Previziuni pentru săptămâna 15 – 21 iunie 2014

Această săptămână este guvernată de Lună, care se află la începutul săptămânii în semnul de exil al Capricornului, ceea ce ne vorbeşte despre felul în care fiecare dintre noi va gestiona la nivel subconştient şi emoţional situaţia. Luna se află sub influenţa saturniană ceea ce face dificil să ne extindem ideile, să ne transmitem emoţiile şi să ne folosim percepţiile. Adică ne este dificil să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut şi este greu să ne folosim percepţiile.

Eforturile noastre pentru dezvoltare reală trebuie să fie susţinute, continue şi cotidiene, oricât de dificil pare în acest moment. Trebuie să recunosc că roadele acestora se vor arăta abia în luna septembrie, până atunci fiind nevoie de încredere în reuşitele personale, evident dacă ne aflăm pe calea noastră. Avem nevoie de o perspectivă mult mai vastă asupra ceea ce suntem capabili să facem, dar privit totul dintr-un unghi impersonal, sau mai exact spus detaşat de beneficiile pe care le-am putea obţine prin mândrie, vanitate sau orgoliu.

Marţi Mercur retrograd revine în semnul de domiciliu al Gemenilor, ceea ce ne face mult mai profunzi în gândire, capabili să analizăm, să filtrăm informaţiile din ultima perioadă, pentru a ne dezvolta şi transforma gândirea şi atitudinea. Aflându-se în domiciliu, Gemeni, vom resimţi mai puternic decât deobicei influxurile şi problemele acestei perioade. Este cel mai probabil că latura mentală a lui Mercur, se va manifesta prin căutarea unor justificări la acţiunile noastre, sau a unor vinovaţi pentru eşecuri. Ne va fi dificil să ne recunoaştem greşelile şi neputinţa, reacţionând verbal, folosind cuvinte tăioase.

În plus vom da alt sens cuvintelor, vom căuta alte interpretări gesturilor, vom da alte semnificaţii ideilor.

Din cauza acestor atitudini este indicat să nu se încheie contracte în perioadele de retrogradare ale lui Mercur. Asta presupunând că până în data 1 iulie să ne ocupăm doar de discutarea sau stabilirea unor termeni contractuali, de aprofundarea datelor dar şi a condiţiilor de derulare a lor.

Deasemenea se recomandă atenţie în călătorii, mai ales dacă acestea au loc din interese comerciale.

Nu sunt indicate acţiunile riscante, sau speculaţiile comerciale de orice fel.

Pot însă avea succes investigaţiile psihologice, analizele de caz, cercetările pentru descoperirea adevărului, scrisul, studiile ce necesită analiză profundă şi cercetare amănunţită, evaluările de orice fel.

De altfel vineri la ora 1.50, se va forma conjuncţia inferioară Soare Mercur care deschide un ciclu de 120 de zile legat de comunicare, studii, activităţi comerciale dar şi de proiecte noi, care implică cercetarea, schimbarea mentalităţii sau a mobilităţii.

Este de remarcat că tot vineri Chiron trece în mişcarea aparent retrogradă, până în luna noiembrie, mai exact până în ziua de 24. Chiron simbolizează cercetarea spirituală, ghidul de care avem nevoie pentru a îndeplini această cale, reprezentând momentul prezent între trecut şi viitor. În timpul mişcării aparent retrograde suntem mai contemplativi, mai puţin practici şi dornici de a pune în practică activităţi spirituale, dar foarte intuitivi.

Să nu uităm că tot în această săptămână, odată cu intrarea Soarelui în semnul Racului de sâmbătă 21 iunie, are loc şi solstiţiul de vară care în traducere înseamnă jumătatea drumului. Este unul dintre cele patru momente magice ale anului, care semnifică trecerea într-un alt anotimp, într-o altă vibraţie.

De la sfârşitul săptămânii vom resimţi din ce în ce mai intens acţiunea şi influenţele planetei Marte, care face deosebit de activ Careul în T dar şi Crucea cardinală, mai ales după intrarea Soarelui în semnul Racului, şi se va resimţi din ce în ce mai puternică tripla conjuncţie Marte, Ceres, Vesta cât şi inconjuncţia lor cu Chiron. Marte reprezintă impulsul de a acţiona, de a obţine ceea ce dorim. Să nu uităm că există întotdeauna cineva care acţionează şi cineva asupra căruia se răsfrânge acţiunea. Depinde de noi în ce categorie vrem să ne încadrăm. Regula pentru a nu crea tensiuni inutile sau certuri în această săptămână este: indiferent cine acţionează, reacţionează, sau nu face nici una nici alta, trebuie să îşi asume pe deplin responsabilitatea  acţiunii sau pasivităţii sale şi să primească credit pentru aceasta. Ca şi sfat, este important într-o relaţie să se stabilească de comun acord, sau instinctiv, cine este pasiv şi cine este activ.

