Previziuni pentru 18 iunie 2014

Ziua se află sub semnul sextilului Venus Jupiter, micul şi marele benefic, ne ajută să obţinem oportunităţi importante, mai ales pentru că ambele planete se află în poziţii favorabile, Venus în domiciliu iar Jupiter în exaltare. Acest aspect aduce situaţii probabil dificil de înţeles, dar cu siguranţă că sunt cele mai potrivite, chiar dacă pe moment nu înţelegem acest lucru. Acest cuplu lucrează deobicei în cel mai constructiv mod şi beneficiile realizate sunt pe termen lung.

Luna se află în semnul Peştilor, unde se simte foarte confortabil, dar, de fapt ne amplifică o stare de melancolie şi aduce multe emoţii, de cele mai multe ori greşite. De aici ajută atât pe Venus cât şi pe Jupiter, doar că acest ajutor este pe moment invizibil sau greu de sesizat. Din această poziţie Luna amplifică vremea instabilă şi ploioasă, precipitaţiile ajutată de apropierea planetei Venus de Pleiade, din acest motiv este posibil ca starea noastră psihică să fie proastă, lipsită de perspective constructive, chiar dacă acestea există.

În plus Luna este în conjuncţie cu Neptun, şi el în domiciliu, ceea ce ne amplifică starea de confuzie, produce ceaţă persistentă atât la propriu cât şi la figurat.

În realitate, pentru cine poate depăşi aceste stări, este o zi care pare să pună în prim plan, cu multă generozitate tot ceea ce sufletul sau personalitatea noastră a ţinut ascuns mai multă vreme.

În acelaşi timp sentimentul de iubire şi înţelegere este foarte dezvoltat fiind posibile rezolvarea multor diferende sau discuţii. Imaginaţia şi simţul artistic întregesc cariera şi destinul personal, este o zi favorabilă progresului sentimental, familial şi artistic.

În general vom fi tentaţi să nu ne supunem decât propriilor legi, fiind de fapt un moment de repliere în sine, de reflecţie, de înţelegere profundă a celor mai ascunse emoţii pe care le trăim. De fapt este o zi a introvertirii şi a căutării în sine a cauzelor propriilor frustrări. Totuşi este bine să fim atenţi la defulările egotice sau la manifestarea prea violentă a nemulţumirilor noastre.

Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Nestiutorii, martorii invidiosi si spectatorii gelosi, care nu reusesc sa patrunda puterea viselor, pun succesul altora pe seama norocului sau a lipsei de scrupule. Asemenea oameni ii judeca din prisma perspectivelor limitate, a convingerilor lor etice si morale pe visatorii care se imbogatesc. Nu sunt in stare sa vada adevarul pentru ca nu au putut sa-l afle. Propriile idei ii leaga de conditia lor fara principii. In ignoranta lor, arunca cu pietre in cei care reusesc sa se realizeze pe deplin.

Astfel de critici nu pot intelege ce inseamna viziunea, angajamentul, organizarea, efortul, provocarea si perseverenta necesare pentru ca o afacere valoroasa sa poata atinge succesul. Ei nu pot intelege numeroasele sacrificii facute, nu sunt constienti de nenumaratele piedici depasite. Nu iau in calcul riscul, ingrijorarea, dezamagirea si durerea intampinate; nu stiu nimic despre durata calatoriei si rabdarea necesara. Ei vad doar rasplata finala pe care o privesc drept favoare, sansa sau noroc.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 GEMENI

O TÂNĂRĂ ŢIGANCĂ IEŞIND DIN PĂDURI PRIVEŞTE ÎN ZARE SPRE ORAŞE ÎNDEPĂRTATE

De oriunde ai porni, există mereu o perspectivă mai largă, mai înaltă, şi nu trebuie să ai complexe din cauza locului de unde vii. Ai aceleaşi şanse de a fi fericit şi împlinit ca şi ceilalţi, dar fiecare are drumul său de parcurs, de la originea sa până la ceea ce îl poate împlini complet. Oricât de idealistă ar părea viziunea ta, mergi înainte, pas cu pas, ca să o aduci la realitate.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 29 GEMENI

PRIMA MIERLĂ A PRIMĂVERII CÂNTĂ DINTR-UN VÂRF DE COPAC

Poţi fi un om care trăieşte în virtutea inerţiei, ca toţi ceilalţi, fără să aduci vieţii nimic nou, dar poţi fi şi mai mult, un om gata să le ofere celorlalţi impulsuri noi, modele de urmat, daruri din creaţia ta. Ceea ce admiri la alţii se poate manifesta şi în tine, şi atunci trebuie să fii la înălţime.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top