Previziuni pentru 2 noiembrie 2014

Spre deosebire de zilele anterioare, acum se poate spune că suntem un picuţ mai relaxaţi, mai adunaţi către propriile interese şi idealuri. Din acest motiv cred că este important să analizăm serios şi profund ce avem nevoie, căci acum se pot face marile alegeri dar şi marile şi profundele schimbări interioare. Este momentul în care trebuie să renunţăm la acele lucruri care nu ne mai sunt necesare, ele împiedicându-ne să mergem mai departe, fiind ca un fel de povară sau bagaj în plus.

Astăzi este o zi în care suntem eficienţi şi ne putem programa activităţi importante, ele reuşindu-ne cu uşurinţă. Este probabil, din acest punct de vedere cea mai reuşită zi a acestei săptămâni, deci să o folosim din plin. Sextilul Marte Neptun şi cel dintre Venus şi Pluton, sunt aspecte de scurtă durată, dar care astăzi ne susţin în a ne respecta planificările făcute, ne aduc inspiraţie şi multe soluţii eficiente la problemele care apar.

Cât despre latura concretă, este indicat să ne concentrăm la problemele financiare, manageriale, cu toată puterea intelectuală pe care o avem în aceste zile. Chiar putem să facem bani prin intermediul eforturilor intelectuale, sau prin îmbunătăţirea tehnicilor de producere a lor.

Chiar şi pe partea emoţională este bine să ne lămurim cu noi înşine, să ne ajustăm emoţiile faţă de parte conştientă a personalităţii şi să înţelegem că tensiunile apar în momentul când suntem inhibaţi, mai ales în comunicare.

Este bine să nu ne consumăm energia nervoasă în planuri nerealiste, sau nepractice, avem o deosebită abilitate mentală, intuiţie şi imaginaţie pentru a crea altele noi, pe baze reale, care vor avea succes.

Nu vă lăsaţi cuprinşi de îngrijorare şi mai ales nu daţi dovadă de naivitate, dacă lucrurile nu vă ies înseamnă că nu a venit timpul lor. Poate este bine să conştientizăm că lucrurile care ni se întâmplă au loc deoarece aşa le-am gândit. Vom tinde să ne preocupăm de acele situaţii pe care simţim că le putem pierde, încercând să ne apropiem de acei oameni care simţim că se îndepărtează de noi. Cel mai bine este ca acum să stăm deoparte să lăsăm lucrurile să se întâmple pentru a le înţelege.

Este momentul în care trebuie să înţelegem că renunţarea la un vechi ataşament lasă locul unuia nou să se manifeste.

O nouă atitudine, o îndepărtare de centru, o detaşare, nu numai că deschide şi netezeşte un nou drum spre viitor, dar chiar ni-l arată.

Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesară pentru a şti cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când înţelegem ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, că practice ni se cere înţelegerea unui adevăr simplu, că totul are la bază principiul renaşterii.

Este o perioadă în care sunt foarte multe confruntări karmice, pe care aşa trebuie să le privim şi să le acceptăm. Acest lucru se poate face cel mai simplu discutând ceea ce ni se întâmplă, exteriorizându-ne, în nici un caz opunând rezistenţă, făcând schimbările care ni se cer prin evenimentele care apar. Avem nevoie de multă obiectivitate dar şi de abandonare, încă odată, acum imperioasă, mai ales dacă nu am făcut-o acum 3 luni.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Este în activitatea croitoresei sau brodezei un simbol profund, pe care cred eu, ele sunt departe de a le cunoaşte. Ele se servesc de aţă, un ac şi de o pânză. Pentru cei care ştiu să interpreteze, cele trei obiecte, aţa, acul şi pânza sunt o reprezentare a sufletului omenesc. Aţa este gândul, acul reprezintă voinţa ce antrenează gândul. Tras de voinţă, gândul, desăvârşeşte munca pe pânză: corpul fizic. Aţa şi acul lasă pe pânză imagini colorate sau întunecate, armonioase sau dizarmonioase, clare sau şterse. Aceste imagini depind de inteligenţă, voinţă şi de natura fiinţei noastre umane; ele povestesc istoria unei vieţi întregi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 SCORPION

UN SUPEU AMICAL REUNEŞTE VECHI CAMARAZI

Uneori este util să te reîntâlneşti cu experienţele tale trecute. Dacă se întâmplă asta, este şi un semn că mai ai lucruri de învăţat din ele sau de rezolvat în legătură cu ele. Uneori este posibil să ai de împlinit datorii vechi, de care poate ai uitat, sau să trebuiască să te decizi pentru a intra într-o etapă nouă. Dar în general este un prilej pentru a-ţi evalua progresul şi pentru a stabili noi direcţii de progres, care să te conducă mai departe pe calea ta.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 19 BALANŢĂ

O BANDA DE TALHARI IN ASCUNZIS

Ceea ce este nepermis poate fi recunoscut prin faptul ca se ascunde. Lucrurile cu care te jenezi fata de ceilalti sunt acele lucruri pe care le folosesti gresit, si din aceasta cauza ai fi judecat daca le-ai dezvalui. Tu simti asta in adancul tau, iar ascunderea nu este decat o solutie temporara. Adevarata solutie este sa inveti sa vezi si sa faci lucrurile corect, fara vina, si atunci nu vei mai fi nevoit sa ascunzi ceva. Cand ceea ce faci este just, nu mai are nevoie sa fie ascuns.

 

ASPECTELE ZILEI

Marte în Capricorn în sextil cu Neptun în Peşti

În sine, acest aspect ne oferă receptivitate şi ne oferă dinamism. Capacităţile emotive sunt intensificate, creând o stare armonioasă, aducând sensibilitate dar şi un bun autocontrol. Este un aspect care susţine lupta pentru un ideal, şanse în speculaţiile bancare, realizări în domeniul ideologicului. Este un aspect bun pentru a călătorii, pentru marinari, sau cercetători în domeniul ocultismului. În cuplu se simte o notă de romantism, dar şi dorinţa de a acţiona pentru a îmbunătăţi relaţia.

 

Venus în Scorpion în sextil cu Pluton din Capricorn

Acest aspect ne va determina să ne găsim scopul sau să ne exprimăm sentimentele, într-un mod atractiv, plin de magnetism. Totuşi vom lega aceasta de ceilalţi, de asocieri sau parteneriate, de cele mai multe ori din dorinţa de a ne atinge scopurile sau pentru a nu ne simţi singuri. Totodată, Pluton ne aduce abilitatea de a comunica cu ceilalţi, a ne împărtăşi informaţii cu multă inteligenţă. Acestea vor fi percepute ca o manifestare a sentimentelor, lucru foarte apreciat.

În sine aspectul este o împletire armonioasă între sentimente amoroase şi erotism puternic, contucând la pasiuni profunde, serioase. Putem spune că este un moment de explozie afectivă, sau de reformulări armonioase ale relaţiei. Împrejurările vor favoriza exagerarea plăcerilor existenţei.

Relaţiile de cuplu sunt pasionale, marcate de reacţii puternice sau iubire pasională.

Sunt avantajate şi afacerile financiare.

Ceea ce promitem nu se referă numai la ceea ce ne angajăm să facem pentru altcineva, ci şi la ceea ce afirmăm noi că suntem capabili să facem, şi astfel la ceva ce vrem să susţină devenirea noastră. Este ca o cheie către viitorul fiecăruia dintre noi, şi depinde de noi să o folosim, ţinându-ne promisiunea făcută. De aceea este bine să ne angajăm numai în direcţiile care corespund idealurilor noastre, fiindcă orice altă promisiune ne poate îndepărta de ele.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top