Previziuni pentru 26 august 2014

Ziua de astăzi are o mare încărcătură marţiană, pe de-o parte pentru că este ziua lui Marte, pe de altă parte pentru că este săptămâna guvernată de Marte, iar apoi suntem încă sub influenţa extrem de intensă a conjuncţiei Marte Saturn. De aceea ziua are o încărcătură deosebită şi trebuie evitate discuţiile contradictorii şi certurile. Apoi Venus este în cuadratură cu Saturn, un aspect prin care este nevoie de a privi în profunzime tot ceea ce se întâmplă în viaţa noastră sentimentală şi emoţională, dar mai ales de a ne conştientiza propriile atitudini care generează tensiuni şi nemulţumire.

Apoi Luna se află în semnul Fecioarei, ceea ce ne face extrem de critici şi chiar analitici când este vorba de a judeca, doar că cu această atitudine nu rezolvăm tensiunile ci doar agravăm nemulţumirile.

Mesajul subtil al acestei zile, este că a venit momentul să ne învingem latura noastră inferioară, mai exact acela defecte din personalitatea noastră, în scopul restabilirii echilibrului interior. Chiar dacă evenimentele sunt dureroase, ele ne oferă şanse şi ne permite schimbarea direcţiei. Este un moment cheie, care ne ajută să depăşim orice fel de obstacol, fără a distruge nimic. El acţionează mai mult la nivelul conştiinţei interioare, pregătindu-ne de un salt spiritual uriaş.

În viaţa fiecăruia tind să se adune tot felul de lucruri vechi. În suflet se strâng amintiri mai mult sau mai puţin plăcute, aşa cum în rafturi se aglomerează cu timpul tot felul de obiecte care zac nefolosite, doar fiindcă nu ne îndurăm să ne despărţim de ele. Dar vin periodic momente când trebuie să facem curăţenie. Dacă vrem să avem libertate de mişcare şi să facem loc pentru lucruri noi în viaţa noastră, atunci trebuie să ştim să renunţăm complet la cele vechi, la momentul potrivit.

Bucuria este lumina inimii, ea ne dă forţă, ne împrospătează viaţa, îndepărtează tristeţea şi teama. Lumea este mai frumoasă şi mai bună atunci când te bucuri. Când trăieşti în bucurie, eşti comunicativ şi te simţi legat de tot ce este viu în jur. Nu te mai deranjează lucrurile care nu sunt în regulă, iar momentele dificile le treci mai uşor.

Bucuria noastră nu poate fi niciodată totală dacă conştiinţa este fragmentată. De multe ori alegem să ne fixăm privirea pe ceea ce este ireal şi negăm ceea ce este real. Uneori râdem, alteori suntem surprinşi de emoţii plăcute care ne încântă. Dar adevărata bucurie pe care o căutăm este legată de acea realitate care nu se schimbă niciodată. Când ajungem să trăim în această realitate, putem fi în orice loc, putem face orice alegem să facem, fără să ne îndepărtăm de această bucurie. Inima noastră se concentrează atunci pe ceea ce este real în interiorul fiinţei şi nu pe ceea ce este efemer.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
BUDDHA obişnuia să afirme: „Tot ceea ce suntem este format din gândurile noastre”. Acestea sunt adevărata cauză a ciclului renaşterilor. De aceea, noi trebuie să purificăm aceste gânduri.

Atunci când ne aflăm în preajma unui înţelept, simţim o stare incredibilă de calm; pe când atunci când ne aflăm în compania unui om egoist sau rău, nu ne simţim în largul nostru. Explicaţia constă în interferarea aurei noastre cu aura înţeleptului, ce emite vibraţii de pace şi linişte, ori cu aura egoistului, ce emite vibraţii malefice ale unor gânduri rele.

Unul din efectele gândurilor este crearea unei forme definite. Calitatea şi natura gândului îi determină acestuia culoarea şi claritatea formei‑gând. O formă‑gând este o entitate vie ce are o puternică tendinţă de a împlini intenţia autorului ei. De pildă, formele‑gând albastre denotă devoţiune. Formele‑gând ale renunţării de sine au cel mai frumos azuriu imaginabil, înconjurat de un halou alb‑strălucitor. Formele‑gând ale egoismului, orgoliului şi mâniei au, respectiv o culoare gri‑maronie, portocalie şi roşie.

Suntem întotdeauna înconjuraţi de aceste forme‑gând iar minţile noastre sunt serios afectate de ele. Nici măcar un sfert din minţile noastre nu ne aparţin, ci le culegem pur şi simplu din atmosfera mentală. Majoritatea sunt gânduri rele. De aceea, este de preferat să rostim mereu în gând numele lui Dumnezeu, căci asta ne va proteja.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 FECIOARĂ

COPII ALBI ŞI NEGRI JUCÂNDU-SE FERICIŢI ÎMPREUNĂ

Indiferent de aparenţe, oamenii fac parte din aceeaşi familie. Dacă vrei să fii fericit î0n viaţă, renunţă la prejudecăţile legate de diferenţe şi caută să recunoşti ceea ce îi uneşte pe toţi oamenii. Trebuie să vezi în fiecare viaţă care se exprimă în forme diverse, cu scopul înalt al evoluţiei şi al spiritualizării. Formele diferite nu sunt un scop în sine, ci doar iluzii din care trebuie să învăţăm să descoperim adevărurile mai înalte, cu bucurie.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 18 SCORPION

O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI

Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!

 

ASPECTELE ZILEI

Venus în Leu în cuadratură cu Saturn în Scorpion

Acest aspect este destul de neplăcut, el ne aduce un blocaj la nivelul relaţiilor sentimentale. Se poate constata o răcire a relaţiilor în cuplu, sau o maturizarea a iubirii. În acelaşi timp orice renunţare ne creează un puternic sentiment de durere. Vom acorda o prea mare importanţă problemelor minore în detrimentul celor importante. În relaţiile de familie pot apare suferinţe, mai ales de ordin moral. Acest aspect trebuie privit ca o luptă între veselie şi superficialitate şi tristeţe şi profunzime, trezind în noi sentimente confuze ca posesiunea şi detaşarea, plăcerea şi frustrarea. Acesta este motivul principal pentru care noi resimţim tensiunea.

În plus ar trebui să înţelegem că atunci când şansa ne surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, este bine să ne asigurăm că vom şti să folosim bine acea bogăţie şi că nu ne vom lăsa distruşi de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu vă doriţi câştiguri imense dacă nu ştiţi limpede la ce le veţi folosi în aşa fel încât să nu ajungeţi nefericiţi din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top