Previziuni pentru 18 noiembrie 2014

Astăzi este o zi tensionată, fără a exista un motiv anume, avem o stare de nemulţumire, fiind răscolite toate temerile şi neîmplinirile noastre. Conjuncţia dintre Soare şi Saturn se resimte din plin şi astăzi şi ne creează toate aceste stări, prin care nu ne regăsim valoarea şi locul, suntem profund nemulţumiţi. Mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-soare-saturn-din-18-noiembrie-2014.
De aceea această zi putem să o simţim foarte agitată şi tensionată, mai ales dacă nu reuşim să ne atingem obiectivele, sau plină de reuşite dacă ne ordonăm activităţile.

Suntem excesiv de dominanţi, mai ales pentru că dorim să distrugem în noi structurile vechi, să ne schimbăm imaginea, ceea ce ne face excesiv de emoţional, manifestându-ne puternic.

Conflictele pot apare de cele mai multe ori din interpretările eronate ale situaţiilor, de aceea este necesară stăpânirea de sine. Cred că cel mai important ar fi să nu forţăm lucrurile, să urmăm cursul pe care viaţa ni-l oferă, este singura modalitate de a intra în armonie cu Universul şi a fi echilibraţi şi mai puţin afectaţi de aspectele tensionate ale acestei perioade.

Intuiţia şi cercetarea spirituală sunt cele mai favorizate, în plus aducându-ne prezenţă de spirit şi o abordare corectă a problemelor. Poate că ar fi potrivit să analizăm cu mare atenţie evenimentele care se petrec în jurul nostru, ele ne dau răspunsuri la multe întrebări care ne frământă şi, în plus, ne deschid capitole noi în ceea ce înseamnă cunoaşterea de sine dar şi a celor din preajma noastră.

Expansiunea, intuiţia şi generozitatea ne vor ajuta să depăşim cu mai multă uşurinţă tensiunile acestei perioade,  sau chiar să ne relansăm în domeniul vieţii personale.

Aproape fiecare transformare revoluţionară din istoria evoluţiei umane s-a produs deoarece cineva a pus sub semnul întrebării o tradiţie sau o credinţă consacrată, seculară; şi, procedând astfel, a revelat un adevăr tainic; o modalitate originală, progresistă de a face; sau un nou standard de comportament etic şi moral. Întocmai! – Angajamentul de a ne păstra receptivitatea, deschiderea şi sagacitatea, în propriile existenţe, ne poate conduce înspre noi revoluţii personale şi adevăruri – în privinţa cărora, sperăm, spre binele creşterii şi dezvoltării personale, că ne vom păstra aceeaşi atitudine deschisă, în favoarea unor posibile îmbunătăţiri sau transformări.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Credinţa este de asemenea o forma a gândului. Si ea este o cale speciala de a privi lucrurile. Este o modalitate de a–ţi menţine un subiect sau o idee în minte. Este ca şi când ai apăsa pe acceleraţie o treime – nu e rău, dacă doreşti să ajungi undeva în cel mai scurt timp posibil.
Când spunem “credem” că ceva se va întâmpla, spunem că avem impresia că aşa va fi. Credinţa nu are nimic de a face cu cererea. Credinţa întrece cererea. Nu este o solicitare specială trimisă lui Dumnezeu, ci  mai degrabă un anunţ pentru Dumnezeu ca noi presupunem că cererea ne va fi onorată. Este o declaraţie a încrederii inimii noastre şi încrederea este al doilea nivel al creaţiei.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 SCORPION

INDIENI AŞEZÂNDU-ŞI TABĂRA (ÎNTR-UN TERITORIU NOU)

Uneori trebuie să-ţi muţi preocupările într-un loc nou, sau într-un domeniu nou, şi acesta este un minunat prilej de a începe o viaţă nouă. Trebuie să faci eforturi ca să te adaptezi, să faci faţă la situaţii noi, să-ţi organizezi viaţa în condiţii diferite. Este o bună cale de a progresa, căci aceia care trăiesc toată viaţa mereu la fel au prea puţine prilejuri de a învăţa lucruri noi. Nu te teme de nou, el vine ca să-ţi dezvăluie noi aspecte ale vieţii şi ale propriei tale fiinţe. Aşează-te cu încredere şi clădeşte-ţi o casă nouă sub noul cer, după cum simţi că este mai bine. Vei avea ceea ce clădeşti tu însuţi.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 18 CAPRICORN

STEAGUL BRITANIC E ARBORAT PE UN VAS BRITANIC DE RĂZBOI

Când te confrunţi cu situaţii în care trebuie să acţionezi în forţa, nu ai de ce să-ti ascunzi identitatea sau motivaţiile, daca ele sunt bine intenţionate şi corect fundamentate. Numai cei care nu au încredere în propriile lor motivaţii şi nu îndrăznesc să-şi asume responsabilitatea propriilor fapte vor ezita să înalţe propriul steag pe catarg atunci când acţionează. Anonimatul îi ascunde numai pe aceia cărora le este jenă de propriile lor acţiuni.

 

ASPECTELE ZILEI

Soarele în conjuncţie cu Saturn în Balanţă

Acest aspect poate aduce unora dintre noi, mai ales Scorpionilor, reuşită socială sau recunoaşterea unor calităţi sau proiecte. Este acel aspect care ne determină să înţelegem că depinde numai de noi pentru a ne construi succesul sau renumele pe care ni-l dorim. Simţul de responsabilitate este foarte pronunţat, ca şi dorinţa de a aprofunda o anumită cunoaştere sau anume aspecte ale vieţii.

Vom fi mult mai puţin tentaţi să ne asumăm riscuri, sau să fim lipsiţi de prudenţă, aventurându-ne sau hazardându-ne în diverse relaţii, afaceri sau conjuncturi.

În general acest aspect ne invită la aprofundarea lecţiilor de viaţă, la seriozitate, muncă şi organizare.

Ideea de transformare şi eliminare poate fi acceptată în acest caz de Saturn aflat în Scorpion, iar voinţa tinde să fie limitată de ego – Soarele, în acelaşi timp se poate remarca o profunzime în înţelegerea unor probleme sociale, sau ale grupului din care facem parte.

Mai putem spune că este un moment în care ne putem urmări visele şi idealurile, dar mai ales să le studiem în profunzime.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top