Previziuni pentru 2 ianuarie 2015

La mulţi ani!

Iată că am ajuns în anul 2015, atât de controversat şi discutat şi care ne ridică multora dintre noi întrebarea dacă-l vom depăşi. Apoi sunt sigură că nimeni nu se simte în siguranţă din punct de vedere financiar, pentru că se pare că aici va fi şi zona cea mai afectată, delicată. Suntem în a doua zi a acestui an. Probabil că mulţi dintre noi revin abia acum în planul concret, după serbarea revelionului. De aceea astăzi vă recomand să vă gândiţi la atmosfera anului care începe, în special la primul trimestru, în particular la luna ianuarie şi în special la această zi. Anul care începe este de departe unul pe care nu-l vom uita prea uşor. Nici 2014 nu se poate spune că nu a fost remarcabil, dar 2015 va fi mai impetuos. Este momentul să ne găsi locul acolo unde trăim, în sensul de a-l defini. Următorul pas este acela de a ne manifesta mai curajos, de a ne afirma. Să fiu bine înţeleasă, nu este vorba de oportunism, ci de recunoaşterea calităţilor pe care le avem şi de aplicarea lor. Adică de face ceea ce este specific structurii noastre, ceea ce este în firea noastră, adică ceea ce ne este dat. Acest lucru presupune o cunoaştere exactă a calităţilor pe care le avem, subliniez, pentru că mulţi dintre noi nici măcar nu-şi recunosc propriile calităţi, spun asta din experienţa astrologică, sau le-au trecut la categoria mi-ar plăcea să… dar…

Pentru a reuşi este nevoie să ridicăm piciorul de pe frână, care este reprezentată de lipsa de încredere în propriile puteri, sentimentul de vinovăţie, interdicţii, teamă = frică. De aceea astăzi, cu Luna în Gemeni, este momentul să medităm măcar puţin, pentru a ne găsi şi crea LOCUL; a ne descoperi POSIBILITĂŢILE, a ne numi, spune, recunoaşte IDENTITATEA. Acestea nu sunt declamative ci cu noi înşine. Aceasta înseamnă să învăţăm să ne canalizăm energia, restul gândurilor sunt particulare şi depind de fiecare structură în parte.

Astăzi după petrecerea revelionului, putem să analizăm totul cu mai multă uşurinţă, şi chiar este bine să reflectăm puţin la întâmplările şi acţiunile prezente. Opoziţia Lunii cu Saturn, ne face mai retraşi, mai predispuşi spre reflecţie, de aceea este bine să folosim ziua de astăzi pentru a ne programa mental anumite acţiuni şi activităţi. Din punct de vedere fizic, este nevoie de atenţie la alimentaţie, fiind posibile probleme digestive, constipaţii, dificultăţi metabolice. Luna este în creştere aşa că atenţie la dietă, la felul în care combinăm mâncărurile, fiind recomandate plimbările şi mişcarea în aer liber.

În plan sentimental, este important să fim atenţi la nevoile sufleteşti ale partenerului de viaţă, adică să lăsăm deoparte încăpăţânarea sau ideile fixe, ne pot strica ziua sau putem să ne simţim trişti şi părăsiţi.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

În fiecare zi ar trebui să salvăm frumuseţea din sufletul nostru. Chiar dacă ni se pare imposibil, este bine să încercăm; la început măcar să comunicăm cu el. Încercaţi pe orele planetare ale lui Venus, să vorbiţi ca celui mai bun prieten, sufletului vostru, pentru a nu eşua pe o plajă părăsită.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 12 CAPRICORN

UN NATURALIST PREZENTAND ASPECTE REVELATOARE, PUTIN CUNOSCUTE, ALE VIETII

Legile naturii au demonstrat dintotdeauna o perfectiune pe care oamenii cauta sa o inteleaga si sa o foloseasca. Multe secrete sunt inca ascunse si urmeaza sa fie descoperite, iar unele au fost deja descoperite dar sunt cunoscute de putini, si sunt folosite de inca si mai putini, fiindca orice cunoastere poate fi valorificata numai de catre aceia care o accepta si o aplica in mod consecvent. De aceea merita sa fii mereu deschis la lucrurile pe care natura ti le poate dezvalui chiar daca nu le-ai citit in carti.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS– 29 CAPRICORN

O FEMEIE CITIND ÎN FRUNZE DE CEAI

Viaţa ne vorbeşte continuu prin multe căi de comunicaţie, dar nu vom percepe decât acele mesaje către care suntem deschişi. Raţiunea este doar unul dintre aceste canale, la fel şi simţurile, dar pe lângă acestea putem descoperi că avem şi alte „aparate” de recepţie. Semnale sunt pretutindeni, dar trebuie să ştim să le recepţionăm şi să le înţelegem. Iar această ştiinţă nu poate fi pusă în formule sau în teorii, căci este o ştiinţă care ţine de sufletul fiecăruia.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top