Previziuni pentru 25 iunie 2014

Astăzi suntem sub influenţa opoziţiei dintre Marte şi Uranus, un aspect extrem de tensionat, care eliberează o mare cantitate de energie şi forţe, greu de controlat sau orientat, din acest punct de vedere este foarte interesant de citit simbolul sabian al zilei. Mai multe despre acest aspect puteţi citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/marte-in-opozitie-cu-uranus-25-iunie-2014.

Este o zi în care trebuie să acordăm importanţă presentimentelor, să fim atenţi şi răbdători, să nu acţionăm sub impulsul grabei. De aceea multă atenţie la tendinţa de judeca eronat lucrurile, de a le privi superficial sau numai în aparenţă, ceea ce poate crea conflicte sau lipsă de motivaţie în acţiunile noastre.

Stăpânirea de sine este obligatorie, pentru a evita agresiunea verbală sau fizică.

Este important ca astăzi şi mâine să acordăm importanţă maturizării emoţiilor, să fim atenţi şi deschişi la tot ce ni se oferă, pentru că toate întâmplările pe care le trăim ne vor ajuta sau ne vor transmite mesaje importante pentru acţiunile noastre din următorul an şi trei luni, dar şi pentru reuşitele pe termen lung.

Este bine să încercăm să rezolvăm problemele legate de bani, să recuperăm ceea ce ni se cuvine în urma muncii noastre, fiindcă există protecţie în acest plan.

Avem imaginaţie, iar ideile originale ne pot aduce avantaje importante, în plus putem avea schimbări neaşteptate, dar pozitive. Vom fi atraşi de ştiinţele de frontieră , astrologie, metafizică sau idei spirituale.

Astăzi Luna din semnul Gemenilor, ne îndeamnă la raţiune, înainte de acţiune, este un mod corect şi eficient, mai ales că ea intermediază opoziţia Marte Uranus. Acesta este un aspect important pentru a ţine cont de intuiţiile pe care le avem şi pentru a ne face cunoscute emoţiile. Se poate sa ne fie dificil să comunicăm verbal trăirile pe care le avem, dar o agendă ar fi confidentul perfect, nu credeţi?

Oricum puteţi încerca şi veţi rămâne surprinşi de rezultatele pe care le obţineţi.

Este la fel de importantă originalitatea şi aplicarea ideilor reformatoare, înţelegerea corectă a noţiunii de libertate, dar şi acceptarea ideilor celorlalţi ca sursa a noastră de inspiraţie.

Nu trebuie să uităm că Dumnezeu este sursa noastră de înţelepciune, fiind necesar să-i mulţumim pentru frumuseţea fiecărei zile pe care ne-o oferă.

Trebuie să ne conectăm la un program mental în care bunătatea, înţelepciunea şi dragostea să fie cuvintele de ordine.

Chiar dacă în tradiţia astrologică se consideră că în perioadele cât Mercur se află în retrogradare, nu sunt avantajate contractele şi contactele financiare, totuşi vom obţine înţelepciune şi succes în orice fel de acţiuni utile.

Îngerul Dambiah, ne protejează împotriva farmecelor de orice fel, transformând orice rău în bine. Tot el va aduce furtuni, naufragii şi fel de fel de evenimente legate de Apă.

Este important să ştim că astăzi dispunem de toate materialele pentru a clădi o nouă viaţă spirituală, că putem exersa şi ne antrena pentru a contribui la realizarea unui nou Pământ mai bun şi frumos. Să nu uităm că avem nevoie de voinţă şi acţiune constantă în eforturile noastre.

Este o zi potrivită pentru înţelegere, pentru că ne simţim predispuşi abandonului privilegiilor noastre în beneficiul altora, într-o manieră echilibrată. De aceea se poate spune că este un moment ideal pentru justiţie, mai ales în plan profesional.

Este o zi la fel de potrivită pentru a descoperi comoara din propriile noastre suflete, manifestând-o prin înţelepciune sau înţelegerea subiectelor elevate.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Sfinţii au experimentat cu folos importanţa îngerilor. Dacă am putea recunoaşte darul lui Dumnezeu în îngerii Săi, drumul nostru ar fi mai prompt, mai iute, mai sigur, cu mai puţine suferinţe şi cu certitudinea de a nu fi niciodată singuri. Chiar şi dacă comitem cele mai mari greşeli, îngerii noştri ne sunt mereu alături, gata să ne întărească, să ne mângâie, să ne ajute să cerem iertare.
Să învăţăm, deci, din experienţele lor şi să ne raportăm la îngeri cu aceeaşi încredere şi solicitudine, să ne bucurăm de acest dar pe care l-am primit şi noi, asemenea sfinţilor.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 RAC

O PISICĂ, CERTÂNDU-SE CU UN ŞOARECE

Nici un conflict nu este obligatoriu, şi nimeni nu este obligat să intre în contradicţii cu altcineva. Dacă se întâmplă aşa ceva, este fiindcă aşa doreşte cel care împinge lucrurile în această direcţie, sub pretextul nemulţumirii, enervării, frustrării sau a oricărui alt sentiment negativ pe care preferă să-l arunce în spinarea altcuiva. Dar o asemenea atitudine face mai mult rău decât bine dacă nu-l ajută pe om să depăşească starea de tensiune ca să găsească, la problema care a iscat tensiunea, şi soluţia care este în folosul tuturor.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 GEMENI

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top