Previziuni pentru săptămâna 6 – 12 iulie 2014

Această săptămână este guvernată de Marte, care se află în semnul Balanţei în exil, ceea ce semnifică faptul că nu-şi exteriorizează întreaga forţă, aşa cum suntem obişnuiţi, ci că acţionează intens prin intermediul celor din jurul nostru. În acest context, pot apare oameni, care prin evenimentele pe care le aduc în faţa noastră, ne determină să ne utilizăm forţa, să ne agităm, să ne mobilizăm. Tocmai de aceea, mai ales în această săptămână putem privi ca mesaje personale orice apare în jurul nostru, prin întâmplările trăite de ceilalţi. Apoi această săptămână mai are o caracteristică importantă prin guvernarea lui Marte, ea ne determină să ne întrebăm: Ce vreau? Iar răspunsul este energia marţiană care ne îndrumă deciziile viitoare şi cursul vieţii. Acest Ce vreau este mai mult într-un context social, legat de ceea ce se află în jurul fiecăruia dintre noi. La prima vedere pare puerilă această întrebare, dar fiindcă nu ne-o punem constant, devenim pasivi, lipsiţi de vlagă, vulnerabili în a fi manipulaţi de cei care ştiu cu adevărat ce vor. Probabil că din acest motiv, de multe ori, Marte este asociat cu dorinţa. Dorinţele mature, determină evoluţia şi bunăstarea generală, în schimb cele comparative ne distrug capacitatea de luptă şi generează invidia şi proverbul cu capra vecinului.

Săptămâna începe prin conjuncţia Lună Marte de duminică, care sugerează că intuiţia, este foarte important să o folosim, dar mai ales ne invită să vedem viaţa şi evenimentele din jur ca o metaforă pentru fiecare dintre noi. Să nu uităm că Luna este în creştere şi foarte puternică, amplificând mult orice fel de aspecte pe care le face în această săptămână.

Apoi Marte se pregăteşte de conjuncţia cu Ceres şi cu Nodul Nord, două aspecte pe care le vom resimţi intens întreaga săptămână; primul aduce posibilitatea de a înţelege că relaţiile noastre sunt numai pentru că sunt necesare evolutiv, ele fiind o adevărată hrană pentru suflet, chiar dacă de multe ori amară sau greu de digerat. Odată ce înţelegem acest aspect cu siguranţă că multe dintre ele se vor schimba. Oricum despre acest aspect am scris un articol separat care poate fi citit pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/o-vara-interesanta-%E2%80%93-marte-ceres-vesta-au-impact-asupra-tuturor-domeniilor-vietii.

În schimb apropierea de Nodul Nord, un aspect pe care îl voi explica mai pe larg din punctul meu de vedere, aduce deschidere şi perspective, chiar dacă acestea nu sunt directe şi ne parvin prin intermediul altor persoane sau relaţii, de aceea este extrem de important să fim deschişi la absolut tot ce se petrece în jurul nostru, privind fiecare eveniment ca un mesaj personal pe care Dumnezeu ni-l adresează. De ce această modalitate, tocmai pentru că trebuie să refacem ceea ce am distrus, iar cel mai simplu înţelegem din exemplele din jur, fiindcă suntem departe de sufletul nostru.

Soarele şi Luna ne aduc suficientă energie, marţi formându-se un frumos trigon, joi Tripura Sundari, un moment excelent pentru a ne putea realiza o serie de planuri, iar sâmbătă este Luna Plină, a cărei energie se va resimţi intens începând de vineri. Această Lună Plină aduce de fiecare dată amplificarea percepţiilor şi transpunerea lor coerentă în plan logic.

Un aspect la fel de important îl reprezintă cuadratura anuală dintre Soare şi Uranus şi trigonul Soare Saturn, ambele aspecte aduc o tentă deextremă seriozitate dar şi, pe fondul unei energii în exces, evenimente explozive, greu de controlat, pentru că ele sunt necesare pentru a genera schimbări importante şi acţiuni mult întârziate sau amânate.

