Previziuni pentru 4 iulie 2014

Cred că este una dintre cele mai apăsătoare zile ale acestui an pe lângă faptul că ea va indica schimbări importante care vor apare în viaţa fiecăruia dintre noi. Opoziţia anuală Soare Pluton, se combină Lilith şi Venus într-o configuraţie de yod, care aduce un fel de predestinare, sau de producere a unor evenimente implacabile, necesare în a ne urma direcţia sau calea. De aceea este important ca să avem în exclusivitate grijă de sufletul nostru. Sunt momente importante în care putem să lăsăm pe Dumnezeu Tatăl şi entităţile divne să lucreze şi să repare tot ceea ce este de reparat în noi, dar mai ales să ne lăsăm ghidaţi în viaţa noastră.

Până la ora 12.40, Luna este fără direcţie în semnul Fecioarei, de acea ne va fi dificil să relaţionăm cu celălalt, nu vom avea urechi de auzit nevoile şi cerinţele lui, şi în general, nu auzim glasul altcuiva decât al nostru. De aceea nu se recomanda discutiile contradictorii în cupluri şi asocieri, angajamentele pe termen lung la nivel relaţional şi colectiv, risipirea în teorii şi proiecte idealiste fără baze reale. În acest interval trăind la modul conştient putem redescoperii armonia vieţii în doi – mai ales că este şi ziua guvernată de Venus – şi soluţii viabile privind colaborarile de orice natură ar fi acestea. Mai sunt recomandate relaxare prin activităţi artistice, spectacole, conferinţe, expoziţii, sau pur şi simplu dialogul între partenerii de viaţă sau colaboratorii profesionali cu toată sinceritatea posibilă.

Este o zi cu o mare încărcătură energetică, în care avem forţă, raţiune şi puterea de a discerne şi analiza ceea ce ne este de folos sau ceea ce ne este profitabil pentru această perioadă.

Au loc sentimente şi stări la nivel subtil, mesaje la nivel vizual şi intuitiv, totul este să le receptăm şi să le valorificăm.

Trebuie multă atenţie, răbdare şi calm, controlată starea de impulsivitate şi nerăbdare, dar mai ales analizate cu atenţie toate întâmplările pe care le trăim şi mesajele pe care le primim.

Cred că în perioada care urmează este important să ne analizăm sentimentele şi să ne punem în valoare sufletul, să căutăm în adâncurile fiinţei noastre răspunsurile şi să acceptăm provocările, depăşindu-le prin iubire.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Chiar dacă nu reuşim să fim atât de buni pe cât ne dorim ori nu reuşim să iubim pe cât ne propunem, faptul că avem dorinţa în interior are o semnificaţie profundă pentru Viaţă. Experienţa ne arată continuu că nu reacţionăm cum dorim, ci cum putem. Am vrea să nu ne temem, dar teama apare. Am vrea să nu ne irităm, dar iritarea se resimte în mintea noastră. Totul este să ştim că acest lucru este firesc. Şi să ştim că disperarea ce ne poate cuprinde în caz de nereuşită este semnul unei dorinţe puternice de reuşită.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 13 RAC

O MÂNĂ UŞOR ÎNDOITĂ, CU UN DEGET MARE FOARTE PROEMINENT

Cu voinţă poţi depăşi cele mai dificile situaţii, în care aparent nu poţi face mare lucru. Şi nu este vorba atât de voinţa de a învinge inamici foarte puternici sau mari greutăţi, ci mai ales voinţa de a ieşi din starea de neputinţă. O simplă schimbare de atitudine, de orientare, te poate face foarte rapid să spui „se poate” în loc de „nu se poate”, şi să te ridici de jos ca să faci paşii necesari pentru a merge înainte.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 13 GEMENI

UN PIANIST DE RENUME MONDIAL, DAND UN CONCERT

Fiecare om are aptitudinile si talentele sale, dar important nu este ce ai, ci mai ales cum folosesti ceea ce ai. Daca stii sa-ti pui talentul si abilitatile in serviciul celorlalti, oferindu-le astfel tot ce poti oferi mai bun, atunci viata ta poate fi plina de succes si bucurii care se revarsa asupra tuturor. Depinde de tine sa pui in valoare bogatia pe care o stapanesti si pe care nu ti-o poate lua nimeni.

 

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Rac în opoziţie cu Pluton în mişcare aparent retrogradă în Capricorn

Aspectul este unul tensionat, generator de conflicte, dacă nu ne controlăm intenţiile sau nu suntem atenţi la impulsurile noastre primitive. De aceea avem un sentiment nelămurit de teamă căutând intens susţinere morală din partea cuiva. Anturajul ne poate capta atenţia tocmai pentru că ne furnizează simpatie şi înţelegere. De obicei acest aspect este resimţit ca o perioadă de criză, dar, de fapt, este un moment de transformare profundă a mentalităţilor noastre. Trebuie multă prudenţă şi atenţie la toate gesturile şi faptele noastre, căci momentele de fatalitate însoţesc de multe ori acest aspect.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top