Previziuni pentru 21 octombrie 2014

Ziua de astăzi se află sub influenţa Lunii fără direcţie până la ora 14.15, de aceea în acest interval este bine să ne îndreptăm energia strict spre treburile organizatorice sau spre activităţile personale. Apoi va exista în interiorul fiecăruia o doză de energie, care poate exploda în impulsivitate sau o putem dirija în mod eficient, depinde de abilitatea şi înţelepciunea noastră să facem toate acestea.

Spre seară conjuncţia Lună Mercur se va resimţi asupra noastră, fiind preocupaţi de probleme importante, analizând informaţii sau prelucrând idei care ne reapar de ceva vreme.

Pe scurt recomand multă atenţie şi prudenţă în tot ce facem, mai ales dacă aparenţele sunt foarte frumoase.

Luna va amplifica stările de nervozitate, iar opoziţia cu Uranus şi cuadratura cu Pluton, ne fac să provocăm discuţii sau certuri, cu consecinţe dificile pe termen lung.

Seara evitaţi să intraţi în discuţii în contradictoriu sau în conflicte care nu vă privesc, este posibil să daţi sfaturi greşite sau să tensionaţi inutil relaţiile. Dacă este posibil ieşiţi la o plimbare în mijlocul naturii, meditaţi şi gândiţi în linişte la acţiunile viitoare. În această zi sunt activate forţe spirituale superioare.

Nu improvizaţi pentru că pot apare dificultăţi sau amânări datorate lipsei de răbdare. Aşteptaţi conjuncturile favorabile pentru a acţiona.

Nu veţi reuşi nimic dacă folosiţi impulsivitatea.

În epistola către Corinteni, Sfântul Pavel ne spune că blândeţea este una din caracteristicile iubirii.

Să nu o uităm niciodată: iubirea este blândeţe. Un suflet rigid nu permite mâinii lui Dumnezeu să-l modeleze după dorinţele Sale.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Spune maestrul: “Toţi avem nevoie de iubire. Iubirea face parte din natura noastră, la fel ca mâncatul, băutul şi dormitul. Câteodată ne găsim complet singuri admirând un apus minunat şi gândim: frumuseţea asta nu are nici o importanţă , pentru că nu am pe nimeni cu care să o împart. În acele momente ar trebui să ne întrebăm: de câte ori ni s-a cerut iubire şi am fugit? De câte ori ne-a fost frică să ne apropiem de cineva şi să-i spunem clar că îl iubim? Ţi-e frică de singurătate. E ca un drog, ca cel mai rău narcotic. Dacă amurgul nu are nici un sens pentru tine, fii smerit şi pleacă în căutarea iubirii. Să ştii că – la fel ca şi cu alte binecuvântări spirituale – cu cât reuşeşti să dai mai multă iubire, cu atât vei primi mai multă în schimb.”

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 BALANŢĂ

UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.

Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 27 SĂGETĂTOR

VIZIUNEA SCULPTORULUI PRINDE FORMĂ

Dacă te aştepţi ca dorinţele tale să se împlinească instantaneu, fără prea mult efort, atunci poţi avea mult de aşteptat. Dar dacă ştii să lucrezi consecvent, riguros, atent la detalii, cu răbdare şi abilitate, atunci cu fiecare zi te poţi apropia de împlinirea viziunii tale. Oricât de greu ar părea de atins un obiectiv, el poate fi atins de către acela care nu stă pe loc, ci se apropie de el cu fiecare clipă. Marile realizări se ating făcând măcar câte puţin în fiecare zi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top