Previziuni pentru 22 noiembrie 2014

Avem o zi interesantă din punct de vedere astrologic. În primul rând Luna Nouă din semnul Săgetătorului care aduce mesaje extrem de importante, mai mult pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-noua-din-semnul-sagetatorului-2014.

Apoi Luna este fără direcţie până la momentul de conjuncţie Soare Lună, adică până la ora 14.28, în acest interval fiind şi în cuadratură crescătoare cu Lilith, ceea ce aduce luciditatea de a vedea tot ce nu ne este necesar, doar că această se poate transforma uşor în frustrare dacă nu schimbăm sau nu învăţăm ceva din asta.

În plus şi Soarele se află pe ultimul grad al Scorpionului, aducând mesaje din adâncurile sufletului, tocmai pentru că această zi ne poate aduce eliberărări şi transformări extrem de profunde la interior.

Pot apare probleme de concentrare şi chiar de adaptare la evenimentele cotidiene, fiind recomandată reducerea călătoriilor pe cât posibil. Tendinţa de a exagera va face ca acţiunile noastre să se orienteze greşit sau să nu aibă finalitatea pe care ne-am dorit-o. De aceea este important să ne ocupăm strict de activităţi administrative şi organizatorice, cel puţin până la orele 14.30.

Este posibil ca la nivel subtil să simţim nevoia unor transformări, a unor revoluţii, totuşi acestea nu trebuie făcute cu forţa ci pur şi simplu înţelese şi acceptate, dar mai ales privite ca o necesitate. Este important să evităm graba, să nu ne pierdem în discuţii fără rost, manifestând în toate acţiunile cumpătare şi înţelegere, dar mai ales înţelepciune. Poate că cea mai potrivită atitudine ar fi să luăm poziţia observatorului, să fim prevăzători, evitând să ne supraevaluăm posibilităţile.

Cu toate acestea putem visa, la propriu şi la figurat, putem scrie, citit, ne putem întâlni cu oamenii pe care-i iubim şi admirăm, pentru a ne bucura sufletul cu prezenţa lor.

De fapt putem face orice ne place sau ne pasionează, căci vom reuşi fără probleme, indiferent de conjuncturi. Acum este o perioadă în care avem nevoie să creştem, să ne dezvoltăm, să căpătăm aripi. Mintea noastră este ca un burete, iar inima ne e precum un râu. Nu e ciudat că cei mai mulţi dintre noi preferă să absoarbă mai degrabă decât să alerge? Când tâjeşti nu ştii după ce, şi când eşti cuprins de jale fără să cunoşti pricina, atunci creşti cu tot ce creşte şi te înnalţi către sinele tău cel mai deplin.

Este o tendinţă de libertate, aflată deocamdată la stadiul de dorinţă, în fiecare dintre noi. Aceasta însă nu o vom putea obţine decât dacă înţelegem exact legile universului şi ne armonizăm cu el. Este vorba despre cuvinte ca vibraţii, altruism, astrologie, sistem planetar, libertatea spiritului, prin eliberarea de teamă. Ele sunt un fel de cuvinte cheie ale acestei perioade.

Să nu uităm că atunci când simţim că facem un lucru util, ne umplem de o energie care uneori ne împinge să pretindem de la alţii mai mult decât ni se poate oferi. Dar asta înseamnă deja că am acceptat dependenţa noastră de cei de la care cerem. Solidaritatea cu cei care au o atitudine similară de nemulţumire sau de revendicări ne poate face să ne simţim, temporar, mai puternici, dar în realitate este o renunţare la responsabilitatea noastră individuală. Când viaţa noastră nu va mai depinde de alţii, nu vom mai simţi nici nevoia de revoltă.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 SCORPION

Viaţa pe pământ este ca o scenă pe care fiecare îmbracă un costum şi joacă un rol din dorinţa de a oferi un spectacol cât mai reuşit, de a-şi crea o imagine cât mai frumoasă şi mai demnă de admiraţie, o evoluţie cât mai eficientă. Adesea ne jucăm, în viaţa noastră, unii cu alţii, dar dincolo de acest joc există numai pace. De aceea, tot ce se întâmplă merită privit cu înţelepciune şi detaşare, astfel încât la sfârşitul piesei, când ne scoatem măştile, să nu avem nici un fel de resentimente unii faţă de alţii, fiindcă de fapt resentimentele sunt împotriva noastră, nu a altora.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 27 SCORPION

O TRUPĂ MILITARĂ MĂRSĂLUIEŞTE ZGOMOTOS PE STRĂZILE ORAŞULUI

Uneori societatea are nevoie să i se amintească zgomotos despre puterea celor uniţi sub acelaşi steag, adică în acelaşi ideal. Este utilă celebrarea realizărilor şi a victoriilor pentru a se mobiliza şi în alţii energiile capabile de lucruri mari şi frumoase. Fără aşa ceva, oamenii pot avea tendinţa să se mulţumească numai cu ce au, fără a mai face vreun efort către progres. Iar ideile mari adesea pot fi aduse la concretizare numai cu ajutorul celor mulţi, dacă sunt susţinute şi aplicate consecvent.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top