Vom fi dinamici, dornici de acţiune, vom avea forţă şi entuziasm. Este important să nu ne irosim energia agitându-ne sau certându-ne. Manifestările violente, foarte frecvente în această  sfârşit de săptămână, aşa că mare atenţie şi prudenţă; ele se pot controla prin activităţi fizice susţinute sau eforturi constante şi de durată. Este o săptămână potrivită pentru a ne concentra să ne purificăm organismul şi să ne refacem vitalitatea.

Deci nu se poate spune că ne vom plictisi în săptămâna aceasta, şi nici că vom fi liniştiţi sau mulţumiţi, de aceea trebuie mare atenţie la ceea ce ne dorim, la cum ne exprimăm dorinţele dar mai ales la felul în care ne manifestăm. Este foarte importantă  atitudinea echilibrată, calmul, dar mai ales evitarea reacţiilor şi deciziilor de moment. În caz contrar, această săptămână seamănă cu declaraţie de război sau cu ruperea unor alianţe importante.

 

Transformati gandurile de anxietate datorate adversitatilor in recunostinta pentru binecuvantari; respirati adanc si dati drumul sentimentelor inconfortabile pe care le detineti; ascultati muzica armonioasa; scrieti-i unui prieten de departe sau cuiva din familie, asa cum ati intentionat; uitati-va la o comedie; cititi sau scrieti poezie; faceti plimbari lungi; participati la munca voluntara in folosul comunitatii; sprijiniti organizatiile caritabile; pictati o camera sau o pictura cu ceea ce va simtiti inclinati sa faceti. Zambiti! Toate acestea ar putea suna banal in fata evenimentelor lumii, dar fiecare moment petrecut astfel linisteste mintea si conduce la echilibru interior.

Iată ce spune Arhanghelul Uriel:

Orice ai cere pentru tine, ceri si pentru binele tuturor. Cand creezi o realitate in care exista pace, bucurie si iubire necondiţionata, ea devine posibila pentru fiecare dintre noi. Fiecare lucru pe care il ceri creeaza o vibraţie care rezoneaza pretutindeni in Univers. Fiecare rugaciune pe care o faci, fiecare dorinţa pe care ţi-o pui are efect asupra lumii intregi; pretutindeni. Toţi suntem interconectaþi si facem parte din familia umana, asa incat, ceea ce il afecteaza pe unul, ii afecteaza pe toţi.
In acest moment al Schimbarii, mulţi dintre voi si-au descoperit forţa, abilitatea de a face miracole, legatura voastra cu Sursa. Sunt vremuri impresionante si puternice pentru intreaga umanitate. Si pentru ca faci acest lucru, il faci posibil pentru fiecare dintre noi. Fiecare dintre voi este capabil sa schimbe destinul omenirii pentru ca isi afirma divinitatea, fiinţa sa spirituala. Acest lucru iţi ridica vibraţiile si creează o rezonanţa pe care o poate atinge si restul umanitaţii. Desi exista multa durere, tristeţe, manie, frica si mult chin in lume in acest moment, exista insa si multa lumina si trezire, pentru ca mulţi oameni se concentreaza pe calatoria lor spirituala.
Vechea paradigma – de a avea mai mult sau a fi mai bun decat alţii – a disparut. Lumea noua nu are loc pentru cei care vor sa fie deasupra celorlalţi, sa se diferenţieze prin bunurile materiale pe care le au, prin trasaturile lor fizice sau prin alte lucruri, al caror scop este separarea si crearea de bariere intre oameni. Unitatea omenirii inseamna ca toţi suntem egali, asa cum am fost din totdeauna in ochii Creatorului. Prin urmare, toţi pot fi binecuvantaţi, in funcţie de abilitaþile lor, de inteligenţa lor spirituala sau de nevoi. Fiecare va primi ceea ce are nevoie, ceea ce doreste si ceea ce este capabil sa accepte.
Cand iţi aduci aminte ca omenirea intreaga beneficiaza de capacitatea ta de a face miracole, de a-ţi prelua forţa si de merge inainte pe calea ta spirituala, iţi cresti forţa exponenţial si raspandesti binele creat in viaţa ta catre toata lumea; pretutindeni. Daca simţi ca nu ar trebui sa ceri un miracol pentru ca nu meriţi sau nu ar trebui sa ceri mai mult decat meriţi, fii constient ca faci aceste miracole pentru tine dar si pentru toata lumea. Este momentul ca fiecare dintre voi sa-si ia in primire drepturile cu care s-a nascut, care inseamna sa traiţi vieţi miraculoase, in care toate lucrurile de care ai nevoie vin catre tine fara efort. Accepta acest dar si forţa sa, imbraţiseaza-l si foloseste-te de el in fiecare zi – constient ca atunci cand faci acest lucru, il faci pentru binele tuturor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top