Previziuni pentru 6 noiembrie 2014

Astăzi suntem sub efectul Lunii Pline, despre care puteţi citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-7-noiembrie-2014.

Trăirile noastre sunt intense, fiind o perioadă în care putem înţelege şi conştientiza perfect care este calea noastră  şi cum putem să ne atingem în cel mai armonios fel menirea. Este ca un fel de moment de început dar şi de plenitudine în care revelaţiile sunt intense iar trăirile spirituale extrem de puternice. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mesajele pe care le primim, evenimentele pe care le trăim, visele şi intuiţiile pe care le avem. Totul reprezintă semnale, informaţii mesaje venite din sfere înalte pentru a ne ajuta să evoluăm.

Luna este în septil cu Neptun, de aceea este necesară multă obiectivitate în aprecieri, dar, mai ales autoanaliză. Reacţiile necontrolate sau blocajele vor fi cauzate de neacceptarea situaţiei din viaţa particulară sau de confuziile pe care le generăm, destul de voit, sau ca urmare a fricii.

Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil.

necesară să reuşim să transformam lucrurile în favoarea noastră.

În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.

La ora de răsărit Lilith se află pe Mijlocul cerului iar Soarele şi Venus pe Ascendent, ne vorbesc despre lupta pentru putere, despre conflicte de interese, despre dorinţe intense de a avea şi a cuceri, greu de oprit sau mediat, ea aduce ca un tăvălug peste noi o mulţime de probleme concrete, putând genera revolte în lanţ, sau chiar anarhie.

În plan personal este important să înţelegem că viaţa are multe aspecte, şi dacă ne concentrăm pe un singur aspect al ei, neglijându-le pe celelalte, apare un dezechilibru care trebuie evitat. Dacă vrem o viaţă armonioasă şi fericită, trebuie să menţinem permanent un echilibru între latura fizică, cea psihică şi cea spirituală. Dacă obiectivele sunt numai de ordin material, ne condamnăm să nu ne putem bucura în viaţă de acele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. De cel mai mare ajutor, în aceste vremuri tulburi este să avem un ideal pe care-l ă-l urmăm, acţionând constant şi permanent pentru atingerea lui.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Cine oare îmi va încredinţa un trup duhovnicesc atâta vreme cât eu nu pot stăpâni nici măcar un trup pământesc? Trupurile mici şi pieritoare pe care le avem acum ne-au fost dăruite aşa cum şcolarilor li se dau poneii. Trebuie să învăţăm să le conducem, nu pentru că într-o bună zi am scăpa cu totul de cai, ci pentru că într-o bună zi s-ar putea să călărim fără şa, neînfricaţi şi voioşi, pe acei bidivii incomparabil mai mari, pe caii aceia înaripaţi, strălucitori, de pasul cărora se cutremură lumea şi care ne aşteaptă poate chiar acum cu nerăbdare, bătând din copite şi sforăind pe nări, în grajdurile Împăratului. (C.S. Lewis)

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 13 SCORPION

LUCRĂTORI DE LA TELEFOANE INSTALÂND CABLURI NOI

Trăim într-o epocă în care se deschid noi linii de comunicaţie între oameni. Nu e nevoie de argumente, chiar faptul că poţi citi aceste rânduri de oriunde din lume este o dovadă că tu însuţi deja foloseşti aceste linii noi. Lumea se schimbă, dobândind o nouă dimensiune, aceea a comunicării la orice distanţă, în multiple feluri. Scopul pare să fie acela de a-i apropia pe oameni, de a-i ajuta să se cunoască, să se înţeleagă, să devină prieteni, depăşind diferenţele şi aparentele incompatibilităţi, pentru a se construi o lume a păcii. Oare eşti la înălţimea acestei înnoiri?

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 21 LEU

PUI DE GĂINĂ INTOXICAŢI SCUTURĂ NĂUCI DIN ARIPI ÎNCERCÂND SĂ ZBOARE

Când începi o experienţă nouă, este posibil să fii stângaci, să te descurci greu, dar acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunţa. Ai nevoie de exerciţiu şi de înţelegerea fondului problemei, pentru a-ţi dezvolta abilităţile şi a lucra cu o viziune cât mai completă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top