Trebuie subliniat şi faptul că Pluton, este Punctul mijlociu dintre Saturn şi Neptun, ceea ce generează numeroase stări fizice delicate, o stare de nemulţumire sau depresie care generează suferinţe sau tendinţa de retragere pe moment. În acelaşi timp poate fi o pârghie importantă prin care suntem încetiniţi şi determinaţi să fim mai prudenţi şi atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Apoi suntem antrenaţi într-o luptă între latura spirituală şi cea materială, o stare bizară, sau chiar tendinţa de izolare şi grijă faţă de propria persoană. Acest aspect poate genera evenimente ciudate în planul sănătăţii, cronicizând boli sau aducând o evoluţie extrem de ciudată a unor evenimente. Este nevoie de acţiuni metodice, răbdare şi consecvenţă în urmărirea planurilor, în general reuşitele apar în urma unor eforturi susţinute şi obositoare. De fapt starea noastră generală este de oboseală, de lipsă de chef, de indecizie motivaţională.

Rezolvarea sau eliberarea se poate face acţionând, iniţiind, mergând mai departe cu forţă, încredere şi curaj, pe calea noastră. Marte, ne dă soluţia, să acţionăm împreună, să ne găsim tovarăşi, camarazi de ”luptă”, să ne unim forţele, pentru ca aşa vom reuşi. În plus, mare atenţie, căci este uşor să ne lăsăm captaţi în valul emoţiilor sau ideilor comunităţii, dar asta înseamnă să devenim doar o palidă imagine a unor idealuri de grup, adesea mistificate de influenţe obscure şi interese mărunte. Este mult mai important să fim noi înşine, şi atunci vom deveni imun la toate lucrurile care se petrec statistic. Vom putea să ne trăim viaţa aşa cum alegem numai noi şi nu cum se aşteaptă sau îşi doresc ceilalţi. Greşit folosit, acest aspect poate aduce depresii, probleme de sănătate, suferinţă, el fiind bine secondat de Pluton, a cărui energie puternică poate crea, înălţa sau distruge.

 

Tu esti important in mod profund! Nu are importanta daca nu vezi lucrurile asa, in rolul tau zilnic, din aceasta viata scurta. Esti important intr-un sens mai larg. Esti important in mod profund, asa cum esti, facand exact ceea ce faci. Chiar daca ziua ta se desfasoara asa cum se desfasoara, chiar daca ai pierdut scopurile pe care le-ai ales sau daca traiesti o viata care pare comuna, tu umbli pe o cale de o mare importanta, in schema cea mai larga a lucrurilor!

Fiecare provocare careia ii faci fata, sporeste nu doar puterea si curajul tau, ci pe cele ale intregii lumi. Deoarece tu esti unul dintre norocosi si astfel, de fiecare data cand inlaturi intunericul, prin a straluci mai mult, tu luminezi lumea!

De fiecare data cand te vindeci, tu vindeci lumea! De fiecare data cand zambesti, stralucesti de bucurie, eliberezi frica veche, de fiecare data cand faci unele dintre acestea, povara lumii este usurata! De fiecare data cand alegi pacea in locul maniei, lumea se poate relaxa putin mai mult.

Tu ai o cale individuala de urmat si proprii tai munti de urcat, insa atunci cand faci asta, fiecare pas este o parte din ceva mai mare si ceea ce faci, modul in care gandesti, cum te exprimi, reprezinta o parte din Tot Ce Este! Tu esti conectat total, inseparabil de Tot Ce Este si orice faci, tot ceea ce esti, are un impact!

Toate acestea nu au de-a face cu statutul tau, cu banii tai, cu succesul sau aparenta ta! Toate acestea au de-a face cu pacea ta interioara, cu compasiunea si blandetea ta, atunci cand mergi mereu inainte, in locul din care stralucesti, doar in acest moment acum, vazand totul in intreaga sa glorie dezvaluita si nelimitata!

Iata o mica rugaciune pentru această perioadă:

Astazi, pasesc cu bucurie, stiind ca bucuria mea lumineaza lumea! Astazi respir cu pace, stiind ca pacea mea creaza pace, pentru toti oamenii!

Astazi, simt conectarea mea cu Tot Ce Este si stiu ca sunt o parte importanta din tot, ca pot face o diferenta, ca sunt important in mod profound!

Eu sunt lumina, pacea si bucuria! Eu sunt iubirea! Eu simt acestea profund in interior si le impartasesc, stralucesc in exterior cu ele, ca toti sa le simta si sa le impartaseasca! Iubirea mea este nemarginita, pacea mea este imensa! Eu cunosc puterea iubirii si pacii si le simt in mine!

Eu sunt puternic! Eu sunt iubire! Eu sunt una cu totul! Eu sunt! Mesaj de la Quando

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top