Previziuni pentru 19 iunie 2014

Astăzi se poate constat un pesimism fără fundament, chiar melancolie şi uşoare stări depresive. De fapt ar trebui să acceptăm realitatea cotidiană şi să ne repliem activităţile în funcţie de aceasta. Dependenţele din viaţa noastră ne nemulţumesc, dar nu trebuie să fim încordaţi, sunt necesare şi trebuie să le acceptăm.

Nici emoţional nu stăm prea bine, se constată o vulnerabilitate accentuată, o senzaţie de plutire şi o stare de confuzie. De aceea cred că este potrivit să nu luăm decizii importante şi să ne axăm mai mult pe relaxare, călătorii sau dedicării unor activităţi utile celorlalţi.

În orice caz ne trebuie atenţie, uneori, imaginaţia poate să o ia razna… Imaginaţia este minunată, fiindcă ea ne permite să vedem lucrurile pe care le putem realiza, chiar dacă raţiunea nu are argumente pentru ele. Dar este nevoie de măsură şi în imaginaţie, fiindcă tot ce ne imaginăm trebuie să se armonizeze cu ceea ce este pentru a se împlini frumos. Altfel, riscăm să ne jucăm cu imaginaţia fără să reuşim să o concretizăm în viaţa noastră. De aceea în această perioadă, dar mai ales în această zi, trebuie multă atenţie la ceea ce ne dorim, adică să fim convinşi că este necesar să se împlinească, altfel vom fi luaţi prin surprindere de împlinirea lor, fiind total nepregătiţi sau chiar descoperiţi.

Astăzi ar trebui să înţelegem că lucrurile însemnate din trecut rămân înscrise mult timp sub forma de amintiri solide, în memoria noastră sau în urmele concrete lăsate de ele. Ele ne amintesc, chiar la mii de ani distanta, că omenirea a fost mereu capabilă de lucruri măreţe, care să înfrunte timpul, şi că viaţa noastră merită trăită tot pentru a construi lucruri care să nu dispară la primul semn de furtună. Dar, mai ales, aceste amintiri ne readuc în atenţie lucruri din care avem încă de învăţat. Cu toată acestea şi cu toată experienţa dobândită, putem să simţim că suntem copleşiţi de problemele iscate în jurul nostru, din planul societăţii în care trăim, şi atunci trebuie să găsim soluţii noi pentru a nu fi afectaţi de ele şi a găsi pacea pentru noi şi familia noastră. Este un moment în care trebuie să ştim să trăim pe picioarele noastre şi să luăm decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa noastră de viata şi din trecut, decât pe normele şi tendinţele sociale.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.

Pe orele planetare ale lui Jupiter meditaţi profund asupra emoţiilor pe care le aveţi, dar mai ales descoperiţi cauzele care vi le determină şi lămuriţi aceste probleme. Sunt cele mai bune momente ale acestei zile.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 GEMENI

SOCIETATEA DECLARÂNDU-L FALIMENTAR, UN OM PĂRĂSEŞTE SALA DE JUDECATĂ

Uneori trebuie să ştii să admiţi că ai greşit sau că soluţia propusă de tine nu este cea mai bună, şi să accepţi deciziile celorlalţi. Viaţa în societate implică să ştii să respecţi şi ideile altora, iar dacă ai idei diferite, să fii gata să suporţi consecinţele în caz că ideile tale îi afectează pe alţii. Dar întotdeauna poţi reveni şi poţi adopta idei şi atitudini mai bune.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 25 RAC

UN CONDUCĂTOR AL OAMENILOR ÎNVĂLUIT ÎNTR-O INVIZIBILĂ MANTIE A PUTERII

Mulţi cred că puterea înseamnă doar să-i domini pe alţii, dar adevărata putere o are cel care lucrează în serviciul celorlalţi, asumându-şi responsabilităţi şi dovedindu-se util în viaţa altora. Un conducător care doar pretinde de la ceilalţi va fi în curând părăsit sau alungat, pe când unul care ştie să rezolve bine problemele celorlalţi va fi apreciat şi respectat. Iubirea oamenilor este cea care îi conferă puterea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top