Previziuni pentru 22 iulie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul opoziţiei Mercur Pluton, care activează careul în T în care este implicat şi Uranus; din acest motive comunicarea, relaţiile şi comerţul au blocaje, obstacole, dificultăţi din cauza modului în care recepţionăm informaţiile, sau din dorinţa de a controla strict totul. Cu cât suntem mai deschişi pentru a vedea şi înţelege dincolo de aparenţe, cu atât blocajele se vor diminua. În plus Uranus trece în mişcarea aparent retrogradă, el fiind destul de presant, de impulsiv şi reactiv, dând naştere la conflicte şi manifestări necontrolate.

Luna se află şi ea în cuadratură cu Neptun, ceea ce evident generează situaţii ambigue, confuze, provocatoare. Peste toate acestea Soarele se află în grad anaretic, pregătindu-se la miezul nopţii să treacă în semnul Leului, de aceea starea noastră este destul de ciudată, fiind greu să ne stabilim un plan de activităţi, sau să ne respectăm programul, fiind posibile fel de fel de răsturnări, de amânări, de confuzii, dificil de descifrat.

Ar trebui să comunicăm celor din jur dorinţele şi nemulţumirile pe care le avem, franc şi sincer, fără resentimente sau remuşcări. Sinceritatea şi modul deschis de abordare ne vor aduce multe rezolvări. Discuţiile deschise, libere, fără ironii sau reproşuri, pot să facă viaţa mai uşoară.

Încercaţi ca atăzi să acţionaţi în sensul eliberării tensiunilor şi frustările prin înţelegerea deplină a sensului lucrurilor care vă nemulţumesc.

Orice situaţie are un aspect bun, pe care îl agreăm şi unul care ne displace. Încercaţi să înţelegeţi de ce vă displace, dar în profunzime. De fapt toate lucrurile au o cauză, odată înţeleasă poate dispare lipsa armonie.

Trebuie să examinăm calea noastră. Trebuie să reaprindem flacăra, şi să încercăm să luminăm viaţa noastră care pare o cameră întunecoasă. Când auzim focul trosnind şi lemnele arzând şi când citim istoria pe care ne-o povestesc flăcările, speranţa se întoarce în noi. Dacă suntem în stare să iubim, vom fi în stare şi să fim iubiţi. E doar o chestiune de timp.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Pentru toţi şi toate există un timp potrivit. Niciodată nu amâna pentru mâine ceea ce ştii că ar trebui să faci astăzi, ci mergi în ritmul vieţii şi fii în perfectă pace. Gândurile noastre creative, pozitive, de iubire deţin o putere uriaşă, mult mai mare decât ne închipuim, deoarece gândurile sunt putere. Aşadar anulează toate aceste gânduri negative. Caută întotdeauna partea plină a paharului, căci cu cât radiezi mai multă bucurie şi iubire, cu atât mai multă bucurie şi iubire atragem spre noi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 RAC

O FIICĂ A REVOLUŢIEI AMERICANE

Spiritul libertăţii şi al revoluţiei se poate trezi în oricine la momentul potrivit, şi chiar şi cel mai neînsemnat (în aparenţă) om se poate dovedi la un moment dat un militant pentru o cauză bună. Dar fiecare trebuie să facă mai întâi o revoluţie în propria sa viaţă, pentru a descoperi în sine puterea de a face ceva pentru toţi ceilalţi.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 29 BALANŢĂ

UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.

Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

 

ASPECTELE ZILEI

Venus în Rac în trigon cu Neptun retrograd din Peşti

Ofera inspiraţie artistică, mistică, sentimente subtile, idealizând conceptul de armonie şi ritm.

Pasiunile sunt nobile, iar sentimentele preponderente sunt de dăruire, de uitare de sine, comportamentul fiind drăgăstos şi tandru. Rafinamentul şi sensibilitatea sunt foarte evidente, iar intuiţia şi imaginaţia sunt la cote maxime. Fiind un aspect puternic emoţional ne aduce într-un anume fel o stare de nepăsare sau inactivitate, datorată probabil tendinţei de a visa sau au ne preocupa de visele şi idealurile noastre. Este o perioadă favorabilă oamenilor de artă, sau celor care au potenţial artistic. Mai pot fi înlesnite mici afaceri,  sau mici câştiguri, dar în general simţul realităţii sau simţul practic este redus.

Putem considera că există un moment în viaţă când trebuie să privim lucrurile cu detaşare. Trecutul  a avut un rol imens în formarea şi evoluţia noastră, dar la un moment dat suntem pe cont propriu, şi trebuie să ne continuăm viaţa fără ca societatea să mai aştepte ceva de la noi. Aşadar, Viaţa este cea care aşteaptă ceva de la noi, şi cel mai simplu lucru pe care îl poate aştepta este să o înţelegem, să înţelegem sensul Vieţii şi al fiinţei noastre. Şi oricât am privi la ce se întâmplă în jurul nostru, adevărul îl vom afla doar învăţând să privim în adâncul sufletului.

 

Mercur în Rac formează o opoziţie cu Pluton, aflat în mişcare aparent retrogradă în Capricorn

Acest aspect este foarte profund, fiind un moment în care trebuie să ne îndreptăm atenţia spre interior, să acordăm importanţă intuiţiilor, suspiciunilor, ghidării interioare.

Este un moment de înţelegere a destinului, care ne-ar aduce împlinirea, important fiind să nu ne lăsam distrasă atenţia, pentru că putem să fim conduşi pe un drum emoţional lateral.

Acest aspect se manifestă prin situaţii contrastante, inevitabile, care ne determină să părăsim pistele false ale gândirii şi raţiunii. Uneori trebuie să fim purtătorii unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul in care credem din tot sufletul, în caz contrar putem fi doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze. Cu cât idealul nostru este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunilor comune sunt mai puternice. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top