Previziuni pentru 22 iunie 2014

ZIUA SOARELUI

Începând de astăzi începe să se resimtă foarte intens opoziţia dintre Marte şi Uranus. De aceea ar trebui să fim prietenoşi şi împăciuitori, să detensionăm stările conflictuale pe care le-am creat, sau cele pe cale să se formeze, să evităm certurile sau lămurirea unor aspecte, care necesită elocvenţă şi acţiune, dar, în acelaşi timp, putem reuşi cu iubire şi înţelegere să obţinem ceea ce ne-am propus.

Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesară doar experimentarea lor, pentru a şti cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când vom înţelege, ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, învăţând să evaluăm mult mai lucid conjuncturile şi oamenii cu care colaborăm. Evenimentele pe care le trăim în aceste momente pot pare dificile, dureroase, pentru că ne cer renunţare, sau revizuirea atitudinii.

Din punct de vedere al sănătăţii se poate constata o acţiune destul de intensă asupra sistemului circulator, o mai mare presiune a sângelui şi o intensificare a activităţii ficatului. De aceea poate ar fi prudent să avem o dietă bogată în fructe şi evitarea pe cât posibil a excitantelor şi alcoolului.

Luna în semnul Taurului în descreştere, în sextil cu Soarele, ne ajută să fim mai concreţi şi să urmărim concret activităţile cotidiene. Este o zi cu o mare încărcătură energetică, în care avem forţă, raţiune şi puterea de a discerne şi analiza ceea ce ne este de folos sau ceea ce ne este profitabil pentru această perioadă.

Au loc sentimente şi stări la nivel subtil, mesaje la nivel vizual şi intuitiv, totul este să le receptăm şi să le valorificăm.

Trebuie multă atenţie, răbdare şi calm, controlată starea de impulsivitate şi nerăbdare, dar mai ales analizate cu atenţie toate întâmplările pe care le trăim şi mesajele pe care le primim.

Cred că în perioada care urmează este important să ne analizăm sentimentele şi să ne punem în valoare sufletul, să căutăm în adâncurile fiinţei noastre răspunsurile şi să acceptăm provocările, depăşindu-le prin iubire.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

„Încă nu s-a născut, pe pământ, om care să cunoască , fără ajutor de Sus, cum se luminează pământul de ziuă şi cum se înveleşte cu stele”.
Rândurile de mai sus au rostul de a atrage atenţia asupra imposibilităţii în care se află mintea omenească în efortul ei de a cunoaşte cele esenţiale. Nu ne este dat, prin zidire, să cunoaştem forma pământului, natura luminii şi mişcarea pământului în lumină, altfel decât în chip revelat.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 RAC

PE UN VAPOR, MARINARII COBOARĂ VECHIUL STEAG PENTRU A ÎNĂLŢA UNUL NOU

Când începi o etapă nouă, toată atenţia ta trebuie să fie îndreptată către ea. Nu are rost să începi ceva nou, dar tot cu gândul la ceea ce a fost, sau regretând ce ar fi putut să fie dacă ai fi ales altceva. Dacă ai pornit pe un anumit drum, spre o anumita ţintă, mergi înainte cu toată energia, nu şchiopăta şi nu te răsuci să mai priveşti îndărăt: sunt destule de văzut în faţa ta.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 26 BALANŢĂ

UN VULTUR ŞI UN MARE PORUMBEL ALB, PRESCHIMBÂNDU-SE UNUL ÎN ALTUL

Adevărata putere este cea care îţi permite să fii şi paşnic. Violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care te temi. Dar când eşti puternic, ştii că nu există nici un lucru de care să ai nevoie să-ţi fie teamă, şi atunci poţi fi plin de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top