Previziuni pentru 18 octombrie 2014

Este o zi în care putem reflecta la modificările importante pe care le putem aduce vieţii noastre, deoarece ni se deschid perspective noi, capitole noi mai ales în viaţa particulară.

Vă sfătuiesc să nu încheiaţi contracte importante şi nici să nu vă stabiliţi întâlniri lămuritoare sau în care se discută proiecte de anvergură, energia succesului se află în stare latentă, de aceea  nu sunt recomandate nici investiţiile sau cumpărăturile mari. Totul se va rezolva cu mai multă uşurinţă mâine.

Este bine să nu fim agitaţi şi să utilizăm cât mai bine această zi pentru a descoperi ceea avem nevoie sau ceea ce ne lipseşte în proiectele în care suntem implicaţi. Dreptatea se află de partea noastră şi, orice minciuni sau trădări vor fi descoperite.

Este necesar autocontrolul, dar mai ales evitarea exceselor de orice fel, în plus autoanaliza şi discreţia ne vor ajuta să ne urmărim corect calea. Sensibilitatea foarte mare la provocări, se poate controla mai ales prin stăpânirea primului impuls, este absolut necesară maxima stăpânire de sine.

Luna este în sextil descrescător cu Soarele, aşa încât se poate spune că energia noastră fizică şi eficienţa sunt destul de scăzute. În plus activitatea intensă pe care o desfăşoară Mercur retrograd, face ca fiecare dintre noi să-şi orienteze atenţia spre reorganizare şi reconsiderare, mai ales a relaţiilor şi contactelor.

În plus Luna este după-amiază în conjuncţie cu Lilith, ceea ce evident poate genera tendinţa de a avea crize de personalitate, sau poate aduce evenimente care să ne afecteze orgoliu şi vanitatea, fiecare dintre noi considerându-le pierderi şi suferind. Realitatea este că această conjuncţie ne determină de fiecare dată renunţarea la ceea ce este inutil în viaţa noastră şi aprecierea a ceea ce avem, adică observarea părţii pline a paharului. Există momente când nu putem repara nimic, deci este firesc să acceptăm lucrurile aşa cum sunt, nu să ne consumăm sau să ne culpabilizăm pe noi sau pe cei din jur. Toţi facem greşeli, este important să reuşim să le privim detaşaţi, chiar să ne amuzăm pe seama lor, oricum dându-le uitării.

Pe scurt, totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa noastră, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care avem prilejul să ne punem la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu ne lăsa copleşiţi de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afară, şi astfel de a ne consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în exterior, pe cerul vieţii fiecărui dintre noi.

Astăzi se serbează Evanghelistul Luca, cel cunoscut pentru Evanghelia pe care a scris-o extrem de bogată în plide. El este primul care a pictat icoanele Maicii Domnului fiind denumit şi Pictorul cuvântului. Cea mai frumoasă dintre pilde şi de fapt cea mai cunoscută este aceasta:

4. Si adunându-se mulţime multă şi venind de prin cetăţi la El, a zis în pildă:
5. Ieşit-a semănătorul să semene sămânţa sa. Şi semănând el, una a căzut lângă drum şi a fost călcata cu picioarele şi păsările cerului au mâncat-o.
6. Şi alta a căzut pe piatra, şi, răsărind, s-a uscat, pentru că nu avea umezeală.
7. Şi alta a căzut între spini şi spinii, crescând cu ea, au înăbuşit-o.
8. Şi alta a căzut pe pământul cel bun şi, crescând, a făcut rod însutit. Acestea zicând, striga: Cine are urechi de auzit să audă.
9. Şi ucenicii Lui Îl întrebau: Ce înseamnă pilda aceasta?
10. El a zis: Vouă va este dat să cunoaşteţi tainele împărăţiei lui Dumnezeu, iar celorlaţi în pilde, ca, văzând, să nu vadă şi, auzind, să nu înţeleagă.
11. Iar pilda aceasta înseamnă: Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu.
12. Iar cea de lângă drum sunt cei care aud, apoi vine diavolul şi ia cuvântul din inima lor, ca nu cumva, crezând, să se mântuiască.
13. Iar cea de pe piatra sunt aceia care, auzind cuvântul îl primesc cu bucurie, dar aceştia nu au rădăcina; ei cred pana la o vreme, iar la vreme de încercare se leapădă.
14. Cea căzuta între spini sunt cei ce aud cuvântul, dar umblând cu grijile şi cu bogăţia şi cu plăcerile vieţii, se înăbuşă şi nu rodesc.
15. Iar cea de pe pământ bun sunt cei ce, cu inima curată şi bună, aud cuvântul, îl păstrează şi rodesc întru răbdare.
16. Nimeni, aprinzând făclia, n-o ascunde sub un vas, sau n-o pune sub pat, ci o aşează în sfeşnic, pentru ca cei ce intră să vadă lumina.
17. Caci nu este nimic ascuns, care să nu se dea pe faţă şi nimic tainic, care să nu se cunoască şi să nu vină la arătare.
18. Luaţi seama deci cum auziţi: Celui ce are i se va da; iar de la cel ce nu are, şi ce i se pare că are se va lua de la el.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Nu are importanţă ce anume făptuiţi sau cui vă alăturaţi, secretul presupune a fi în momentul prezent, debordând de bucurie, recunoştinţă şi apreciere. Nu contează atât ceea ce faceţi, cât felul în care săvârşiţi acel lucru, în fiecare clipă, zidind însăşi clipa.

Toată lumea năzuieşte să i se reveleze acel sălaş al armoniei şi să surprindă plutirea lină a evenimentelor. Atunci când trăiţi zbucium şi simţiţi tensiune psihică, dezechilibrul, disimetria şi tulburarea se adaugă activităţii şi intensifică haosul aparent. O dată ce dinamica energetică a zbuciumului şi tensiunii psihice vor fi fost implicate, este nevoie de un exerciţiu de voinţă, pentru a modifica şi transcende tiparul.
Credinţa că totul este zbucium, provocare, încordare, s-a înrădăcinat în conştiinţa de masă. Şi totuşi, nu este decât o iluzie şi un tipar învăţat.
Există, cu toate acestea, o stare de spirit, la nivel mental, precum şi o stare emoţională, la nivel existenţial, pe care vă invităm să le menţineţi. Atunci când conştienţa voastră este în momentul prezent de ACUM şi când vă păstraţi atitudinea şi viziunea la frecvenţe vibratorii subtile, tot ceea ce realizaţi va fi învăluit în aura abundenţei, graţiei şi naturaleţii.
Iluzia zbuciumului, tensiunii psihice şi a încordării generează frecvenţe scăzute. Aceste stări de spirit vibrează/radiază în cea de-a treia dimensiune. Ele fac parte din matricea captivităţii.
Numeroşi oameni sunt conştienţi că sunt fiinţe multidimensionale care joacă un rol, în cadrul unui holojoc, ce se desfăşoară aici, pe planeta Pământ. Această tablă de joc vă pune la dispoziţie iluzia limitărilor.
Iluzia mărginirii este puternică, fiind ferm întreţinută, încurajată şi aplicată, prin mass-media, de către conducătorii voştri, în virtutea paradigmei anacronice inerente lumii tridimensionale.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 BALANŢĂ

VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII

Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 23 SCORPION

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de „vedere”, care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că „viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori”, deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top