Previziuni pentru 30 iunie 2014

Ziua de astăzi se află sub influenţa Lunii, iar Luna este puternică, în creştere, aducându-ne multe informaţii pe cale intuitivă. Fiind sub influenţa vibraţiei lunare, vom fi mai emoţionali, mai sensibili şi mai receptivi. Totodată ne vom concentra atenţia şi asupra reuşitelor materiale, fiind importantă mai ales implicarea în proiecte financiare de lungă durată. Se pare că din acest punct de vedere la mulţi dintre noi se întrevede posibilitatea unor modificări importante în acest plan.

În plus în prima parte a zilei este în sextil cu Venus, ceea ce ne ajută să avem o stare de spirit bună şi să ne simţim destul de relaxaţi şi liniştiţi. Apoi este posibil să devenim destul de irascibili şi nemulţumiţi, conjuncţia Lună Lilith şi cuadratura ei cu Saturn, aduce tensiuni interioare destul de mari şi frustrări. Este bine să ne controlăm această stare de tensiune interioară şi mai ales instabilitatea în manifestarea emoţiilor, acestea pot produce suferinţă celor din jur; cel mai bine este să spunem clar şi răspicat ce simţim, ce sentimente avem, alături de cei dragi putem depăşi mai uşor toate acestea.

Ne putem simţi constrânşi sau limitaţi, de fapt aceste restricţii ne sunt necesare pentru a ne potoli impulsivitatea interioară. Dificultăţile şi amânările care pot apare sunt în ceea mai mare parte cauzată de improvizaţii sau din lipsa de răbdare privind aşteptarea unei conjuncturi mai avantajoase. În plus se pot declanşa foarte uşor evenimente karmice care la fel pot genera anumite blocaje sau chiar tensiuni care necesită un autocontrol maxim.

Toate aceste stări se vor accentua şi prin staţionarea lui Mercur dar şi prin opoziţia Soare Pluton care marchează toată săptămâna.

În aceste zile până miercuri, are loc recepţia mutuală dintre Soare şi Lună, iar chiar în acelaşi grad, trăiţi aceste momente imaginându-vă că faceţi schimb de locuinţă cu un prieten , cel mai bun, sau cu iubitul sau iubita Dvs., veţi trăi timp de două zile printre lucrurile lui, veţi răspunde la telefoanele lui, veţi fi într-o altă piele. Sunt înţelegeri profunde a relaţiilor, este îmbinarea cea mai armonioasă dintre yin şi yang, sunt lecţii de profunzime şi de stabilitate a relaţiilor. Este un moment de regenerare interioară, de regenerare a relaţiilor, de îmbinare între aerul de tânăr şi bătrân, de conservator şi modern, de alb şi negru. Folosind latura egoistă al acestui aspect, mulţi dintre noi vor avea tendinţa de a fi pe firmament, de a ieşi în frunte, de a-şi manifesta puternic ego-ul, de a conduce şi prelua supremaţia.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Multe persoane se tem de fericire. Pentru ca astfel de persoane să fie fericite în viaţă înseamnă să schimbe multe din obiceiurile lor – să-şi piardă simţul identităţii lor. Deseori avem rezerve faţă de lucrurile bune care ni se întâmpla. Nu le acceptăm, pentru că ne-ar face să ne simţim datori faţă de Dumnezeu.

Gândim: ”Mai bine să nu bem din cupa fericirii pentru că atunci când va fi goală vom suferi cumplit”

Din cauza acestei frici de a ne micşora nu reuşim să creştem.

Din cauza fricii de plâns nu avem curaj să râdem.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 RAC

O FETIŢĂ GOALĂ SE ÎNTINDE PESTE UN IAZ, ÎNCERCÂND SĂ PRINDĂ UN PEŞTE

Eforturile inocente şi dezinteresate sunt prilejuri de experienţe noi, din care se poate învăţa foarte mult. Atunci când te bucuri de ceea ce faci, ai prilejul să descoperi în viaţă multe lucruri fascinante, şi nu este necesar să complici această bucurie cu o doză de criticism. Ceea ce îţi aparţine, te aşteaptă la locul său, doar să întinzi mâna ca să iei.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 9 LEU

STICLARI MODELEAZĂ VAZE MINUNATE PRIN RESPIRAŢIA LOR CONTROLATĂ

Ca să creezi ceva în propria ta viaţă, nu înseamnă doar să modelezi materia şi să schimbi poziţia lucrurilor din jurul tău, ci mai ales să pui în mişcare un flux al ideilor, să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a da naştere unor noi situaţii şi manifestări, ca expresii ale idealurilor tale de frumuseţe şi utilitate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top