Previziuni pentru 24 iulie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei dintre Jupiter şi Soare, un aspect anual, benefic, care ne determină să ne punem în valoare calităţile. Este un moment la fel de bun pentru a ne concentra pe a iniţia proiecte noi şi pentru a ne schiţa planuri de viitor. În general acest aspect poate aduce schimbări neaşteptate sau care vor aduce eliberarea de multe probleme sau griji, fiind cumva destul de revoluţionar.

Astăzi mai este un aspect interesant, sextilul Neptun Venus care se află în conjuncţie cu Luna, acest aspect între trei planete feminine, ne amplifică intuiţia, sentimentele şi emoţiile, ne determină să avem trăiri complexe, dar şi o stare de inerţie, de complacere în probleme mai vechi.

Apoi Luna este în semnul Racului, de aceea astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste. Seara, pentru ca agitaţia acestei zile să fie completă se va resimţi cuadratura Mercur Uranus dar şi opoziţia în formare Lună Pluton, avem un mod destul de ciudat de a ne comporta, o mare tensiune interioară, multe probleme de rezolvat, dar şi o atitudine tranşantă, prea puţin concesivă. De aceea avem nevoie de mult tact şi răbdare, dar mai ales de încredere în Dumnezeu, pentru a rezolva corect, concret şi eficient problemele acestei zile.

Pentru toţi şi toate există un timp potrivit. Niciodată nu amânaţi pentru mâine ceea ce ştiţi că ar trebui să faceţi astăzi, ar trebui să mergem în ritmul vieţii şi fim în perfectă pace. Gândurile noastre creative, pozitive, de iubire deţin o putere uriaşă, mult mai mare decât ne închipuim, deoarece gândurile sunt putere. Aşadar ar trebui să anulăm toate acele gânduri negative.  Să căutăm întotdeauna partea plină a paharului, căci cu cât radiem mai multă bucurie şi iubire, cu atât mai multă bucurie şi iubire atragem spre noi.

Nu este suficient, pe de altă parte, nici să afirmăm schimbarea la nivelurile conştient şi subconştient. Pentru că suntem parte a unei realităţi cu mult mai ample, cu care trebuie, de asemenea, să trăim în armonie. În spatele minţii noastre omeneşti se afla conştiinţa divină.

Atunci când încercam să ne transformăm numai prin efortul propriu, ne limităm potenţialul de vindecare şi de dezvoltare. Afirmaţia trebuie să fie ridicată de la nivelul închis în sine al minţii la nivelul realităţii superioare a superconştiinţei.

A te vindeca înseamnă a te “descotorosi de imperfecţiuni”. A fi perfect înseamnă a oferi expresie superconştiinţei surse – creativităţii şi a soluţiilor. Prin urmare, în folosirea afirmaţiilor, ne concentrăm asupra proprietăţilor pozitive care reprezintă soluţia pentru boala şi imperfecţiunile noastre.

Superconştiinţa este acel nivel al conştiinţei care este adeseori descris drept Eul superior. Acesta este nivelul de la care vin, de exemplu, marile inspiraţii. Prin intermediul superconştiinţei se pogoară asupra noastră călăuzirea divină şi adevărata tămăduire. În absenţa unei aderări la superconştiinţă, afirmaţiile, asemenea oricărei alte încercări de ridicare a eului, limitate la condiţia umană, nu aduc decât beneficii temporare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Fiinţa noastră învaţă, în viaţă, din rolurile pe care şi le asumă de-a lungul timpului. La un moment dat simţim în mod natural nevoia să trecem mai departe, să ne asumam un rol nou, ca să învăţăm o noua lecţie atunci când am încheiat-o pe cea curentă. Când simţim această nevoie de a trece la ceva nou, dar fără să regretăm şi fără să respirăm uşuraţi că lăsăm în urmă vechiul rol, este cel mai bun semn că lecţia lui a fost învăţată. Dar dacă trecem la ceva nou doar ca să scăpăm de rolul vechi, acesta este un semn că lecţia veche nu a fost parcursa în întregime şi elementele ei vor apare din nou în viaţa noastră.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 LEU

