Previziuni pentru 31 octombrie 2014

Există în noi o dorinţă puternică de a ne transforma sau măcar de a transforma ceva în viaţa noastră, poate şi ca urmare a perioadei grele prin care am trecut. Am simţit nevoia în ultimile zile să stau de vorbă cu mine, să nu mă exteriorizez, să mă adun şi să sintetizez, şi, în parte am reuşit. Ne lovim de neputinţa de a acţiona acum pentru a ne elibera de tensiunea interioară care ne creează la nivel subtil nemulţumire şi sentimentul de irosire. De fapt noi ar trebui să înţelegem omul, cu toate slăbiciunile lui, dar mai ales cu toate răutăţile, reuşind în acest fel să ne ridicăm pe o treaptă superioară spre credinţa în Dumnezeu.

Se poate folosi după-amiaza pentru a rezolva lucruri mai dificile, pentru a ne corela emoţiile şi trăirile cu acţiunile, fiind noi înşine în manifestări. Avem capacitatea de a comunica şi de a ne face mai uşor înţelese atitudinile şi gesturile. Primul Pătrar de dă luciditatea şi discernământul necesar pentru a nu ne mai irosi. Chiar dacă pare o zi apăsătoare, de fapt ea aduce rezolvări la nivel subtil, acţionând asupra conştiinţei noastre.

Relaţiile vor fi destul de încercate, ca parte a ceea ce avem de înţeles de urgenţă. Deci să nu ne certăm ci să aprofundăm semnificaţiile.

Pe de altă parte maximul energetic al acestei perioade se acumulează undeva în planuri subtile sau profunde. Raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente.

Cunoaşterea interioară este practic motorul vieţii noastre – este cel mai important lucru pe care ar trebui cu toţii să-l studiem, încă de mici. Să ştii cine ai fost în trecut şi cum ai ajuns să fii cine eşti acum, să îţi cunoşti multiplele faţete ale propriei tale persoane (lucruri ce ţin de cunoaştere); să ştii cum să te auto-motivezi şi să-ţi transformi părţile care nu-ţi plac şi nu-ţi aduc vreun folos, să ştii cine poţi deveni (lucruri ce ţin de dezvoltare personala); să cunoşti natura lumii exterioare şi interioare în care trăieşti….efectiv nu există nimic altceva cu care să poţi compara toate acestea. Dar, din păcate, poţi să nu-ţi dai seama de asta…şi vei trăi o viaţă mai puţin bogată decât ar putea fi. Acum este o perioadă în care cu toţii suntem oarecum forţaţi să conştientizăm măcar puţin toate acestea, de aceea este bine să încercăm să medităm şi să ne rugăm zilnic. Când te rogi corect, cu tot sufletul, vorbele goale se pierd, dispar, rămânem doar noi şi Dumnezeu, şi nu ne putem preface că suntem altcineva sau altceva.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Buscaglia povesteşte istoria unui al patrulea rege mag, care a văzut şi el steaua strălucind pe cerul Betleemului. Dar ajungea întotdeauna în întârziere în locurile unde ar fi trebuit să fie Isus, pentru că de-a lungul drumului, săracii şi nevoiaşii îl opreau spre a-i cere ajutorul. După treizeci de ani în care urmase paşii lui Isus, prin Egipt, Galilea, Betania, magul ajunse la Ierusalim, dar era încă o dată în întârziere. Copilul Isus era de-acum bărbat, şi magul ajunsese în ziua crucificării. Regele adusese nişte perle pentru a le dărui lui Isus, dar le vânduse pe toate pe drum pentru a-i ajuta pe cei întâlniţi. Rămăsese o singură perlă, dar Mântuitorul era deja mort. “Am ratat misiunea vieţii mele,” gândi regele. Şi atunci auzi o voce: “Contrar a ceea ce gândeşti, ai fost cu mine toată viaţa. Eram gol, tu m-ai îmbrăcat. Eram flămând, tu m-ai hrănit. Eram închis iar tu m-ai vizitat. Eu eram în fiecare sărman suflet din drumul tău. Îţi mulţumesc pentru atât de multe gesturi de iubire.”

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 SCORPION

LUNA STRĂLUCIND PESTE UN LAC

Atunci când intri într-o stare de calm, de pace lăuntrică, poţi vedea toate lucrurile in lumină, aşa cum sunt ele în realitate. Uneori aceasta stare de calm vine de la sine. Alteori trebuie să ştii să o regăseşti tu însuţi. Momentele de pace lăuntrică sunt infinit mai valoroase decât momentele de excitaţie senzorială. În asemenea momente de pace poţi descoperi cât valorează pentru tine aşa-zisele plăceri, bucurii, valori ale vieţii. Şi astfel îţi poţi orienta viaţa către ceea ce îţi aduce cu adevărat fericirea.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 10 SCORPION

UN SUPEU AMICAL REUNEŞTE VECHI CAMARAZI

Uneori este util să te reîntâlneşti cu experienţele tale trecute. Dacă se întâmplă asta, este şi un semn că mai ai lucruri de învăţat din ele sau de rezolvat în legătură cu ele. Uneori este posibil să ai de împlinit datorii vechi, de care poate ai uitat, sau să trebuiască să te decizi pentru a intra într-o etapă nouă. Dar în general este un prilej pentru a-ţi evalua progresul şi pentru a stabili noi direcţii de progres, care să te conducă mai departe pe calea ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top