Previziuni pentru 4 august 2014

Astăzi este Primul Pătrar, şi chiar dacă Luna este în cădere, totuşi influenţa ei asupra noastră se resimte extrem de intens, mai ales la nivel subtil. De aceea toate ajustările care ar trebui făcute astăzi, sunt necesare la nivel subtil, la nivelul profund al sufletului şi al simţirilor. În plus Luna este în conjuncţie cu Saturn, ceea ce evident dă o conotaţie aparte acestei zile, căci ne determină să privim în perspectivă cu multă seriozitate şi să descoperim lucrurile de valoare din viaţa noastră, de fapt să le înţelegem.

În a doua parte a zilei, cuadratura Lilith Lună poate genera multă ne-ncredere, suspiciune şi frici demult uitate. Este nevoie de o analiză lucidă a ceea ce simţim, pentru a nu cădea în plasa exprimării răutăcioase sau a reproşurilor fără fond.

Luna este extrem de intens resimţită, pentru că suntem în ziua guvernată de ea dar şi în săptămâna pe care, la fel, o guvernează. Seara trigonul Lună Venus ne poate ajuta să ne exprimăm sentimentele, să ne armonizăm relaţiile, să ne bucurăm de clipe frumoase alături de persoana iubită.

Este bine să încercăm să fim deschişi şi receptivi la tot ce ne înconjură, să nu ne blocăm emoţiile, devenind secretoşi şi preferând discuţiile pe la colţuri. Nu vom face decât să pierdem timp şi de multe ori bani. Ne va fi dificil să ne recunoaştem greşelile şi neputinţa, amânând lucrurile sau creând situaţii confuze. În plus vom da alt sens cuvintelor, vom căuta alte interpretări gesturilor, vom da alte semnificaţii ideilor.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Asculta-l pe celalalt

Fara sa-ti astepti randul ca sa vorbesti si tu…doar asculta-l. Priveste-l in ochi, arata-i ca-l intelegi si ca iti pasa cu adevarat. Pur si simplu asculta-l.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 12 LEU

UN DINEU ÎN GRĂDINĂ, ÎNTRE ADULŢI

O pauză de la lucru este binevenită, mai ales şi în momentele de maximă concentrare. Orice lucrare poate să mai aştepte o zi, dar viaţa alături de ai tăi este mai importantă decât toate.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 13 SCORPION

UN INVENTATOR FACE UN EXPERIMENT DE LABORATOR

În unele cazuri, soluţiile tradiţionale sau de rutină nu dau rezultate. Atunci trebuie să-ţi pui în valoare creativitatea şi inventivitatea, să încerci ceva nou, ceva ce n-ai experimentat, şi poate că nimeni altcineva, dintre cei ştiuţi de tine, n-a mai încercat. Dar întreaga noastră viaţă este alcătuită, de fapt, din experimente, şi adesea nu acceptam un lucru – chiar daca alţii ne aduc argumente din propria lor experienţă – până când nu-l experimentăm pe pielea noastră. Nu trebuie să ne fie teamă de experimente. Totul este să nu repetăm experimentele eşuate sau care ne-au dat rezultate nedorite.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top