Previziuni pentru 25 septembrie 2014

Avem o zi extrem de plină din punct de vedere al aspectelor astrale; se poate spune că este multă agitaţie acolo sus, atât la propriu cât şi la figurat. Se pregătesc de declanşare evenimente interesante, pe de altă parte se aşează diferite acţiuni, unele la vedere, altele în umbră. Practic este un război nevăzut extrem de intens şi extins.

Luna este în conjuncţie cu Nodul Nord şi în opoziţie cu Uranus şi cuadratură cu Pluton, În acest fel se formează o un careu în T, care ne orientează atenţie către Jupiter extrem de activ, chiar dacă vârful de lance este aparent Pluton. De aceea, ce aparent pare o luptă de putere, de conducere, este de fapt o luptă de supremaţie. Sunt două noţiuni foarte distincte, diferenţa dintre ele părând subtilă dar de fapt este foarte importantă. Puterea este temporară, supremaţia se instalează pe perioade lungi de timp. Aşa că este evident că trebuie să avem o privire holistică pentru a lua cele mai potrivite decizii şi a vedea întregul ansamblu şi a înţelege adevărul.

Jupiter guvernatorul zilei se află în puterea deplină a semnului Leului de unde formează sextil cu Luna, cuadratură cu Saturn, trigon cu Uranus, inconjuncţie cu Chiron şi Pluton, în acest fel controlând cam totul.

Trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor. Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii. Este important să ne raportăm la imaginea de sine într-un mod nou, să ne dăm valoarea reală şi să facem acele schimbări de care avem nevoie fără teama de a greşi. Dacă a apărut gândul înseamnă că ele sunt necesare.

Când există o greşeală la nivelul conducerii unui sistem, ceea ce le rămâne de făcut celor din sistem este să atragă atenţia conducerii prin atitudini cât mai convingătoare. Acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţa unui om: când el îşi foloseşte greşit resursele sau chiar propriul corp, acestea refuză să mai funcţioneze normal. Ca să ne conducem bine viaţa, trebuie să fim atenţi la semnalele primite de la tot ceea se află sub conducerea noastră.

Cu toate că astrele aduc o perioadă de tristeţe, legată în special de manifestările din societate, făcându-ne profund conştienţi de nedreptăţile şi eşecurile sociale, determinând acest sentiment de nemulţumire, este bine să ne întâlnim cu prieteni dragi, să trăim momente relaxante sau de maximă înţelegere a lumii care ne înconjură, să ne bucurăm de prezenţa celor care ne oferă dragostea lor. Venus este în sextil cu Vesta şi Juno, aducând, adunând în preajma noastră persoanele cu care putem colabora şi acţiona, care ne sprijină şi ne îndrăgesc. Pe acestea trebuie să contăm şi să le apreciem, înainte de orice altceva.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Nu este nevoie să ştii unde mergi.
Nu este nevoie să ştii de ce mergi.
Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie;
Dacă faci acest lucru, nu poţi greşi. Şi cred că Jupiter ne ajută mult în acest sens.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 BALANŢĂ

ZORII UNEI NOI ZILE DEZVĂLUIE TOTUL SCHIMBAT

În fiecare zi, multe lucruri par să fie ca şi în celelalte zile, şi totuşi fiecare zi este un prilej de a vedea lucrurile altfel, de a descoperi ceva nou, de a învăţa ceva, de a face un pas înainte. Numai cei care nu mai vor sa înveţe ceva nou ajung să se plictisească, să nu se mai poată bucura de viaţă.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 15 LEU

UN ALAI GRANDIOS ÎNAINTÂND PE O STRADĂ PLINĂ DE LUME

Sărbătorile publice sunt prilejuri cu care societatea îşi consolidează valorile şi îşi exprimă intenţiile de a urma o anumită direcţie în evoluţia sa. Unii le pot confunda cu prilejuri pentru a dobândi popularitate, dar popularitatea individuală este ceva trecător, în timp ce valorile sociale sunt mult mai persistente.

 

ASPECTELE ZILEI

Jupiter în Leu formează un trigon cu Uranus în mişcare aparent retrogradă în Berbec

Acest aspect care se face simţit de aproximativ o săptămână, ne readuce în prim plan proiectele avangardiste pe care le-am iniţiat prin discuţii şi idei, la sfârşitul lunii noiembrie 2005, doar că acum vom avea energia necesară pentru a le aplica, a le pune în practică, a acţiona concret şi revoluţionar. În acelaşi timp vor apare acele tensiuni interioare create de nemulţumirile acumulate de activităţile noastre, pe care le-am mai trăit în aceea perioadă. Acum vom înţelege ce anume a împiedicat realizarea acelor proiecte, le vom reanaliza şi relansa, le vom da un plus de originalitate, altruism şi o notă de progres.

Şansele de reuşită, materializarea lor, succesul, va apare abia în primăvara lui 2015, şi iată cum au trecut 10 ani… Până atunci, va trebui să înţelegem că nici o reuşită nu se realizează fără credinţa în propriile proiecte, că trebuie să renunţăm la orgolii şi manifestări egotice, să folosim toate oportunităţile care ne apar, oricâtă muncă ar implica aceasta. Prietenii ne vor dinamiza acţiunile, ne vor susţine şi stimula în transformarea şi realizarea idealurilor.

Ar trebui să fim dedicaţi muncii pe care o depunem, ţi să evităm simţul importanţei de sine, oricât de mult succes am avea.

Pot apare probleme în planul sănătăţii, personal funcţie de astrograma fiecăruia, iar în plan general se pot face descoperiri inovatoare, dar neconvenţionale, legate de tratarea în mod spiritual şi subtil a cauzelor bolilor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top