Previziuni pentru 16 iunie 2014

Ziua de astăzi se află sub influenţa extrem de subtilă a inconjuncţiei dintre doi asteroizi extrem de puternici şi care acţionează permanent asupra pârghiilor evolutive prezente în fiecare dintre noi. Acest aspect este delicat căci el ne provoacă atenţia şi acordarea atenţiei semnalelor din jurul nostru. Aspectul este şi mai important şi interesant căci Chiron este staţionar şi în acest moment ne pune degetul pe rănile vechi ale trecutului pentru a putea să le acordăm întietate în rezolvare, iar Vesta este alături de Ceres şi Marte, într-o triadă despre care voi scrie mai mult într-un articol separat.

Rezolvarea tensiunilor de astăzi şi din această perioadă este simplă dacă vom ştii să adoptăm o atitudine justă, atunci putem contempla situaţia şi putem observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri este posibil să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente. Practic este posibil să apară confruntări, sau oamenii cu ajutorul cărora să înţelegem lecţiile personale de viaţă, acceptând că este uman să greşim, cu condiţia de a îndrepta toate acestea. Ne poate fi de un real folos lecţia  respectării şi cunoaştere a naturii, descifrarea tainelor ei şi apărarea vieţii în toate formele, iată lucruri la care oamenii ar trebui să ţină mai mult decât la funcţii, bani sau celebritate. Ar trebui să ne amintim mereu că suntem un copii ai universului, şi că universul este mult mai vast şi mai plin de bogăţii decât se poate vedea de la un colţ de birou.

Apoi să nu ne temem, când trecutul cade şi tot ceea ce ştim se sfârşeşte, se reinstaurează inocenţa. Intrăm practic în momentul de acum, pe deplin conştienţi, permiţându-i să se desfăşoare în noi şi prin noi. Aceasta nu este doar o fan­tezie, ci o invitaţie la experienţă, o invitaţie pentru a participa la miraco­lul continuu al vieţii.

Luna se află în semnul Vărsătorului, în sextil cu Uranus şi opoziţie cu Lilith, de aceea cred că ar fi bine să comunicăm celor din jur dorinţele şi nemulţumirile pe care le avem, franc şi sincer, fără resentimente sau remuşcări. Sinceritatea şi modul deschis de abordare ne vor aduce multe rezolvări. Discuţiile deschise, libere, fără ironii sau reproşuri, pot să facă viaţa mai uşoară. situaţii, şi vom avea arta de a ne afla la locul potrivit, acolo unde se întâmplă ceva important.

Vanitatea este de cele mai multe ori ce care provoacă acţiuni necontrolate.

Este bine să plămădim deciziile cu bătaie lungă, reflectând profund, asigurându-ne în acest fel succesul sigur.

Viaţa este cea care aşteaptă ceva de la noi, şi cel mai simplu lucru pe care îl poate aştepta este că noi să o înţelegem, să înţelegem sensul Vieţii şi al fiinţei noastre. Şi oricât am privi la ce se întâmplă în jurul nostru, adevărul îl vom afla doar învăţând să privim în adâncul sufletului nostru.

Să ne gândim astăzi că un artist nu lucrează pentru altul, decât dacă, în felul acesta, înva­ţă ceva de valoare. Când încetează de a mai învăţa, el trece la un alt pro­fesor, sau începe să lucreze pe cont propriu. Nimerii nu-l poate ţine de­parte de meşteşugul său. Nimeni nu-l poate îndepărta de viaţa sa. Asta, deoarece viaţa şi meşteşugul sunt unul şi acelaşi lucru.

Într-o lume în care fiecare este un geniu, nu există şefi şi angajaţi. Există numai învăţători şi discipoli – într-o asociere de bună voie.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi joacă bine rolul în locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 GEMENI

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 6 VĂRSĂTOR

O FIGURĂ MASCATĂ FACE GESTURI RITUALE ÎNTR-O PIESĂ MISTICĂ

Întâlnim zilnic oameni necunoscuţi, personaje care pătrund în viaţa noastră şi ni se dezvăluie treptat, completând spectacolul vieţii de fiecare zi cu noi replici, gesturi şi fapte, cu noi lecţii pe care le avem de învăţat unii de la alţii. În centrul acestei piese, însăşi fiinţa noastră se descoperă pe sine, şi uneori suntem atât de uimiţi de ceea ce nici nu bănuiam că ne-ar sta în putinţă. Oare cât public ar mai aduna industria modernă a spectacolului dacă oamenii ar deveni conştienţi de fascinantul spectacol al propriei lor fiinţe?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top