Previziuni pentru 22 septembrie 2014

Întreaga zi se află sub semnul cuadraturii dintre Marte şi Neptun, aspect tensionat, care generează situaţii tulburi, complicate, erori de comportament sau de acţiune. Din aceste motive se impune atenţie mărită, verificarea informaţiilor şi a contextelor dar mai ales mult tac şi răbdare.

Viaţa noastră va fi emoţională, deschisă impulsurilor pasiunii, oarecum nesigură, dar vom fi şi dornici de a începe noi relaţii sau activităţi. Aprecierea şi raţionamentele logice, exacte şi lipsite de subiectivism sunt atuurile forte pentru a aduce ultimele retuşuri acţiunilor care pot fi începute de Lună Nouă. Este bine să încercăm să fim deschişi şi receptivi la tot ce ne înconjură, să nu ne blocăm emoţiile, devenind secretoşi şi preferând discuţiile pe la colţuri. Nu vom face decât să pierdem timp şi de multe ori şi bani. Mulţi dintre noi vor dori să folosească puterea pentru a conduce sau pentru a se impune, mai ales în situaţii de criză, sau în care acţiunea se impune. Toate acţiunile sunt susţinute cu excepţia celor care sunt egocentrice sau speculative, dar mai ales cele care au un mod practic de abordare. Claritatea şi transparenţa deciziilor ne va fi de un real folos atât nouă cât şi celor cu care colaborăm.

În plus trebuie să conştientizăm că lucrurile care ni se întâmplă au loc deoarece aşa le-am gândit. Vom tinde să ne preocupăm de acele situaţii pe care simţim că le putem pierde, încercăm să ne apropiem de acei oameni care simţim că se îndepărtează de noi. Cel mai bine este ca acum să stăm deoparte să lăsăm lucrurile să se întâmple pentru a le înţelege.

Luaţi trei coli separate de hârtie, şi la începutul fiecăreia scrieţi câte un lucru pe care îl doriţi. Acum luaţi prima coală şi sub subiectul pe care l-aţi trecut acolo, scrieţi: „Acestea sunt motivele pentru care îmi doresc acest…” Scrieţi tot ce vă trece prin minte – tot ce apare în mod firesc; nu încercaţi să forţaţi. Şi atunci când nu vă mai vine nimic, aţi terminat pentru moment.

Acum, întoarceţi pagina şi scrieţi în susul paginii: „Acestea sunt motivele pentru care cred că voi avea acest…”

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Nu criticaţi şi nu îi judecaţi pe ceilalţi, direct sau indirect. Căutaţi să nu participaţi la critica şi la bârfă. Nu vă plângeţi. Nu încercaţi să vă amestecaţi în dramele şi conflictele celorlalţi.  Aflaţi că nevoia de critică şi de a vă plânge, provin din frică. Îngăduiţi celorlalţi dreptul de a fi aşa cum sunt! Nu confundaţi acţiunile cuiva cu fiinţa sa. Aflaţi că toate fiinţele sunt Divine şi egale!

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 FECIOARĂ

AVÂND DE ÎNCHEIAT O SARCINĂ URGENTĂ, UN OM NU SE LASĂ DISTRAS

Când vrei să faci un lucru, concentrează-te asupra lui cu toată atenţia ca să-l faci cât mai bine. Construcţiile făcute de mântuială se năruiesc repede. Nu este suficient să predai lucrarea la termen, ea trebuie să fie şi temeinică. Astfel te vei putea bucura vreme îndelungată de roadele lucrării tale. Cea mai bună metodă de a îndeplini o sarcină neplăcută este să o duci la bun sfârşit cu maximă eficienţă. Ai toate şansele să nu mai fii niciodată nevoit să o faci din nou.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 7 FECIOARĂ

UN HAREM

Bucuriile vieţii nu pot fi dobândite prin durerea altora, ele sunt depline numai când toţi se bucură la fel de mult în experienţele comune. Clădeşte-ţi fericirea căutând să aduci bucurie şi ajutor celorlalţi. Sensul tău poate fi dat tocmai de mediul în care te afli, fie că te îndeamnă să te armonizezi cu el şi să-ţi asumi rolul pe care ţi-l rezervă, fie că simţi nevoia să cauţi ceva pe măsura posibilităţilor tale reale. În oricare caz, trebuie să te decizi.

 

ASPECTELE ZILEI

Marte în Săgetător în cuadratură cu Neptun în Peşti

Este o tensiune între forţă şi acţiune şi romantism, imaginaţie şi diluare. De aceea vom dori să facem mai mult decât putem, acţiunile noastre vor fi tensionate din cauza nemulţumirii sau mai exact a neîmplinirii interioare iar sentimentele şi sufletul nostru vor fi nemulţumite din cauză că nu am acţionat aşa cum am dorit.

Această tensiune o vom trăi, pentru a înţelege că trebuie să ne aranjăm în aşa fel viaţa încât armonia să există între interior şi exterior, între voinţă şi dorinţă.

Cele mai afectate domenii ale vieţii vor fi cele legate de creativitate şi relaţii cu Divinitatea, acţiunile noastre fiind destul de instinctive şi brutale.

Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top