O EPIDEMIE DE OREION

Este uşor să te laşi captat în valul emoţiilor sau ideilor comunităţii, dar asta înseamnă să devii doar o palidă imagine a unor idealuri de grup, adesea mistificate de influenţe obscure şi interese mărunte. Este mult mai important să fii tu însuţi, şi atunci vei deveni imun la toate lucrurile care se petrec statistic. Vei putea să-ţi trăieşti viaţa aşa cum alegi tu şi nu cum se aşteaptă ceilalţi de la tine.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 2 LEU

O EPIDEMIE DE OREION

Este uşor să te laşi captat în valul emoţiilor sau ideilor comunităţii, dar asta înseamnă să devii doar o palidă imagine a unor idealuri de grup, adesea mistificate de influenţe obscure şi interese mărunte. Este mult mai important să fii tu însuţi, şi atunci vei deveni imun la toate lucrurile care se petrec statistic. Vei putea să-ţi trăieşti viaţa aşa cum alegi tu şi nu cum se aşteaptă ceilalţi de la tine.

 

ASPECTELE ZILEI

Soarele în conjuncţie cu Jupiter în Leu

Este un aspect care ne aduce dezvoltare, creştere expansiune materială. Şi aici trebuie înţelese şi acceptate şi conotaţia de exces a acestor cuvinte. În general suntem optimişti şi reuşim ceea ce ne propunem, fiind un aspect foarte favorabil oricăror proiecte. Avem un spirit de observaţie foarte dezvoltat, simţul umorului şi o mare bucurie de  trăi.

Ea favorizează relaţii noi, dorinţa de a ne perfecţiona şi a ne îmbogăţii pe toate planurile, promisiuni de elevare mai ales la nivel material, dar şi la nivel subtil adică de a ne conştientiza calităţile şi valoarea.

Pot apare câştiguri financiare şi multă protecţie în tot ceea ce facem.

În general vor fii susţinute toate acţiunile, tot ce este legat de dinamică şi activitate. Cea mai puternică dezvoltare poate să o aibă comerţul cu străinătatea, călătoriile şi studiile înalte.

Tot ceea ce este legat de dreptate sau justiţie este favorizat.

Este o perioadă bună pentru a ne planifica noi activităţi sau acţiuni concrete.

Venus în Rac în trigon cu Neptun în mişcare aparent retrogradă din Peşti

Ofera inspiraţie artistică, mistică, sentimente subtile, idealizând conceptul de armonie şi ritm.

Pasiunile sunt nobile, iar sentimentele preponderente sunt de dăruire, de uitare de sine, comportamentul fiind drăgăstos şi tandru. Rafinamentul şi sensibilitatea sunt foarte evidente, iar intuiţia şi imaginaţia sunt la cote maxime. Fiind un aspect puternic emoţional ne aduce într-un anume fel o stare de nepăsare sau inactivitate, datorată probabil tendinţei de a visa sau au ne preocupa de visele şi idealurile noastre. Este o perioadă favorabilă oamenilor de artă, sau celor care au potenţial artistic. Mai pot fi înlesnite mici afaceri,  sau mici câştiguri, dar în general simţul realităţii sau simţul practic este redus.

Putem considera că există un moment în viaţă când trebuie să privim lucrurile cu detaşare. Trecutul  a avut un rol imens în formarea şi evoluţia noastră, dar la un moment dat suntem pe cont propriu, şi trebuie să ne continuăm viaţa fără ca societatea să mai aştepte ceva de la noi. Aşadar, Viaţa este cea care aşteaptă ceva de la noi, şi cel mai simplu lucru pe care îl poate aştepta este să o înţelegem, să înţelegem sensul Vieţii şi al fiinţei noastre. Şi oricât am privi la ce se întâmplă în jurul nostru, adevărul îl vom afla doar învăţând să privim în adâncul sufletului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top