Previziuni pentru 27 iulie 2014

Ziua de astăzi şi această săptămână începe sub influenţa Lunii Noi despre care puteţi citi un articol pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-noua-din-semnul-leului. Această zi este, în mod ideal, perioada în care ne putem goli de resentimente, amintiri, ataşamente, obişnuinţe nepotrivite, de toate acele sentimente individuale care afectează relaţiile sentimentale. Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi.

Tot astăzi Junona, asteroidul căsătoriei şi al relaţiilor, este în cuadratură cu Nodurile lunare, de aceea fiind important să ne rezolvăm problemele şi tensiunile relaţionale. Este necesară o echilibrare a sentimentelor, o transformare a lor în gânduri frumoase şi luminoase, renunţând la dorinţa de a controla, de a domina. În plus vom fi mai conservatori, mai înţelepţi faţă de orice fel de relaţii sau acţiuni. Evenimentele şi întâmplările pe care le vom trăi trebuie privite cu multă seriozitate fiind lecţii de viaţă din care avem multe concluzii şi învăţăminte de tras.

Este o zi minunată pentru a ne crea planuri pentru săptămâna care urmează. Meditaţi la orice acţiune pe care v-o doriţi, intraţi în profunzime, vizualizaţi, dar mai ales scrieţi-vă tot ce doriţi să împliniţi şi în ce perioadă (interval) de timp. Gândiţi-vă de fiecare dată, la fiecare răsărit, sau când deschideţi ochii că sunteţi asemeni Soarelui, spunând: Renasc mereu. Fiecare dimineaţă este un moment în care încep viaţa din nou.

Este o zi prin excelenţă spirituală, în care putem în linişte să medităm, să planificăm, tot ce vom face în următoarea perioadă.

Ziua începe oarecum tensionată, mai ales în familie, fiind oarecum decepţionaţi de reacţia celor dragi la propunerile noastre. Poate că şi noi suntem de vină pentru că nu putem să ne exprimăm emoţiile aşa cum dorim din teamă sau orgoliu.

Dacă vă simţiţi confuzi, evadaţi în mijlocul naturii, citiţi sau ocupaţi-vă de lucruri relaxante. Este inutil să alimentaţi starea de tensiune, mai ales că trebuie să începeţi o nouă săptămână plini de energie şi voioşi.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele., adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 LEU

FORMAŢIUNI DE STÂNCĂ SE ÎNALŢĂ DEASUPRA UNUI CANION ADÂNC

Oricât de adânci pot părea prăpastiile ăi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care te pot ajuta să te menţii la suprafaţă. La fel, oricât de dure şi de ameninţătoare ar părea problemele materiale ale vieţii, există mereu o cale mai profundă care te poate ajuta să treci dincolo de ele. Între două extreme ale unei situaţii, te poţi ajuta de una pentru a o depăşi pe cealaltă. Alegerea îţi aparţine.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 22 BALANŢĂ

UN COPIL DÂND PĂSĂRILOR SĂ BEA LA O FÂNTÂNĂ

Idealurile tale trebuie hrănite pentru a ajunge să se împlinească. Cum ai putea ajunge să realizezi lucrurile în care ai încetat să mai crezi? Chiar dacă este vorba de gesturi mărunte, ele trebuie făcute consecvent, zi de zi, pentru ca prin ele să se poată împlini viaţa ta aşa cum ţi-o doreşti. Învaţă să faci în fiecare zi cel puţin un pas către ţinta pe care ţi-ai propus-o, altfel este uşor să te abaţi din drum.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top