Previziuni pentru 15 iunie 2014

Astăzi Luna, guvernatoarea săptămânii care începe astăzi, se află în exil în semnul Capricornului, de unde formează la ora 9.35 opoziţie cu Jupiter, după care intră în perioada de fără direcţie până seara la ora 20.30. De aceea această zi se anunţă destul de confuză, ne simţim lipsiţi de chef sau obosiţi, organismul nostru fiind destul de slăbit. În plus totul pare mai apăsător decât ar trebui, iar cele mai potrivite activităţi fiind cele organizatorice sau administrative. Este indicat să ne odihnim activ, să ne relaxăm prin activităţi spirituale, să ne gândim la sufletul nostru, la nevoile lui, încercând să le împlinim.

Lilith şi Pluton se află începând de astăzi în inconjuncţie, aspect care ne va afecta întreaga săptămână, de aceea este indicat să ne stăpânim şi să ne controlăm exprimările furtunoase ale frustrărilor, încercând să transformăm nu să distrugem. Acesta este un aspect foarte delicat, care necesită din partea noastră extrem de multă atenţie, dar mai ales tact. Este important să nu răspundem în nici un fel provocărilor din această perioadă, să fim cât mai retraşi şi echilibraţi pentru a preîntâmpina discuţiile tensionate, sau amplificarea unor stări de fapt.

În plus este bine să ne controlăm tendinţa de a ne argumenta prea mult gesturile şi faptele şi la dorinţa de a ne situa în prim plan prin trăirile şi emoţiile pe care le avem. Este vorba de o receptarea acută atât senzorială, olfactivă cât şi afectivă, care ne determină să acţionăm şi să ne exprimăm extrem de subiectiv şi emoţional.

Este important să nu răspundem în nici un fel provocărilor din această perioadă, să fim cât mai retraşi şi echilibraţi pentru a preîntâmpina discuţiile tensionate, sau amplificarea unor stări de fapt.

Se poate sa simţim ca în viaţa noastră este neobişnuit de multă activitate. Se poate să simţim ca „avem prea multe de făcut”. Daca suntem sensibili, s-ar putea să simşim multa presiune în lăuntrul şi în afara noastră, poate fără nici un motiv aparent.
S-ar putea să simţim că lucrurile „scapă de sub control”. Din nou, daca suntem sensibili, s-ar putea să avem senzaţia că lucrurile sunt în „cădere” şi să avm un sentiment ciudat de teama ca ceva se va „sfârşi” în curând. S-ar putea chiar sa ne simtim „atacaţi”, căci multe vin către noi în aceasta perioadă şi toate se desfăşoară atât de repede.
O „nebunie”, o teama, anxietate, sentimente de nesiguranţă şi o cutremurare până în străfunduri, cu un soi de frenezie isterica, este ceea ce marchează acum aceasta perioada neobişnuită.
Se poate, de asemenea, să vi se fi întâmplat, atunci când scriem, să suprapunem litere sau cuvinte – Mercur retrograd bată-l vina. Când scriem un cuvânt sau o fraza, sa amestecăm literele. Pur si simplu „ne-am luat-o înainte”, căci energia sau vibraţia noastră este într-un alt timp decât cel fizic. În plus, apar si multe descoperiri. În ultimele câteva săptămâni, am avut acea energie care părea să ne tragă în spate – indiferent ce făceam, păream să nu ajungem nicăieri.

În aceasta perioadă în care atingem tărâmurile superioare, putem avea experienţa trecutului, a prezentului şi a viitorului apărând la intervale care nu corespund unui cadru temporal liniar.
Aceasta va fi perioada de distrugere a vechiului. Şi să ştiţi şi că vechiul şi Noul trec ca şi  Moş Ene pe la gene, pe măsura ce Noul se instaurează, din ce în ce mai mult vechi se va prăbuşi. Acest lucru este proiectat în aşa fel încât procesul sa fie cât mai blând cu putinţă şi va exista un loc moale pe care să cădem. Si s-ar putea foarte bine sa vina o perioada în care multi vor părăsi pur şi simplu vechiul, fără a încerca să salveze nimic – din casele lor, din afacerile şi din relaţiile lor.
Foarte obositorul fenomen de „sărit peste garduri” care este foarte prezent acum. Fiind acum cablaţi pentru manifestare instantanee şi crearea din nou în fiecare moment dat într-o realitate a lui „a trai şi a fi în clipa”, faptul ca trebuie sa facem un lucru pentru a putea realiza un altul pur şi simplu nu ne convine. Se pare ca nu putem face asta până ce nu facem aia mai întâi, şi tot aşa, iar asta este pur şi simplu împotriva fiinţei către care evoluam, împotriva a ceea ce înseamnă Lumea Noua.
Multe ne stau acum la dispoziţie. Multe s-au „deschis larg”. Gândim un gând şi el ne apare în formă.

Astăzi este Lăsatul secului pentru Postul Sfinţilor Petru şi Pavel, aşa că din 16 – 28 iunie se ţine post.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Cea mai măruntă situaţie de viata si cea mai mica întâmplare (daca se poate numi ceva întâmplare!) ascunde un mesaj pentru noi. Trebuie doar „să vedem” şi „să auzim” cântecul forţei divine şi cunoaşterea ce izvorăşte clipa de clipa din orice întâlnire cotidiană. Se poate să mergem pe strada nepăsători şi să auzim, dintr-o dată, ca din întâmplare, pe cineva care spune: „Viaţa este frumoasă”, ori un lucru banal, un cuvânt oarecare. Acela este cuvântul ce ni se adresează, dacă l-am auzit. Este un mesaj pe care trebuia să-l ascultăm în acel moment. Ne-am putea întreba: cum se face ca acest om a trecut chiar acum pe lângă mine şi chiar în acel moment a spus cuvântul pe care l-am auzit? Să fie aceasta o întâmplare?

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 GEMENI

COPII PATINÂND PE GHEAŢĂ

Jocul vieţii este fascinant prin prilejul pe care ni-l dă de a învăţa să ne păstram echilibrul şi să ne deplasăm graţios printre oameni şi evenimente, apropiindu-ne de ţinta pe care ne-am propus-o. Dacă suntem prea rigizi, prea încordaţi sau prea neglijenţi, avem toate şansele să cădem. Dar dacă învăţăm să ne mişcăm armonios, detaşat, fără să ne agăţăm de alţii, putem să avem un drum chiar spectaculos.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 26 BALANŢĂ

UN VULTUR ŞI UN MARE PORUMBEL ALB, PRESCHIMBÂNDU-SE UNUL ÎN ALTUL

Adevărata putere este cea care îţi permite să fii şi paşnic. Violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care te temi. Dar când eşti puternic, ştii că nu există nici un lucru de care să ai nevoie să-ţi fie teamă, şi atunci poţi fi plin de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top