Previziuni pentru 23 ianuarie 2015

Pentru a obţine armonia şi iubirea nu este suficient să aşteptăm să se instaleze în viaţa noastră ci trebuie să o căutăm, să luptăm pentru a o obţine şi să ne bucurăm de momentele pe care le trăim, deoarece fiecare moment este un miracol.

Este ziua afecţiunii, fiind extrem de favorabilă căsătoriei sau concepţiei. Este  ziua în care putem concretiza financiar tot ceea ce am început luni, şansele de finalizare sunt foarte mari.

Aceasta poate fi o zi a frumuseţii, dar, şi a gândirii. Este un fel de naştere, de fapt renaştere a raţiunii, iar aspiraţia către armonie şi către ceea ce este just, se transformă în frumuseţe. În plus acest aspect ne ajută să ne identificăm cu celălalt, căutând în interiorul nostru dar şi în exterior pacea şi unificarea idealurilor, lăsând la o parte problemele sentimentale. Este o zi în care putem lăsa deoparte gândirea noastră automatistă, pentru a da prioritate raţionamentului celuilalt, sau mai frumos ne putem unifica raţiunile, astfel vom putea vedea lumea diferit, simţind şi percepând armonia cosmică.

Luna se află în Peşti şi formează conjuncţie cu Marte, Neptun şi Chiron, toate patru lucrând puternic pentru a ne purifica sufletul de temeri, pentru a ne transforma şi în final a ne elibera, devenind mai lucizi şi conştienţi, fiind important să înţelegem că Dumnezeu menţine şi secondează orice lucru.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Este bine să realizăm că a percepe înseamnă a auzi informaţia pe care ne-o dă sufletul sau subconştientul nostru 24 din 24 de ore pe zi. Ca să îl ascultaţi puteţi face un exerciţiu simplu, puneţi-vă o întrebare simplă în gând iar apoi uitati-vă în jur. Dacă sunteţi atent răspunsul îl primiţi de la un om de lângă voi, de la un mesaj de la radio, de la un panou publicitar, de oriunde…Trebuie doar să învăţăm să primim, găsim şi descifrăm aceste semne. Începeţi cu întrebări simple, astăzi, pentru că sunteţi extrem de deschişi. Apoi exersaţi de câte ori vă îndoiţi sau aveţi nevoie.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  3 VĂRSĂTOR

UN DEZERTOR DIN MARINĂ

Emoţiile au rolul lor în viaţa fiecăruia, dar atunci când ele tind să te copleşească şi să te dezechilibreze, este semn că trebuie să înveţi să evadezi din plasa lor, să te detaşezi şi să cauţi să priveşti situaţia dintr-un punct în care nu mai eşti în voia valurilor de emoţii din propriul tău suflet. Emoţiile pe care le simţim sunt indicii importante pentru semnificaţia pe care o au, pentru noi, lucrurile care ni le provoacă, dar chiar şi această semnificaţie tine adesea de atitudinea noastră. Prin autoeducaţie, prin înţelegerea şi folosirea justă a emoţiilor, putem ajunge să ne găsim un echilibru solid pe ţărmul acestei vieţi.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 25 VĂRSĂTOR

UN FLUTURE CU ARIPA DREAPTĂ MAI PERFECT FORMATĂ

Formele naturale ale vieţii dau dovada unei armonii depline, şi ele reflectă armonia proiectată să existe în orice fiinţa vie. Şi în om, latura logică şi raţională trebuie să fie pusă în armonie cu latura intuitivă, subtilă. Orice dezechilibru se va reflecta mai departe în starea sa fizică şi în derularea vieţii sale, fiindcă atunci şi deciziile sale vor fi dezechilibrate, şi faptele sale se vor abate de la ceea ce şi-a propus el să facă. Este uşor să porneşti la drum, dar drumul se poate dovedi foarte greu dacă îl străbaţi mergând mai mult prin şanţurile de lângă el.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top