Previziuni pentru 20 iunie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei inferioare dintre Soare şi Mercur retrograd, despre care puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-inferioara-soare-mercur-din-20-iunie-2014.

În plus de astăzi Chiron va trece în mişcarea aparent retrogradă anuală, ceea ce ne va aduce o mai mare atenţie către dezvoltarea personală dar şi o deschidere spre latura spirituală. Aceste trăiri sunt necesar de acceptat şi de insistat, căci urmează o perioadă în care suntem cumva determinaţi să ne înţelegem destinul, să înţelegem relaţiile dintre oameni, la nivel spiritual, să ne orientăm atenţia strict către cine suntem şi ce avem de făcut. Ar fi bine să ne reconsiderăm idealurile şi sensul vieţii şi să avem puterea de a ne recunoaşte defectele. Dorinţa de a ne evidenţia ţine de nemulţumirile noastre şi se poate manifesta prin atitudini originale sau chiar excentrice, dar şi printr-o dorinţă de libertate împinsă la extrem. Cred că în perioada care urmează – până în data de 24 noiembrie când va reveni din retrogradare – este important să ne analizăm sentimentele şi să ne punem în valoare sufletul, să căutăm în adâncurile fiinţei noastre răspunsurile şi să acceptăm provocările, depăşindu-le prin iubire.

Luna se află astăzi în semnul Berbecului, de aceea se poate să fim puţin mai activi şi energici, cu toate că aspectul de cuadratură cu Pluton, aduce mai mult o notă de impulsivitate şi de lipsă de răbdare. Astăzi vom avea revelaţia de a descoperi că destinul sau cursul vieţii noastre îşi urmează calea firească, numai dacă ne acceptăm greşelile. Este posibil să descoperim că anumite persoane nu ne sunt atât de aproape pe cât am crezut, fiind posibile sentimentele de dezamăgire şi tristeţe. De multe ori, în viaţă, sunt necesare astfel de momente de conştientizare şi acceptare pentru a ne reorienta energiile sau ne prelua responsabilităţi repartizate.

În general este bine să ne controlăm tendinţa de a exagera lucrurile, iar energia pe care o avem să o folosim pentru a rezolva problemele prioritare, dar ţinând cont de intuiţie şi inspiraţie.

În rest nu pare o zi spectaculoasă, doar că ar trebui să ne pregătim pentru solstiţiul de vară de mâine, când energii subtile vor acţiona asupra noastră. De aceea ar trebui să facem o scurtă analiză a evenimentelor care au avut loc în viaţa noastră în ultima săptămână, să privim înţelesurile ascunse ale întâmplărilor şi faptelor care s-au petrecut, pentru a putea să producem în interiorul fiinţei noastre transformarea din lumină, sau luminoasă.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Dumnezeu a spus:

Atunci când aţi rănit inima cuiva a cărui inima nu aţi vrea să o răniţi vreodată, suferinţa îi aparţine. Nu aţi vrut să faceţi asta. Nu aţi vrea să faceţi asta. Doar că nu aţi fost atenţi când aţi vorbit, iar acum culegeţi în inima voastră roadele durerii. Aceasta durere pătrunde mai profund decât durerea pe care aţi sădit-o, pentru ca nu o puteţi anula.

Trebuie renunţat la toate tipurile de suferinţă. Ele nu aduc nimic bun, cu excepţia faptului că data viitoare sunteţi atenţi şi găsiţi o modalitate de a va exprima fără a răni nici un suflet de pe Pământ. Dictonul de a nu răni alte creaturi merge dincolo de rănirea fizică.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 GEMENI

PRIMA MIERLĂ A PRIMĂVERII CÂNTĂ DINTR-UN VÂRF DE COPAC

Poţi fi un om care trăieşte în virtutea inerţiei, ca toţi ceilalţi, fără să aduci vieţii nimic nou, dar poţi fi şi mai mult, un om gata să le ofere celorlalţi impulsuri noi, modele de urmat, daruri din creaţia ta. Ceea ce admiri la alţii se poate manifesta şi în tine, şi atunci trebuie să fii la înălţime.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 26 TAUR

UN SPANIOL CÂNTÂND O SERENADĂ SENIORITEI SALE

Se spune că muzica înmoaie sufletele, le face mai sensibile, şi aşa este dacă observăm că, sub efectul muzicii, personaje de obicei rigide devin brusc mai sensibile, mai atente la ceea ce este în jur, şi pot chiar să îşi depăşească propriile limite. Nu degeaba muzica este folosită din vremuri străvechi în incantaţii magice şi ritualuri religioase. Puterea ei de a influenţa sufletele este enormă, şi fiecare trebuie să-şi aleagă o muzică pe măsură idealurilor sale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top