Previziuni pentru 25 octombrie 2014

Astăzi avem o mulţime de aspecte interesante, declanşatoare de noi cicluri şi eliberatoare. Primul aspect, şi cel mai important al zilei este conjuncţia superioară dintre Soare şi Venus. Ea aduce la apogeu un ciclu început pe 11 ianuarie a acestui an, fiind momentul în care ar trebui să facem o evaluare a felului în care, în această perioadă ne-am utilizat darurile personale, şi a felului în care ne-am manifestat compasiunea şi bunăvoinţa, dar şi iubirea. Practic este un punct de hiatus, de evaluare, de analiză atentă pentru a face schimbări acolo unde ceva nu funcţionează, mare atenţie, viziunii personale, fără a se permite intervenţia din exterior, transformările fiind de atitudine, adică personale, în sensul că noi ne identificăm prin acţiunile noastre – identificare în sens de amprentă. Pe de altă parte ar trebui să privim retrospectiv spre ultima conjuncţie superioară Soare Venus care s-a exprimat cu intensitate în 28 martie 2013, în semnul Berbecului, tot semn de exil al planetei. Practic prin aceste conjuncţii superioare, fiecare poate înţelege cum se autosabotează. De fiecare dată când ne îndoim de abilităţile noastre, de darurile şi talentele noastre sau de scopul nostru, ne sabotăm eforturile. De fiecare dată când ne e teamă sau nu credem în puterea gândurilor noastre şi în disponibilitatea lui Dumnezeu de a lucra cu noi, ne sabotăm eforturile. Pe măsură ce înaintăm către Schimbare, abilitatea de a crea ceea ce dorim este amplificată şi, în egală măsură, şi capacitatea noastră de a distruge. Până când nu vom fi pe deplin conştienţi de puterea pe care o deţinem asupra realităţii, ne vom sabota propriile eforturi cu diferite ocazii, pentru că s-ar putea să nu avem încredere că putem cu adevărat avea tot ceea ce ne doreşte inima. Aceasta este moştenirea noastră spirituală şi ceea ce am venit aici să facem: să învăţăm să fim puternici în lumea materială. Este un proces atât de uşor, încât pare complicat – şi, totuşi, toţi avem această capacitate!

Apoi avem două aspecte destul de dure şi anume cuadratura Lună Jupiter şi conjuncţia Lună Saturn, ele practic punctează conjuncţia superioară Soare Venus, căci ne ajută să înţelegem subtilităţile şi suntem împiedicaţi să exagerăm. Cumva ar trebui să ne evaluăm greşelile şi să încercăm să reparăm ceea ce se poate.

Apoi Mercur revine la mişcarea directă, dar astăzi este încă staţionar şi ne presează, ne determină, şi ne explică ce anume avem de înţeles şi învăţat, mai ales despre noi înşine, prin reflecţiile din exterior. Adică cele mai importante lecţii vin prin relaţiile noastre, care ne dezvăluie concret ce anume avem de sesizat.

Aceste aspecte combinate ne pot aduce o stare de agitaţie din cauza blocajelor pe care le resimţim în interiorul nostru; cred că ar trebui să fie o zi în care să ne organizăm viaţa, să socializăm cât mai puţin şi să acceptăm că sunt momente de retragere, necesare evalorilor şi pregătirii unui nou asalt.

Să nu uităm că atunci când fiinţele umane simt frică, ele … se prăbuşesc pe un nivel de unde acţionează în mod inconştient, instinctiv.

Această emoţie este cea care înlesneşte manipularea oamenilor, fie că este vorba despre teama de dentist sau frica de moarte ori spaima suscitată, evocată de ştirile de seară. Acea stare de inconştienţă … acea stare mentală propice acţionării în mod reflex, este caracteristică marii mase a populaţiei, din punct de vedere vibratoriu. Frica este cheia care activează tipare dezechilibrate şi inconştiente.

Se recomandă prudenţă şi atenţie pentru că sunt posibile tot felul de accidente, datorate neglijenţelor, stării accentuate de oboseală sau stresului. Se poate instala un sentiment apăsător, care ne face să ne simţim împovăraţi de responsabilităţi, suprasolicitaţi, tensionaţi, este cel mai potrivit moment pentru a renunţa la ceea ce nu ne mai este necesar, pentru a face puţină ordine în viaţa noastră.

În plus avem o stare de agitaţie şi nemulţumire legată de realizările din ultima perioadă, de dorinţele neîmplinite şi de proiectele întârziate sau amânate. Totuşi să nu ne lăsăm prea dominaţi de toate acestea pentru că riscăm să ne stricăm ziua şi să ne certăm fără rost sau sens.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

E adevărat că totul are un preţ, dar întotdeauna preţul e relativ. Când ne urmăm visele, putem lăsa impresia celorlalţi că suntem nefericiţi şi nenorociţi. Dar ce gândesc ceilalţi nu e important. Importantă e bucuria din inimile noastre.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 SCORPION

O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT

Emoţiile pe care le simţi în sufletul tău sunt primele repere care te pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşeşti altora, ca să le furnizezi şi lor repere utile, şi dacă întârzii prea mult acest lucru, se poate să fii forţat ca să le împărtăşeşti brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să înveţi să-ţi comunici emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 24 SCORPION

MULŢIMI VENIND LA POALELE MUNTELUI CA SĂ ASCULTE UN OM INSPIRAT

Între admiraţie şi dispreţ este o diferenţă clară, cu efect concret. Dispreţul te face să te îndepărtezi de ceea ce crezi că nu-ţi poate oferi nimic bun, fiindcă ai impresia că tot ce ai este deja mult mai bun. Este o atitudine greşită, care te va face să nu poţi să vezi sau să accepţi ce-ţi poate oferi, totuşi, ceea ce dispreţuieşti. În schimb, admiraţia te apropie de ceea ce crezi că-ţi poate oferi ceva bun. Forţa ei este imensă, căci te face capabil să devii sau să dobândeşti tu însuţi ceea ce admiri. De pildă, când un om îţi vorbeşte cu înţelepciune, vei înţelege cu atât mai mult din cuvintele sale, cu cât îl admiri mai mult. Astfel te vei putea regăsi pe tine însuţi la cota înaltă a propriei tale admiraţii pentru înţelepciune, şi vei dobândi tu însuţi din acea înţelepciune. În viaţa ta, admiri ceea ce este cu adevărat mai important pentru tine?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top