Previziuni pentru 7 noiembrie 2014

Ziua de astăzi se anunţă destul de tensionată, se află sub influenţa Lunii Pline de azi noapte (https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-7-noiembrie-2014) dar şi sub influenţa aspectelor pe care Luna în exaltare din Taur, le formează: opoziţie cu Venus şi Saturn, cuadratură cu Jupiter şi Lilith. În plus, Mercur reface sextilul cu Lilith, ce cea readuce în discuţie probleme care s-au generat la jumătatea lunii septembrie. Pe scurt suntem nemulţumiţi, exagerăm cu atitudinea şi cu emoţiile, greu de stăpânit, suntem îndârjiţi, în sensul delicat al cuvântului şi lipsiţi de tact. Evident că nimic nu ne este pe plac şi, din acest motiv relaţiile noastre sunt dificile. Ca să dau un exemplu fiecare dintre noi construieşte pereţi, în spatele cărora ne izolăm, ne protejăm, ne apărăm de lumea exterioară. Conflictul sau suferinţa apare atunci când echivalăm aceşti pereţi cu redutele din război, în spatele cărora ne ascundem pentru a ataca.

Orice aspect planetar noi îl simţim diferit, particular, funcţie de harta natală a fiecăruia dintre noi, numai nuanţele sunt aceleaşi. Noi vorbim aici despre nuanţe.

Nuanţa acestei zile este de tensiune şi conflict, suntem în conflict cu sentimentele noastre dar mai ales cu puterea de acţiune justă din noi.

De aceea nu vom putea privi viitorul optimist, pentru că ne vor bloca emoţiile şi temerile.

Seara poate fi deosebit de frumoasă, avem forţa şi înţelepciunea de a transforma lucrurile şi viaţa pentru a ne simţi mai liberi şi fericiţi. Ar trebui să dedicăm întreaga seară persoanei iubite pentru a da putere şi stabilitate relaţiei.

Lecţia acestei zile este aceea de a aprecia tot ce ni se dă, pentru că vine de la Dumnezeu. De multe ori ni se pare că aşteptăm prea mult ceea ce ni se cuvine, dar dacă ne gândim că şi noi, la rândul nostru nu dăm copiilor noştri lucruri pe care nu le apreciază pentru că nu ştiu să le utilizeze, şi atunci le pot strica, devine mai lesne de înţeles de ce ni se întâmplă toate acestea. Ceea ce aşteptăm, înainte de a ne fi dat, trebuie să învăţăm să avem grijă de el şi să-l  ştim să-l folosim în felul în care trebuie folosit, cu iubire şi atenţie. Deci totul depinde de noi, pentru a obţine ce ne dorim. Când forţăm lucrurile suferinţa este mai mare şi durerea mult mai adâncă.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Natura ciclică a gândirii şi acţiunii îţi oferă lecţii continue. Aceste lecţii subliniază întotdeauna discrepanţa dintre ceea ce doreşti şi aştepţi să se întâmple – şi ceea ce pare să se manifeste în viaţa ta. Tot încerci să ieşi din această dilemă, dar nu-ţi reuşeşte niciodată, deoarece dilema însăşi este necesară procesului tău de învăţare.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 SCORPION

COPII JUCÂNDU-SE ÎN JURUL A CINCI MOVILE DE NISIP

Viaţa noastră începe cu copilăria. Jucându-ne, învăţăm să dobândim aspiraţii tot mai înalte. Jocul poate fi fascinant, bucuria de a participa la el poate fi mai mare decât satisfacţia de a învinge un adversar sau de a dobândi cât mai multe puncte. Dar se pare că mulţi oameni tind să rămână la stadiul de a dori doar să învingă. Aceasta face ca ei să trăiască doar pentru propria lor bucurie, şi atunci, fiindcă nu se gândesc şi la bucuria celorlalţi, societatea ajunge să fie divizată şi plină de tensiuni. Şi totuşi, orice joc poate fi jucat în aşa fel încât nimeni să nu piardă, şi toţi să se bucure de el…

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 19 SCORPION

UN PAPAGAL ASCULTÂND, APOI VORBIND, REPETĂ O CONVERSAŢIE PREA MULT AUZITĂ

Viata ne învaţă foarte multe lucruri, dar multe dintre lucrurile pe care le ştim şi multe din frazele pe care le rostim sunt doar auzite de la alţii. Adesea tindem doar să repetăm ceea ce au spus alţii, bazându-ne pe experienţa lor, fără să verificăm dacă aşa şi este. Această atitudine ne ţine în colivia concepţiilor altora. Dar avem oricând la dispoziţie libertatea de a ieşi din colivie şi de a gândi liber, de a vorbi cu propriile cuvinte. Abia atunci putem spune că începem să fim noi înşine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top