Previziuni pentru 29 septembrie 2014

Luna, guvernatoarea zilei, se află în semnul Săgetătorului de unde formează cuadratură cu Neptun. Din acest motiv este posibil să fim mai confuzi şi să ne concentrăm mai greu până la orele prânzului. În schimb avem o bună energie fizică, instinctele funcţionează corect şi la fel şi intuiţia. În plus, în a doua parte a zilei sextilul crescător Soare Lună, ne ajută să fim armonioşi, creativi şi să reuşim să ne ducem la împlinire obiectivele.

Venus trece puţin înainte de miezul nopţii în semnul de domiciliu al Balanţei, favorizând armonizarea relaţiilor, ajutând la stabilirea unor parteneriate fructuoase şi determinându-ne să fim mai sociabili, mai destinşi şi încrezători.

Privind însă imaginea hărţii astrale în ansamblu se poate spune că acum suntem obligaţi să acţionăm, să schimbăm, să şlefuim, să curăţăm, fără  posibilitatea de a negocia ceva sau de a ne opune, căci cu cât ne opunem cu atât mai dureros este. Suntem ambiţioşi, ceea ce este un lucru bun, suntem entuziaşti şi intuitivi, calităţi care trebuie folosite din plină, dar, atenţie când intervine vanitatea şi lipsa de judecată, atunci riscăm mai mult decât este cazul şi greşim. Trebuie tact şi răbdare, respect şi credinţă, căci poate că ne aflăm în cea mai profundă criză existenţială a omenirii, de până acum. În schimb putem să ne punem aripi şi să ne urmăm visele, idealurile cele mai înalte, în care credem şi simţim că suntem făcuţi pentru ele.

Astăzi, la nivel subtil,  suntem sub influenţa unei stări de visare, a unui idealism legat de cele mai profunde idealuri, pe care de multe ori nu le conştientizăm, sau nu li aducem aminte. Ele apar în visele noastre nedescifrate, sau în ideile care par să vină de nicăieri. Relaţia cu lumea imaginilor este foarte puternică, din acest motiv imaginaţia şi fantezia funcţionează perfect. În schimb poate apare o tendinţă spre sacrificiu, spre suferinţă, din dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Cu un bănuţ dăruit, poţi cumpăra cerul. Nu fiindcă cerul ar fi atât de ieftin, ci fiindcă Dumnezeu este atât de plin de iubire. Dacă n-ai nici măcar acel bănuţ, atunci dă un pahar cu apă rece!

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 BALANŢĂ

UN OM PRIVEŞTE CUM IDEALURILE LUI PRIND FORMĂ ÎN VIZIUNEA SA LĂUNTRICĂ

Dacă ai un ideal în viaţă, el se va împlini. Dar a avea un ideal nu înseamnă doar să visezi la ceva şi apoi să aştepţi să se întâmple, ci să lucrezi continuu pentru a realiza acel ideal, şi păstrând permanent credinţa în împlinirea lui. Oamenii fără un ideal sunt debusolaţi şi nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine. Dar omul care are un ideal ferm ştie întotdeauna ce are de făcut şi în ce direcţie merge.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 3 SĂGETĂTOR

DOI OAMENI JUCÂND ŞAH

Este util să ştii să evaluezi consecinţele acţiunilor tale. Dacă acţionezi pripit, fără chibzuinţă şi fără a lua în considerare situaţia şi din punctul de vedere al celuilalt, adesea ai toate şansele să pierzi sau să greşeşti pueril. Jocul vieţii poate fi jucat şi fără ca unul să câştige şi altul să piardă, şi mai important este să-ţi faci prieteni decât să învingi atunci când victoria nu-ţi aduce, de fapt, nimic.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top