Previziuni pentru 15 septembire 2014

Chiar dacă nu sunt prea multe aspecte astrale, ne simţim apăsaţi de staţionarea lui Pluton, de dorinţa lui Marte amplificată de din primul grad al Săgetătorului, de ideea de fi cât mai originali sau de ne pune în practică ideile cele mai originale.

Nu este ceva anume, dar este ceva în aer care ne face să fim foarte iritaţi şi nemulţumiţi de noi înşine, chiar temători de ceea ce ne oferă ziua de mâine. Avem o energie şi o stare de agitaţie pe care ne va fi greu să le controlăm, de aceea vă recomand să vă relaxaţi prin mişcare, ieşind în mijlocul naturii, sau chiar călătorind. Mai ar fi mulţumitor să facem lucruri originale, să încercăm trăiri şi experienţe noi, să ne descărcăm nemulţumirea prin acţiuni care necesită îndrăzneală. Este bine să fim atenţi căci pot apare evenimente neaşteptate sau discuţii din senin, surprinzându-ne de multe ori neplăcut, mai ales pentru că nu suntem pregătiţi pentru ele.

La nivel subtil tensiunea interioară apare din situaţiile frustrante pe care le-am trăit în ultima perioadă şi care de fapt ne cere extrem de multă stăpânire de sine. Este important să căutăm în noi cauzele nemulţumirilor pe care le avem, să ne rugăm şi să apelăm la ajutorul îngerului păzitor.

Decizie. Acest ceva  pentru care  lumea a fost suspicioasă vreme îndelungată. Câte sunt lucrurile pe care suntem incapabili să le facem din lipsă de hotărâre, şi câte pentru că sunt riscante? Un exemplu de lucru greşit interpretat ca “lipsă de hotărâre”: a vorbi cu necunoscuţii. Fie o conversaţie, un simplu contact sau un salut, foarte rar vorbim cu necunoscuţii. Şi spunem întotdeauna că e mai bine aşa. În acest fel sfârşim prin a nu fi de ajutor şi a nu fi ajutaţi de Viaţă. Distanţa ne face să părem importanţi şi siguri de noi înşine. Dar, de fapt, nu permitem ca vocile îngerilor noştri să se manifeste prin  cuvintele celorlalţi .

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Milton Ericsson este autorul unei noi terapii care a câştigat aprecierea multor practicanţi în Statele Unite. Când avea doisprezece ani a contractat poliomielită.

După zece luni, îl auzi pe un medic spunându-le părinţilor lui: “Fiul vostru nu va reuşi să treacă noaptea.”

Ericsson o auzi pe mama lui plângând.

“Cine ştie, poate dacă reuşesc să trec de noaptea asta, nu o să mai sufere atât de mult,” gândi. Şi hotărî să nu doarmă până în zorii zilei următoare. Când apăru soarele, strigă mamei sale: “Hei, sunt încă viu!” Bucuria în casă a fost atât de mare încât a hotărât să înfrunte fiecare noapte, una după alta, pentru a nu-şi face familia să sufere. A murit la 75 de ani în 1990, lăsând un mare număr de cărţi importante despre capacitatea imensă a omului de a depăşi propriile limite.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 FECIOARĂ

UN DRESOR DE LEI INTRĂ NEÎNFRICAT ÎN ARENA CIRCULUI

Când viaţa te pune în situaţii dificile sau critice, imaginează-ţi că eşti dator să treci o încercare. Ca să controlezi situaţia, forţa brută nu îţi este de folos, şi trebuie să-ţi foloseşti înţelepciunea şi ştiinţa. Numai cu calm şi luciditate poţi găsi cele mai bune soluţii. Educă-te în aşa fel încât să nu-ţi pierzi cumpătul nici în momentele grele, şi să le înfrunţi cu curaj şi agerime.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 12 GEMENI

O TÂNĂRĂ SCLAVĂ NEAGRĂ ÎŞI RECLAMĂ DREPTURILE DE LA STĂPÂNA SA

Dacă eşti în serviciul cuiva, aceasta nu înseamnă că aparţii cu totul acelei persoane sau cauze. Chiar dacă viaţa te poate aduce în situaţia să te simţi dator cuiva sau să depinzi de cineva, fii conştient că aceasta este o situaţie trecătoare şi că oricând ai libertatea de a alege şi de a reclama ceea ce ţi se cuvine de drept. Desigur, trebui să ştii să discerni între drepturile tale legitime şi dorinţele tale nejustificate, ca să ai succes în demersul tău.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top