se în domiciliu, efectul lui Neptun asupra noastră este resimţit din plin, doar că extrem de discret, este mai degrabă o stare de detaşare, ca şi cum ne-am abandona în voia lui Dumnezeu. Cât va fi retrograd – până în 16 noiembrie, fiecare dintre noi se va replia în forul interior pentru a descoperi şi a înţelege mesajele şi întâmplările din ultima perioadă, doar că la nivel extrem de subtil. Pe de altă parte este un fel de anestezie de care vom avea nevoie în această vară atât de dură şi presantă.

Luna formează conjuncţie cu Nodul Nord, fiind şi o zi de sărbătoare importantă, sărbătoarea Sfintei Treimi şi a doua zi de Rusalii, este important să ne dedicăm ziua pentru a ne face planuri pentru următorul ciclul lunar şi nodal, mai ales prin înţelegerea şi transformarea, prin utilizarea capacităţii latente din fiecare dintre noi, de a contempla la un nivel mult mai înalt stresul existenţei şi de a câştiga o nouă perspectivă asupra problemelor umane, tocmai pentru a atinge pacea şi liniştea interioară necesară luării celor mai corecte decizii.

Luna este fără direcţie până la ora 13.30, un motiv în plus pentru a folosi ziua pentru a înţelege, medita, analiza, echilibra, emoţiile şi frământările interioare.

Soarele formează trigon cu Ceres, un aspect extrem de constructiv, care ne conferă posibilitatea de a ne dezvolta privirea corectă asupra realităţilor materiale şi de a înţelege erorile de atitudine, din perspectivă financiară şi partenerială. Acest aspect poate rezolva diferendele apărute în ultima perioadă, sprijină înţelegerea erorilor de negociere şi determină regândirea unor planuri şi stategii.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Nu are rost să fim obsedaţi de propriile greşeli. Sentimentul de vinovăţie este productiv, numai când ne ajută să învăţăm din greşeli şi să acţionăm cu mai multă prudenţă în viitor.

Există momente când nu putem repara nimic, deci este firesc să acceptăm lucruril aşa cum sunt, nu să ne consumăm sau să ne culpabilizăm pe noi sau pe cei din jur. Toţi facem greşeli, este important să reuşim să le privim detaşaţi, chiar să ne amuzăm pe seama lor, oricum dându-le uitării.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 GEMENI

O CARTE VECHE, VOLUMINOASĂ, DEZVĂLUIE O ÎNŢELEPCIUNE TRADIŢIONALĂ

Cu tot progresul ştiinţei moderne, cunoaşterea antică ne oferă mereu dovezi ale unei înţelepciuni deosebite, pe care omenirea modernă tinde să o neglijeze din cauza direcţiei diferite, cu accent pe raţiune şi logică, în care s-a dezvoltat ştiinţa actuală. Dar oricând se poate învăţa din înţelepciunea străveche, şi au enorm de câştigat cei care ştiu să îmbine descoperirile şi cunoaşterea din toate timpurile.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 26 BALANŢĂ

UN VULTUR ŞI UN MARE PORUMBEL ALB, PRESCHIMBÂNDU-SE UNUL ÎN ALTUL

Adevărata putere este cea care îţi permite să fii şi paşnic. Violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care te temi. Dar când eşti puternic, ştii că nu există nici un lucru de care să ai nevoie să-ţi fie teamă, şi atunci poţi fi plin de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top