Previziuni pentru 23 noiembrie 2014

Astăzi ne va domina o stare de agitaţie dar şi de nemulţumire, poate fiindcă nu reuşim să comunicăm exact ce dorim dar, mai ales pentru că ne este dificil să ne facem înţeleşi sau acceptaţi de cei din jurul nostru. Seara, mai ales în relaţia de cuplu, tensiunile se pot amplifica, fiind destul de frecvente certurile sau discuţiile inutile sau reproşurile.

Capacitatea de a comunica este mult redusă sau chiar se poate spune că nu va exista, fiind posibil ca fiecare să vorbească singur numai pentru a-şi auzi propriile idei. Concesiile sunt foarte rare iar noi suntem destul de închişi în propriile noastre griji mărunte, cotidiene.

Indiferent de energia pe care o avem, este evident că o vom orienta greşit dacă nu reuşim să fim mai atenţi cu cei din jurul nostru şi mai iubitori.

Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Este o zi pe care ar trebui să o dedicăm propriei noastre persoane, să ne analizăm dorinţele şi să încercăm să le diferenţiem de necesităţi, să-i oferim Sinelui nostru ceea ce-i este necesar, făcând puţină ordine şi curăţenie în viaţa noastră.

Totodată este o zi importantă şi pentru a face ordine nu numai în ungherele sufletului nostru ci şi în colţurile dulapurilor şi ale casei.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 SĂGETĂTOR

VETERANI AI ARMATEI, ÎN RETRAGERE, SE ADUNĂ CA SĂ DEPENE AMINTIRI

Întâlnirile cu prieteni vechi, cu vechi colaboratori, camarazi, colegi, pot fi bune momente pentru a-ţi aminti cum au evoluat lucrurile şi ce progrese ai făcut de atunci. Este loc de progres în continuare, dar dacă ai uitat cumva şi te-ai oprit în loc, aparent copleşit de dificultatea problemelor curente, aminteşte-ţi că au existat probleme şi în trecut, şi alături de ceilalţi ai ştiut să acţionezi şi să le depăşeşti, deci nu ai de ce să crezi că astăzi nu mai există soluţii.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 18 BALANŢĂ

DOI OAMENI ARESTAŢI

Greşelile comise în viaţă se plătesc întotdeauna. Chiar dacă nu e vorba neapărat de pedepse juridice, ele determină în mod natural situaţii fără ieşire, de limitare şi penitenţă, din care trebuie să înveţi să nu mai comiţi asemenea greşeli. Cel prin care îţi vine „pedeapsa” este responsabil pentru faptele sale, şi dacă şi el greşeşte, va avea penitenţa sa. Dar ceea ce contează cel mai mult, pentru tine, este să înveţi din propriile tale greşeli, şi cu cât vei învăţa să nu mai greşeşti, cu atât vei fi mai liber, mai puternic şi mai fericit.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Scorpion în cuadratură cu Jupiter în Leu

Acest aspect aduce încăpăţânare, idei preconcepute, răutate şi indiscreţie, erori de raţionament. Pentru că sunt implicate şi semnele cardinale, este o luptă de idei între vechi şi nou, mai exact între conservatorism şi modernism. Nesiguranţa şi abordarea greşită a problemelor sunt frecvente în timpul acestui tranzit.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top