Previziuni pentru 24 noiembrie 2014

Astăzi, este ziua Lunii, iar Luna, guvernatoarea zilei se află în semnul Săgetătorului, de unde ne aduce mult entuziasm. Atenţie însă, căci până la ora 18.30, Luna este fără direcţie, aşa că trebuie să ne planificăm  foarte exact activităţile.

Sunt importante toate semnele şi presentimentele din această zi, ele ne pot aduce răspunsuri la multe probleme din trecut, dar şi modalităţi în care putem produce schimbarea pe care ne-o dorim.

Este o zi în care putem descoperi foarte uşor natura oamenilor, stadiul la care ei se află, modul cum percep viaţa şi credinţa. Indiferent ce vom afla nu trebuie să fim ironici, trebuie să fim îngăduitori şi iubitori, să ne păstrăm calmul şi să nu rupem armonia.

Călătoriile şi comunicarea sunt cele mai avantajate.  Deasemenea câteva clipe în mijlocul naturii ne vor readuce forţa, vigoarea şi elanul pentru a merge mai departe.

Se poate spune că este un moment de responsabilitate, de acceptare şi de atenţie asupra acelor situaţii, lucruri sau evenimente din viaţa noastră care sunt încă fragile, care au nevoie de o îngrijire specială, primul pas fiind înţelegerea sau acceptarea acestei situaţii şi orientarea atenţie exclusiv în acea zonă.

Pe de altă parte, astăzi se vor manifesta multe tensiuni interioare, mai ales legate de transformările pe care dorim să le facem. Este posibil să avem dorinţa de a ne clarifica gândurile şi ideile dar mai ales de a exprima ceea ce simţim sau dorim, dar într-un mod exploziv, necontrolat.

Daca ştim să adoptăm o atitudine justă, putem contempla situaţia şi putem observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri poate să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Odată ce te orientezi în a căuta lucruri pentru care să fii recunoscător, vei vedea că vei începe să apreciezi detaliile şi chestiunile simple, pe care înainte nici nu le luai în seamă. Recunoştinţa nu trebuie să fie doar o reacţie la ceea ce vrei să obţii, ci un stil de viaţă în care să poţi aprecia lucrurile mărunte şi bune, chiar dacă situaţia este una nefavorabilă. Aşadar, începe prin a aduce recunoştinţă experienţelor tale, în loc să aştepţi o experienţă pozitivă, pentru a fi recunoscător.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 SĂGETĂTOR

O MAMA ÎŞI CONDUCE COPILAŞUL, PAS CU PAS, ÎN SUS PE TREPTE

Cineva trebuie să ştie să-i ajute şi pe cei mai puţin experimentaţi. Aşa cum fiecare om a fost ajutat, din primii săi ani, să descopere tainele vieţii şi să meargă pe picioarele sale, la fel fiecare este dator să-i ajute pe alţii atunci când li se oferă ocazia. Iar cei care au nevoie de ajutor ar trebui să ştie că există, întotdeauna, cineva de la care pot cere acel ajutor. Trebuie doar să-l caute.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 24 SĂGETĂTOR

O PASĂRE ALBASTRĂ STÂND LA UŞA CASEI

O şansă deosebită poate aştepta să pătrundă în viaţa ta, dar depinde de tine să o recunoşti. Dacă obişnuieşti doar să te retragi între zidurile lumii tale şi să priveşti lumea prin ferestre de la distanţă, fără să deschizi uşa diverselor ocazii care se apropie de tine, este destul de greu să schimbi ceva. Trebuie să recunoşti ce îţi doreşti cu adevărat şi să întâmpini cu bucurie prilejurile care te apropie de idealul tău.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top