Previziuni pentru 30 iulie 2014

Mercur, guvernatorul zilei este destul de agitat şi tensionat, de cuadratura cu Ceres, fiind posibil să ne simţim nemulţumiţi cam de tot ce se întâmplă în viaţa noastră.

În plus Vesta se află în gradul anaretic 29 al Balanţei, de unde aduce o încărcătură prin care ne obligă să înţelegem şi să rezolvăm. Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.

În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Luna din semnul Fecioarei, amplifică starea de nemulţumire şi sentimentele critice, în acelaşi timp există tendinţa de a despica firul în patru, de fărâmiţa activităţile pe frânturi, de a ne schimba alimentaţia şi dieta, dar şi de a acorda o mai mare importanţă planului material. Pragmatismul sau neînţelegerile materiale pot cauza discuţii sau chiar controverse, iar tendinţa societăţii este de constrângere  şi limitare.

Acestea toate, ne creează blocaje, tensiuni şi emoţii sau temeri care de numeroase ori se dovedesc inutile.

Este important să analizăm evenimentele de acestei zile, ele sunt de natură să ne aducă acele mesaje prin care să ne modelăm personalitatea şi să conştietizăm greşelile comportamentale pe care le facem. Studiul detaliilor şi minuţiozitatea putem să le orientăm pentru a ne analiza sufletul şi dorinţele ascunse în noi.

Îngerii cunoaşterii ne ajuta să găsim si sa ascultam acea parte din noi înşine care ştie totul şi care este sursa puterii şi unităţii noastre. Dar nu raţiunea limitata e cea care ne conduce într-acolo, ci mai degrabă conştiinţa noastră profundă, care vibrează în armonie cu întreg Universul. Cu ajutorul acestor îngeri putem sa ne depăşim structurile mentale obişnuite şi opiniile eronate asupra realităţii, să ne controlam emoţiile şi să renunţăm la atitudinile negative din viaţa noastră. Cunoaşterea la care accedem atunci reprezintă certitudinea absoluta a ceea ce suntem noi de fapt; ea se poate exprima prin imagini, voci interioare sau pur si simplu prin senzaţii, fiind independentă de condiţiile exterioare sau de puterea mintii. Ea e mesajul cel mai puternic care ne e dat să-l primim, pentru că se adresează direct fiinţei noastre profunde.

Acest tip de cunoaştere ne permite să ne realizam obiectivele, să ne împlinim misiunea pe care o avem aici, pe Pământ chiar într-o lume plină de conflicte, având însă convingerea ferma că Universul acesta magnific este locul celor mai înalte aspiraţii.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Un om se plimba printr-o vale din Pirinei, când întâlni un cioban bătrân. Acesta îşi împărţi hrana cu el, şi stătură împreună vreme îndelungată, vorbind despre viaţă. Omul spunea că, dacă se crede în Dumnezeu, trebuie acceptată şi idea că nu suntem liberi, din moment ce Dumnezeu guvernează fiecare pas. Ca răspuns, ciobanul îl duse într-o vale  largă  unde se putea asculta – cu o claritate absolută – ecoul fiecărui sunet.

“Viaţa este  ca aceste stânci şi destinul e  strigătul pe care fiecare din noi îl scoate ”, spuse ciobanul.

“Ceea ce facem va fi înălţat la inima Lui, şi se va întoarce la noi în aceeaşi formă. Dumnezeu acţionează ca ecou al acţiunilor noastre.”

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 LEU

UN ACTIVIST COMUNIST PROPAGÂNDU-ŞI IDEALURILE REVOLUŢIONARE

Idealurile egalitare şi comuniste pot trezi în oameni conştiinţa puterii pe care ei o au când sunt uniţi. Dar oamenii nu sunt egali de la natură, şi nu vor fi niciodată. Până şi egalitatea în drepturi este alterată tot prin drepturile specifice pe care le primesc unii şi alţii. Singura egalitate naturală dintre oameni este originea lor comună, ca fraţi din aceeaşi mare familie umană.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 27 RAC

O FURTUNĂ VIOLENTĂ ÎNTR-UN CANION PLIN CU CASE SCUMPE

Şi cele mai scumpe proprietăţi materiale pot fi expuse pericolelor atunci când vine momentul marilor încercări. Valoarea lucrurilor constă în durabilitatea lor, nu în costul lor, iar lucrurile materiale au întotdeauna o durată limitată. În marile crize, bazează-te numai pe ceea ce nu poţi pierde, nu pe ceea ce se poate nărui oricând.

 

 

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top