Săptămâna 19 – 25 octombrie 2014

Această săptămână este guvernată de Soare, care la începutul ei se află în semnul Balanţei, iar de joi de la prânz va trece în semnul Scorpionului. În plus Soarele formează conjuncţie cu Luna – Luna Nouă din Scorpion concomitent cu eclipsa parţială de Soare – şi conjuncţie superioară cu Venus.

Mercur are o influenţă importantă prin refacerea conjuncţiei cu Nodul Nord, dar şi prin revenirea la mişcarea directă începând de sâmbătă, practic fiind staţionar direct începând de vineri. Trebuie subliniat că Mercur în toată perioada de retrogradare, şi practic începând cu 13 septembrie s-a aflat pe Via Combusta. De aceea toate schimburile, indiferent de natura lor, au fost controlate şi cumva greu de evitat, obligatorii. În general acţiunea mercuriană, este de tip dezvăluire, atât la propriu cât şi la figurat, pot exista dezvăluiri de mistere, protejate îndelung şi care necesită dinamism, eliberare, sau care declanşează evenimente. Practic tot din această perspectivă, fiecare dintre noi poate descoperii sau înţelege lucrurile în profunzimea lor, sau pot apare relevări neaşteptate. Această perioadă va continua până în 19 noiembrie, doar că acum vor apare rezultatele acestor dezvăluiri, concretizarea lor, sau înţelegerea importanţei subtile. Cumva tot acest interval este o perioadă de acceptare în faţa inevitabilităţii instaurării ritmurilor superioare. Putem să considerăm, din acest motiv, o perioadă de reparaţii morale, în care sunt aplicate principiile divine, tocmai pentru a se asigura depăşirea stagnării şi creşterea spre viitor.

Dacă tot vorbim despre Mercur, conjuncţia cu Nodul Nod, care se reface luni, readuce în prezent , discuţii sau întâmplări petrecute în jurul datei de 14 septembrie, tocmai pentru a fi înţelese şi aplicate. Acest moment poate aduce senzaţia de criză sau purificarea subtilă a tot ce este lipsit de sens în viaţa noastră. Toate acestea ne ajută să ne echilibrăm viaţa, să fim stabili şi concentraţi pe ceea ce este cu adevărat important sau merită atenţia noastră.

Mercur este denumit în astrologie, Mesagerul, asta pentru că el transmite toate informaţiile subtile, la nivelul înţelegerii fiecăruia. De fiecare dată când Mercur este retrograd, şi mai ales pe Via Combusta, mesajele care ne sunt transmise au o conotaţie obligatorie, ele vin cumva de la Dumnezeu, care intervine în reţeaua de comunicare pentru a înţelege exact anumite lucruri sau fapte. Pământul este o mare de vibraţii şi frecvenţe. Omenirea este iscusită în crearea şi inventarea aparaturii ce implică anumite frecvenţe şi vibraţii energetice. Aceste unde de energie se deplasează necontenit printre, dar şi prin noi. Gândiţi-vă, o clipă, la toate dispozitivele electrice din spaţiul unei simple case – fiecare sursă de iluminat, sistemele de telefonie, electrocasnicele pentru bucătărie. Fiecare aparat emite o anumită frecvenţă. Televizorul aduce o contribuţie majoră în frecvenţe disonante. Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de aceste frecvenţe. Şi-au diminuat receptivitatea faţă de ele; câmpul lor energetic s-a adaptat şi le acceptă. Dar, această mare de frecvenţe ne face din ce în ce mai puţin receptivi la mesajele importante, pentru că ele sunt obturate de acest câmp. Frecvenţele electronice sunt întreţesute în energia planetei. Dacă am putea percepe vizual toate firele de energie care asigură conexiunea dintre liniile de înaltă tensiune, dispozitivele electrice, sistemele de telefonie mobilă, televizoare şi cuptoare cu microunde, am fi uimiţi de gradul ridicat de îmbinare al acestei matrice energetice. Învăluie, pur şi simplu, planeta, într-o reţea energetică de frecvenţe disonante. Cea mai mare parte a omenirii nici măcar nu se gândeşte la aceste aspecte. Atitudinea generală este „Ceea ce nu vezi sau nu ştii, nici nu te afectează.” Aceste matrice de frecvenţe electronice ne influenţează necontenit atât trupul material, cât şi starea de spirit – să ne uităm la întâlnirile de grup în care fiecare îşi butonează telefonul, cu diferite programe aşa zise sociale. Frecvenţele electronice respective creează dependenţă şi au un caracter hipnotic, pentru câmpul nostru energetic. Aceste frecvenţe electronice artificiale imprimă şi întreţin o anumită mentalitate, un anumit mod de gândire. Ar fi bine să fim vigilenţi faţă de aceste frecvenţe nearmonioase, distorsionate, precum şi faţă de matricea pe care o generează şi susţin. Este important ca noi, dar şi semenii noştri, să rămână neclintiţi şi ferm ancoraţi în propriul câmp energetic, în matricea personală, adică să ne păstrăm individualitatea şi să nu pierdem din vedere idealurile, irosindu-ne timpul. Vom fi mai puţin afectaţi de frecvenţele disonante. Aici trebuie să recunosc că această comunicare extrem de comodă prin intermediul netului, a dus la pierderea unor vibraţii informaţionale importante, ceea ce ne determină să avem o viziune puţin deformată asupra realităţii.

Aceste aspecte combinate aduc o conotaţie de duritate acestei săptămâni, mai ales pentru că anumite evenimente chiar trebuie să se producă sau sunt evidente, uşor de resimţit, care vor conduce la o lărgire a experienţelor noastre, dar şi la transformare. Cumva cu această eclipsă de Soare se încheie o perioadă dificilă de transformări, acum urmând să tragem concluziile, să înţelegem ce avem de făcut şi în direcţie să ne concentrăm atenţia.

În funcţie de construcţia personală, fiecare va resimţi o stare de confuzie dar şi oboseală, de diluare a energiei, aparent fără nici un motiv. De fapt transformările care au loc la nivel subtil, ne afectează energia personală şi ne determină să ne abandonăm, să acceptăm cu mai multă uşurinţă ceea ce se schimbă în viaţa noastră.

Omenirea se bucură de sprijin, la cel mai înalt nivel, din partea lui Dumnezeu şi a multor Entităţi Benefice, în acest fel mulţi se trezesc la magnificenţa lor şi îşi conştientizează conexiunea divină. 
Atunci când menţinem un câmp energetic puternic, realizat prin îmbinarea vibraţiilor Iubirii, Bucuriei şi Aprecierii, noi creăm, de fapt, o matrice a comuniunii. Dacă emitem aceste frecvenţe înalte, ordonate şi armonioase, nu vom fi afectaţi de energia reţelei electronice planetare. pământul, revărsându-se din stele.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top