Previziuni pentru 7 iulie 2014

Ziua de astăzi se anunţă armonioasă, în sensul în care sextilul Venus Uranus, ne aduce multă inspiraţie şi originalitate, dar şi tendinţa de a acţiona destul de raţional. Luna din semnul Scorpionului, ne aduce extrem de multă intuiţie, doar că ea este folosită pentru a observa mai mult ce se întâmplă la cei din jur şi prea puţin la sufletul nostru şi la ceea ce avem de făcut. Este foarte posibil să fie aduse în prim plan erorile trecutului, să fim copleşiţi emoţional de stări contradictorii, de suspiciuni sau resentimente. Este o zi care se anunţă fără prea multe evenimente, poate fi una calmă şi liniştită, în care ne putem ocupa în voie de afaceri, de dezvoltarea ideilor, sau pentru a trage concluziile corecte şi a observa. Aş putea spune că este o zi importantă doar pentru că tot ceea ce spunem sau înfăptuim poate avea o mare influenţă asupra viitorului nostru.

Energia Lunii în creştere se manifestă din ce în ce mai puternic, de aceea orice acţiune sau activitate va reuşi. Trebuie să acordăm importanţă presentimentelor, să folosim intuiţia şi să credem în ceea ce facem. În acest fel seara vom putea spune că a fost o zi plină de succes sau reuşite. Cel mai important este însă să cercetăm lucrurile în profunzime , să ne hotărâm, pentru că altfel ne vom simţi supuşi compromisului.

Este o perioadă de mari transformări în conştiinţa noastră, iar cel mai important este să ne suflecăm mânecile şi să începem prin a ne simplifica cât mai mult existenţa, în sens pozitiv constructiv, conştientizând că avem multe ataşamente sau dorinţe care nu ne sunt de folos.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

Avem nevoie de multă răbdare şi atenţie, pentru că tendinţa spre impulsivitate ne va crea situaţii confuze pe care le vom rezolva cu greu mai târziu. Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări – Luna formează conjuncţie cu Saturn care se resimte mai intens de seara dar şi trigon cu Neptun retrograd, şi cu Jupiter formând în acest fel o frumoasă Piramidă de apă, care ne ajută să primim informaţii importante la nivel subtil. Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci deciziile luate pe durata acestor aspecte sunt foarte bune pe termen lung, ele nu trebuie puse în aplicare astăzi, ci doar este necesară şi indicată analiza atentă şi pertinentă a problemelor cu care ne confruntăm.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Vedeţi, situaţia Broaştei ţestoase îmi pare a fi cu totul dificilă. Căci stând mereu lipită de pământ, ea este foarte aproape de Sa­tana. Iar când îşi scoate capul afară din carapace, riscă să fie strivită de însăşi Creaţiunea! Nu putem să îl ajungem niciodată pe Dumnezeu – însă curajul de a călători înspre el rămâne important. Constantin Brâncuși

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 RAC

UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE

Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 4 SCORPION

UN TÂNĂR ŢINÂND O LUMÂNARE APRINSĂ ÎNTR-UN RITUAL DEVOŢIONAL

Există momente când trebuie să înveţi să ţii aprinsă lumina idealului tău. Oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să-ţi urmezi calea, trebuie să înveţi să-ţi păstrezi sensul şi să depăşeşti obstacolele cu lumina emanată din propriul tău suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul tău este curat şi cu adevărat valoros, atunci vei găsi resurse, în tine însuţi, pentru a merge mai departe în lumină.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top