Previziuni pentru 19 ianuarie 2015

Astăzi suntem sub efectul opoziţiei anuale Venus Jupiter retrograd, ea deschide o perioadă care se va încheia la sfârşitul lunii aprilie, în care vom avea de învăţat ceea ce suntem, vom înţelege ceea ce avem, şi ni se vor limita excesele, oscilaţiile sau ezitările în a ne găsi Calea. Venus se află pe Punctul mijlociu Soare Chiron, de aceea se poate spune că fiecare dintre noi trece printr-un proces de recalibrare, de reechilibrare şi de retuşare a exceselor care ne consumă resursele energetice, aici trebui multă atenţie la zona renală. Pe de altă parte procesul de autovindecare poate începe prin a descoperi care sunt calităţile, darurile şi dotările noastre, cum sunt ele folosite, cât suntem de conştienţi de ele, căci avem de înţeles toate acestea obligatoriu.

De aceea sfatul meu este să nu faceţi lucrurile în grabă şi să nu începeţi discutarea diferitelor tranzacţii sau întâlniri de afaceri. Acordaţi importanţă presentimentelor şi nu încercaţi să găsiţi un răspuns logic la problemele cu care vă confruntaţi. Veţi găsi soluţiile potrivite în altă zi, sau chiar săptămâna viitoare.

În general ne va domina o stare de agitaţie dar şi de nemulţumire, poate fiindcă nu reuşim să comunicăm exact ce dorim dar, mai ales pentru că ne este dificil să ne facem înţeleşi sau acceptaţi de cei din jurul nostru. Seara, mai ales în relaţia de cuplu, tensiunile se pot amplifica, fiind destul de frecvente certurile sau discuţiile inutile sau reproşurile.

Capacitatea de a comunica este mult redusă sau chiar se poate spune că nu va exista, fiind posibil ca fiecare să vorbească singur numai pentru a-şi auzi propriile idei. Concesiile sunt foarte rare iar noi suntem destul de închişi în propriile noastre griji mărunte, cotidiene.

Indiferent de energia pe care o avem, este evident că o vom orienta greşit dacă nu reuşim să fim mai atenţi cu cei din jurul nostru şi mai iubitori.

Astăzi ne va domina o stare de agitaţie dar şi de nemulţumire, poate fiindcă nu reuşim să comunicăm exact ce dorim dar, mai ales pentru că ne este dificil să ne facem înţeleşi sau acceptaţi de cei din jurul nostru. Seara, mai ales în relaţia de cuplu, tensiunile se pot amplifica, fiind destul de frecvente certurile sau discuţiile inutile sau reproşurile.

Capacitatea de a comunica este mult redusă sau chiar se poate spune că nu va exista, fiind posibil ca fiecare să vorbească singur numai pentru a-şi auzi propriile idei. Concesiile sunt foarte rare iar noi suntem destul de închişi în propriile noastre griji mărunte, cotidiene.

Indiferent de energia pe care o avem, este evident că o vom orienta greşit dacă nu reuşim să fim mai atenţi cu cei din jurul nostru şi mai iubitori.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Aprecierea personală este supremă. Nu există ceva mai important decât să te simţi bine prin cine şi ce eşti tu. Dacă te percepi cu apreciere deschizi uşa multor lucruri de a intra în viaţa ta. Nu mai este o problema de dorinţă sau abilitate, ci o problemă de permitere. Cât de mult îţi vei permite să ai astăzi?

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 CAPRICORN

O FEMEIE CITIND ÎN FRUNZE DE CEAI

Viaţa ne vorbeşte continuu prin multe căi de comunicaţie, dar nu vom percepe decât acele mesaje către care suntem deschişi. Raţiunea este doar unul dintre aceste canale, la fel şi simţurile, dar pe lângă acestea putem descoperi că avem şi alte „aparate” de recepţie. Semnale sunt pretutindeni, dar trebuie să ştim să le recepţionăm şi să le înţelegem. Iar această ştiinţă nu poate fi pusă în formule sau în teorii, căci este o ştiinţă care ţine de sufletul fiecăruia.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 11 CAPRICORN

UN NATURALIST PREZENTÂND ASPECTE REVELATOARE, PUŢIN CUNOSCUTE, ALE VIEŢII

Legile naturii au demonstrat dintotdeauna o perfecţiune pe care oamenii caută să o înţeleagă şi să o folosească. Multe secrete sunt încă ascunse şi urmează să fie descoperite, iar unele au fost deja descoperite dar sunt cunoscute de putini, şi sunt folosite de încă şi mai puţini, fiindcă orice cunoaştere poate fi valorificată numai de către aceia care o acceptă şi o aplică în mod consecvent. De aceea merită să fii mereu deschis la lucrurile pe care natura ţi le poate dezvălui chiar dacă nu le-ai citit în cărţi.

 

ASPECTELE ZILEI

Venus în Vărsător în opoziţie cu Jupiter în mişcare aparent retrogradă în Leu

Acest aspect generează de regulă sentimente extreme, dar şi o incompatibilitate fizică psihică între dragoste şi bani, generând conflicte de interese, dezordine, neglijenţă, atitudine nesocotită. Este un aspect pe care-l resimţim mai puţin dur, asta şi deoarece în aspectul de opoziţie sunt implicate două planete benefice dar şi pentru că  Jupiter în mişcare aparent retrogradă mai temperează puţin tendinţa spre excese. Este important să înţelegem evenimentele pe care le trăim şi să fie pentru noi avertismente, mustrări.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top