Previziuni pentru 19 noiembrie 2014

La primele ore ale dimineţii suntem destul de energici şi putem să ne aplicăm mai uşor planurile. Cuadratura Lună Marte ne dă un tonus bun, doar că ne face mai irascibili decât deobicei.

Tot luna formează conjuncţie cu Nodul Nord, un aspect care deschide un ciclu nou legat de înţelegerea propriei menirii, dar care ne determină să generăm noi acţiuni, să avem iniţiative, să fim prezenţi şi concreţi. Totuşi Luna fiind în descreştere, este importantă doar înţelegerea acestora, startul concret va urma în câteva zile.

După ora 16.00 Luna va intra în mişcarea de fără direcţie, din acest motiv fiind de preferat ca după această oră să ne ocupăm strict de activităţile administrative, organizatorice, pentru a ne planifica mental noi acţiuni, mai puţin pentru a acţiona concret sau pentru a socializa.

Mercur guvernatorul zilei, a ieşit de pe Via combusta, ceea ce practic ne ajută să căutăm, să cercetăm, să ne transformăm atitudinea şi comunicarea în funcţie de experienţele trăite în ultimele două luni. Toate activităţile mentale şi gândurile vor fi orientate pentru a ne descoperi natura fundamentală a fiinţei şi destinul. Vom avea o manieră intelectuală de abordare a propriilor probleme. Vom avea o capacitate acută de observaţie care va interpreta critic orice. Se poate spune că vom avea limba ascuţită. Vom avea o mare putere de a ne concentra, dar şi o mare putere de a trata orice subiect în profunzime. Putem rezolva problemele dificile cu care ne vom confrunta într-o manieră practică, eficient, ştiind întotdeauna cum să facem, deseori surprinzând prin soluţiile adoptate.

Activităţile ştiinţifice de cercetare, speculaţiile bancare, flerul comercial, sunt calităţi care trebuie folosite.

Să nu uităm că foarte multe probleme le vom putea rezolva comunicând sau pur şi simplu exprimându-ne părerile, dar atenţie este important să fim sinceri, să ne facem corect înţeleşi, pentru că orice cuvânt se poate orienta împotriva noastră sau în favoarea noastră. În nici un caz nu vă sfătuiesc să minţiţi sau să fiţi prefăcuţi, acestea pot avea repercursiuni importante în viitor. Este o zi foarte potrivită pentru a putea relua vechile prietenii sau pentru a îndrepta relaţiile deteriorate.

Este interesant ce sa va întâmpla la nivel mondial, pentru că se pare că tendinţa va fi de exprimarea a forţei prin acte de bravadă sau printr-o atitudine ostentativă, ca un fel de exemplificare sau plătire a poliţelor.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Experienţele trecutului se activează foarte uşor şi ne împiedică să mergem înainte, în schimb ne aduc reacţii neaşteptate, violente, greu de controlat.

În general avem tendinţa şi imboldul că trebuie să fim purtătorii unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol sau imbold să fie şi unul în care credem din tot sufletul, în caz contrar riscăm să fim doar instrumente puse forţat în slujba unei cauze care de fapt nu ne atrage prea mult. Cu cât idealul nostru este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunii comune sunt mai puternice.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 SCORPION

O TRUPĂ MILITARĂ MĂRSĂLUIEŞTE ZGOMOTOS PE STRĂZILE ORAŞULUI

Uneori societatea are nevoie să i se amintească zgomotos despre puterea celor uniţi sub acelaşi steag, adică în acelaşi ideal. Este utilă celebrarea realizărilor şi a victoriilor pentru a se mobiliza şi în alţii energiile capabile de lucruri mari şi frumoase. Fără aşa ceva, oamenii pot avea tendinţa să se mulţumească numai cu ce au, fără a mai face vreun efort către progres. Iar ideile mari adesea pot fi aduse la concretizare numai cu ajutorul celor mulţi, dacă sunt susţinute şi aplicate consecvent.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 16 SCORPION

O FEMEIE, PLINĂ DE PROPRIUL EI SPIRIT, ESTE TATĂL PROPRIULUI EI COPIL

Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu ai nevoie de ceilalţi, oare ce te mai ţine alături de ei? Ai putea să trăieşti absolut singur?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top