Previziuni pentru 17 decembrie 2014

Se pare că manifestările cele mai obişnuite ale acestei perioade tensionate vor ţine de implicarea în situaţii pe care aparent nu le înţelegem, ele venind tocmai pentru a rupe mentalităţile învechite din noi, automatismele. Tema de a abandona lucrurile învechite şi a începe ceva nou, este pentru că nu avem capacitatea de a ne recunoaşte calităţile noastre neexperimentate, aflate în stare latentă, dar tocmai acestea trebuie activate. Credinţa în Dumnezeu  ne poate aduce încrederea în propriile calităţi nelimitate şi nebănuite, mai extinse decât le bănuim.

O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.

Mai putem vorbi de  existenţa unui punct critic , de maximă energie, mei ales  în domeniul financiar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni pe care le-am declanşat în primăvară, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate. Acest aspect se poate resimţi şi în planul sentimental. Este momentul de vârf, când lucrurile vor trebui lămurite sau rezolvate.

Avem puterea de a da valoare şi priorităţi evenimentelor din viaţa noastră. Mercur trece în semnul Capricornului sub influenţa sobră a lui Saturn. Saturn ne adună ideile, ne face să ne limităm la ceea ce putem, şi să concretizăm ce ne este necesar.

Până la ora 17.oo Luna este fără direcţie, aşa că, lecţiile pe care le vom primi în această zi sunt legate de aprecierea subiectivă a situaţiilor. Mai exact tendinţa de a devia de la scopurile urmărite. Instinctele ne pot influenţa negativ propriile aspiraţii, dar mai ales propriile convingeri.

De aceea este bine să reflectăm profund, înainte de a acţiona.

Este bine să ne regăsim ca parte a universului, să fim armonioşi şi să ne bucurăm de măreţia lumii.

Este indicat să ne concentrăm pentru a încheia toate cele începute anterior. În plus este bine să ne întâlnim cu prietenii, cu cei care au aceleaşi idei ca noi, să ne refacem la nivel psihic.

Sunt importante toate semnele şi presentimentele din această zi, ele ne pot aduce răspunsuri la multe probleme din trecut, dar şi modalităţi în care putem produce schimbarea pe care ne-o dorim.

Este o zi în care putem descoperi foarte uşor natura oamenilor, stadiul la care ei se află, modul cum percep viaţa şi credinţa. Indiferent ce vom afla nu trebuie să fim ironici, trebuie să fim îngăduitori şi iubitori, să ne păstrăm calmul şi să nu rupem armonia.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.

Pe orele planetare ale Mercur meditaţi profund asupra emoţiilor pe care le aveţi, dar mai ales descoperiţi cauzele care vi le determină şi lămuriţi aceste probleme. Sunt cele mai bune momente ale acestei zile.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 SĂGETĂTOR

UN PURTĂTOR DE DRAPEL ÎNTR-O BĂTĂLIE

Uneori trebuie să fii purtătorul unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul în care crezi din tot sufletul, în caz contrar rişti să fii doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze care de fapt nu te atrage prea mult. Cu cât idealul tău este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunii comune sunt mai puternice.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 1 CAPRICORN

UN ŞEF INDIAN ÎŞI RECLAMĂ PUTEREA DE LA ADUNAREA TRIBULUI

Puterea care are nevoie să fie recunoscută de ceilalţi este şi aceea care trebuie folosită în beneficiul tuturor. Unii oameni, ajunşi la putere, uită de scopul puterii care le-a fost încredinţată, şi ajung să se distrugă pe sine, moral sau chiar fizic, prin întrebuinţarea greşită a puterii lor. Fii conştient de ceea ce ai de făcut cu puterea pe care ţi-o conferă poziţia ta, dar mai ales nu uita să fii mereu la înălţimea ei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top