Previziuni pentru 5 iulie 2014

Astăzi este Primul Pătrar, un moment tensionat, dar constructiv, el aduce tendinţa de a analiza, de a trage concluzii şi a încerca ajustări. Această stare este întreţinută şi de vibraţia saturniană a zilei, care îndeamnă la analiză, organizare şi redefinire. Pe de altă parte Luna din semnul Balanţei reface pentru o zi Crucea cardinală, dând fiecăruia dintre noi impulsuri, care pot genera acţiuni constructive sau tensiuni. Este evident că este important să reuşim să folosim această energie pentru a ne rezolva problemele personale şi pentru a ne organiza cât mai eficient activităţile, adică este momentul de analiză şi înţelegere prin care putem aduce transformări importante în viaţa noastră. Pe de altă parte

Sunt momente când, din exces de zel sau din entuziasm, dintr-o pornire necontrolată, a ta sau a altcuiva, se declanşează un adevărat incendiu, şi atunci trebuie să faci eforturi pentru a menţine situaţia sub control. Este acel gen de moment de criză în care, dacă eşti suficient de echilibrat, poţi găsi cea mai bună cale de a rezolva situaţia, sau cel puţin îi poţi ajuta pe alţii să treacă de un asemenea moment cu bine. Asemenea momente nu sunt îndreptate împotriva cuiva anume, ci apar tocmai pentru ca oamenii să înveţe să se apropie unii de alţii şi să-şi asume răspunderi.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

Trigonul Mercur Nodul Nord, care se reface pentru a treia oară ne ajută să înţelegem, să ştim ce avem de făcut, evident dacă dăm de-o parte toate prejudecăţile, fricile şi încăpăţânarea.

Aspectul important al zilei este conjuncţia dintre Ceres şi Vesta, aspect despre a cărui subtilitate puteţi afla mai multe detalii într-un articol separat; acesta are mai mult o conotaţie de natură subtilă, în care după o perioadă de frământări devenim conştienţi de ceea ce trebuie să facem, acţionăm sau luăm decizii importante referitoare la evoluţia noastră spirituală.

Dacă avem senzaţia că există un singur loc sau o singură zonă din care ne putem trage energia pentru această viată, atunci ne condamnăm să depindem de acea resursă limitată. Depinde numai de noi să ajungem capabili de a găsi resurse noi, prin învăţare, prin deprinderea unor activităţi şi abilităţi noi, şi mai ales prin perfecţionarea continuă a aptitudinilor native. Hrana de care avem nevoie pentru a ne continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijăm să ne hrănim sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă suntem o pasăre, stomacul supraîncărcat va îngreuna zborul.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

O stare sufletească negativă este una din cauzele cele mai frecvente ale îmbolnăvirilor şi fiecare poate observa că, din când în când, suferă de aceleaşi boli. Ori, adevăratele maladii care ne afectează sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranţa, instabilitatea, teama şi egoismul. Fiecare dintre aceste defecte sfârşesc prin a ne crea neplăceri, un sentiment de conflict şi dizarmonie interioară care, în cele din urmă, se reflectă într-o maladie.
În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător : problemele care se manifestă sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare profund şi adevărat este cel care implică vindecarea sufletească : reechilibrându-ne personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferinţele fizice. Când ne simţim cuprinşi de tensiuni şi nelinişti, să avem încredere în sfaturile binefăcătoare ale îngerilor. Dimineaţa, înainte de a fi absorbiţi de vârtejul activităţilor cotidiene şi seara, când oboseala ne copleşeşte şi ne simţim goi, putem să ne adresăm îngerului păzitor şi să-l rugăm să ne ajute să redăm sufletului nostru pacea şi seninătatea. Îngerii pot face multe pentru noi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 RAC

UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST

Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 16 SCORPION

O FEMEIE, PLINĂ DE PROPRIUL EI SPIRIT, ESTE TATĂL PROPRIULUI EI COPIL

Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu ai nevoie de ceilalţi, oare ce te mai ţine alături de ei? Ai putea să trăieşti absolut singur?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top