Previziuni pentru 15 ianuarie 2015

Avem o zi extrem de tensionată, practic, se poate spune că este una dintre cele mai tensionate din acest an. Ea ne aduce un aspect extrem de dur, şi anume cuadratura Marte Saturn, care se formează la ora 8.09, ea este ca un fel de declanşator al unor evenimente care sunt demult timp gata să izbucnească. Pe de altă parte aspectele dintre Pluton şi Nodurile lunare, aduc în prezent situaţii conflictuale, la nivel de gupuri, care de fapt sunt exprimarea unor probleme vechi, care acum răbufnesc – articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/pluton-in-cuadratura-cu-nodurile-lunare-libertatea-este-dobandita-prin-constienta-intrucat-ne-ofera-oportunitatea-de-a-alege.

Dacă revenim la cuadratura Saturn Marte ale cărui efecte sunt imediate şi care generează consecinţe importante pentru cel puţi un an de zile, putem observa că ea este ”ajutată” de Lilith, care este în opoziţie în formare cu Marte, de aceea se poate spune că tot ceea ce simţim în această perioadă este important să analizăm, căci sunt semnale evidente pentru ceea ce avem de conştientizat şi schimbat.

Tot astăzi Mercur formează opoziţia cu Junona, de aceea nu recomand negocierile şi nici discuţiile lămuritoare fiind indicat să se respecte întru totul legile. Pe de altă parte Mercur are un rol important în această perioadă, în primul rând pentru că este o planetă personală şi acţionează în particular pentru fiecare dintre noi, apoi pentru că se află în semnul Vărsătorului, de unde ne ajută să ne accesăm cu uşurinţă informaţiile personale şi nu numai, şi, în al treilea rând este modalitatea prin care se pot rezolva toate conflictele, aplicând energia pe care ne-o transmitem: să ÎNŢELEGEM, să vedem dincolo de aparenţe şi superficialitatea de faţadă. Tot ceea ce avem de făcut este ne exersăm disciplina interioară şi mentală, voinţa şi autocontrolul, căci este aparent o perioadă în care avem nevoie de credinţă şi de tărie interioară pentru a depăşi dificultăţile. Acestea sunt datorită unui proces de tranziţie accelerat în care ne aflăm cu toţii la nivel subtil şi pe care nu trebuie să-l evităm, căci este cumva singura cale de a ne depăşi limitele.

Astăzi ne aflăm în ziua guvernată de Jupiter, şi în săptămâna lui Jupiter, de aceea el ne reaminteşte că practic intrăm în vârtejul unor situaţii, care au o putere centrifugă extrem de mare, determinându-ne să fim dependenţi de ceva sau cineva.  Această dependenţă este păguboasă pentru că nu ne permite să vedem dincolo de ea, ne îngustează orizontul, până la anihilarea voinţei. De aceea acum trebuie să schimbăm tot ceea ce ne apare greşit sau care ne împiedică să ne simţim fericiţi, bucuroşi şi împliniţi. Dacă nu reuşim să ne detaşăm, să rezolvăm sau măcar să înţelegem, în aprilie, acest lucru va veni din exterior, forţat, fiind extrem de dureros.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Duşmani?! Adversari?! Inamici?! Care ar putea fi aceştia şi de ce?
Priveşte adânc în tine şi vei descoperi că doar temerile tale îi definesc astfel.
Oferă-ţi şansa unei noi evaluări şi vei putea descoperi că nu ai nici un duşman.
Vei putea descoperi astfel că de fapt, ai foarte mulţi prieteni pe care încă nu-i cunoşti.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 CAPRICORN

UN NEGUSTOR DE COVOARE ORIENTALE ÎNTR-UN MAGAZIN PLIN CU PREŢIOASE COVOARE DECORATIVE

Lucrurile pe care pui mare preţ în viaţa ta sunt cele care îţi pavează drumul. Alege-ţi cu grijă valorile şi preţuieşte-le cu înţelepciune. Dacă le schimbi pentru lucruri fără valoare, viaţa ta devine mai săracă şi mai nefericită. Caută să oferi şi altora din bogăţia ta, dar nu ca sa aduni lucruri lipsite de valoare reală. Atunci când vei fi pregătit, bogăţiile adunate în sufletul tău te vor purta în zbor prin viaţă.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER– 20 LEU

INDIENI AMERICANI EXECUTĂ UN RITUAL ÎNCHINAT SOARELUI

Soarele este cel mai puternic simbol al vieţii, el fiind cel care însufleţeşte întreaga natură şi îi dă forme mereu înnoite prin ciclurile sale fireşti. De aceea, nu uita să acorzi naturii şi vieţii respectul cuvenit, şi nu-ţi lăsa viaţa să se închisteze între zidurile oraşului sau ale biroului. Caută mereu armonia cu natura.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top