Previziuni pentru 18 iulie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul cuadraturii dintre Soare şi Vesta, aspect care ne pune la încercare egoul, vanitatea şi orgoliul. Este util să ştim să evaluăm consecinţele acţiunilor noastre. Dacă acţionăm pripit, fără chibzuinţă şi fără a lua în considerare situaţia şi din punctul de vedere al celuilalt, adesea avem toate şansele să pierdem sau să greşim pueril. Jocul vieţii poate fi jucat şi fără ca unul să câştige şi altul să piardă, şi mai important este să ne facem prieteni decât să învingem atunci când victoria nu ne aduce, de fapt, nimic.

Saturn este staţionar direct începând de astăzi şi efectele se vor resimţi mai ales prin dorinţa de a schimba ceva, de a face ceva, de a analiza paşii anteriori şi greşelile făcute, dar din păcate, nu ale noastre ci ale celorlalţi.

Apoi Luna este în scădere în semnul Berbecului, ceea ce ne aduce dorinţa de a acţiona, dar care nu este susţinută pe nimic concret, de aceea se poate transforma extrem de repede în agitaţie, în acţiuni fără o finalitate clară sau care nu conduc la rezultate eficiente, decât sunt analizate minuţios înainte.

În general va fi o zi în care vom pătrunde cu uşurinţă în multe taine. Se impune atenţie şi prudenţă, orice lucru mărunt putând cauza mari probleme. Este un moment în care trebuie să analizăm totul cu atenţie pentru a discerne binele de rău.

Funcţionează extraordinar, facultatea noastră de adaptare şi de evaluare instinctivă pericolelor dar şi a oportunităţilor care ne apar. Este important să lăsăm aceste mesaje să ajungă la noi.

Vom avea multe experienţe necesare pentru descoperirea de sine,  dar trecătoare sau în care vom avea reacţii iraţionale.

Între 16-18 iulie – sunt Circovii de Vară, sărbătoarea marchează miezul verii; în tradiţia populară se ţin pentru a fi feriţi de boli sau de orice fel de rău. Se spune că este perioada când se scoate ceapa şi usturoiul. Ultima zi din Circovi – astăzi – este propice pentru culegerea plantelor medicinale, acestea căpătând proprietăţi magice de vindecare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Noi suntem ca nişte seminţe, trebuie să creştem, să înflorim, să ajungem la împlinire. Trataţi fiecare moment al vieţii şi fiecare experienţă aşa. Acesta este un ritm firesc şi important. Dar, la fel de important este ca înflorirea să coincidă cu împlinirea noastră. Este un moment de început şi sfârşit, un moment în care florile se scutură şi cad seminţele pentru a începe un nou ciclu de germinaţie.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 RAC

OASPEŢII CITESC ÎN BIBLIOTECA UNEI CASE LUXOASE

Abundenţa este mai mult decât un prilej de bucurie personală: este o ocazie de a pune şi la dispoziţia altora resursele bogate cu care am fost înzestraţi, fie că este vorba de o abundenţă materială, fie de una spirituală. Stăpânul unei resurse abundente se bucură de dreptul de a dirija după cum crede aceasta resursă, ceea ce este o mare onoare dar şi o mare responsabilitate.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 30 GEMENI

O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ

Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top